johtava muste

- Mar 20, 2017 -

Johtava muste on muste , joka johtaa painetun esine, jonka johtaa sähköä . Se on tyypillisesti luotu infusoimalla grafiittia tai muita johtavia materiaaleja mustetta. [1]

Johtavat musteet voi olla taloudellisempi tapa säätää nykyaikainen johtavien kiskojen verrattuna perinteisiin teollisuuden standardien kuten etsaamalla kuparista alkaen kupari päällystetty substraattien muodostamiseksi samaan johdinradat merkityksellisistä alustoille, kuten tulostus on puhtaasti lisäaine prosessi tuottaa vähän mitään jätevirrat joka sitten on perittävä tai hoitaa.

Silver musteet on useita käyttötarkoituksia tänään myös tulostusta RFID -tunnisteita käytetään nykyaikaisia kauttakulkulippu , niitä voidaan käyttää improvisoida tai korjata piirejä piirilevyjä . Tietokoneen näppäimistöt sisältävät kalvoja painetut piirilevyt, jotka tunnistavat kun näppäintä painetaan. Tuulilasi sähköllä koostuu resistiivinen jälkiä lasiin kohdistama on myös painettu. Monissa uusissa autoissa on johtavia jälkiä painettu takaikkuna, joka toimii radion antennina.

Painettu paperi ja levyt ovat ongelmallisia ominaisuuksia, ennen kaikkea suuri vastus ja puute jäykkyys. Vastukset ovat liian korkeat, että suurin osa piirilevyn työtä, ja ei-jäykkä materiaalien laatu sallii toivottujen voimien kohdistuu osien liitokset, aiheuttaa luotettavuuden ongelmia. Näin ollen tällaisia materiaaleja käytetään vain rajoitetussa erilaisissa sovelluksissa, yleensä missä joustavuus on tärkeä ja mitkään osat on asennettu levyn.


Pari:Tulostettava elektroniikka Seuraava:Nestemäinen metalli nano tulostus mullistamaan elektroniikkaa