Johdolliset Ink Markets 2017-2027: ennusteet, teknologiat, pelaajat

- Aug 21, 2017 -

LONDON, 17. heinäkuuta 2017 / PRNewswire / - Kymmenen vuoden markkinoiden ennusteet segmentoituna sovellusten ja materiaalien, kriittisten sovellusten ja teknologioiden arvioinnin, yritysprofiilien

Johtavat mustet markkinoilla ovat yli 1900 tonnia vuonna 2017

 

Lataa koko raportti: https://www.reportbuyer.com/product/4727849/

 

 

 

Tämä raportti tarjoaa kattavimman ja arvovaltaisen näkemyksen 1900 tpa: n johtavista musteista ja tahnamarkkinoista. Se antaa yksityiskohtaiset kymmenvuotiset markkinaennusteet soveltamalla ja materiaalilla segmentoituna. Markkinaennuste annetaan tonnistossa ja arvossa musteella.

 

Se sisältää kriittiset katsaukset kaikkiin kilpaileviin johtaviin musteisiin ja tahnatekniikoihin, mukaan lukien polttotyyppiset tahnat, PTF: t, laserleikkaukset tai valokuvioidut tahnat, nanohiukkaset, venyttämättömät musteet, muotimusteisiin, kupariin, kupariin / hopeaseoksiin, nanohiilivetyihin jne. . Tässä esitellään viimeisimmät suoritustasot / edistystä, teknologiahaasteita, keskeisiä toimittajia, olemassa olevia ja kehittyviä kohdemarkkinoita sekä tarvittaessa ennusteita.

 

Se tarjoaa myös yksityiskohtaisen arvioinnin yli 25 sovellusalalta. Tässä analysoimme markkinoiden tarpeita / vaatimuksia, keskustelemme liiketoiminnan dynamiikasta, markkinajohtajuudesta ja teknologian muutostrendeistä, kilpailevista ratkaisuista, uusimmista tuotteista / prototyyppien lanseerauksista, keskeisistä toimijoista ja markkinaennusteista tonnilta ja arvolta. Näihin markkinoihin kuuluvat mm. Aurinkosähkö, kosketusnäyttöelektrodit, autojen (pehmennimet, istuinten käyttöanturit, istuinlämmittimet jne.), Muotin elektroniikassa (autoteollisuus, kodinkone jne.), Elektroninen tekstiili- ja kulutuselektroniikka, 3D-antennit ja konformiopainatus, EMI-suojaus , 3D-painettu elektroniikka, ITO-korvaus (hybridi, suora tulostus jne.), Painetut pietsosähköiset, kapasitiiviset ja biosensorit, PCB (DIY / harrastaja, ammattimainen, siementä ja levy), RFID (HF, UHF) , OLED- ja suuren alueen LED-valaistus, joustavat e-lukijat ja heijastavat näytöt, suuren alueen lämmittimet (akku, kasvi, istuin jne.), Johtavat kynät, digitoijat ja paljon muuta.

 

Raportissa käsitellään myös yli 130 yritystä. Useimmiten tarjoamme tietoa, joka perustuu ensisijaisiin tiedusteluihin, jotka saadaan haastattelujen, käyntien, konferenssinäyttelyn vuorovaikutusten, henkilökohtaisen viestinnän ja niin edelleen kautta. Yli 50-vuotiaille tarjoamme täyden haastattelupohjaisen yritysprofiilin, joka sisältää yksityiskohtaisen SWOT-analyytikon ja IDTechEx-indeksin. Nämä yritykset tarjoavat arvokasta tietoa yrityksen sijainnista, strategiasta, mahdollisuuksista ja haasteista.

 

Ylivertainen markkinatieto ja oivallus

Tämä raportti perustuu vuosien tutkimukseen. Pelkästään viimeisten viiden vuoden aikana analyytikot ovat haastatelleet yli 100 teollisuuspelaajaa, vieraillut lukuisilla käyttäjillä / tavarantoimittajilla eri puolilla maailmaa, osallistunut yli 20 relevanttiin konferenssiin / näyttelyyn maailmanlaajuisesti ja työskennellyt monien teollisuuden toimijoiden kanssa auttaakseen heitä strategiassaan tähän suuntaan markkinoida. Esimerkiksi viime vuonna pelkästään kävi 10 kiertueella Japanissa, Yhdysvalloissa, Taiwanissa, Koreassa, Saksassa, Iso-Britanniassa ja niin edelleen päivittää raporttimme. Ennen tätä analyytikot olivat aktiivisesti mukana johtavien tahnojen kaupallistamisessa, erityisesti aurinkosähköteollisuudessa. Samanaikaisesti IDTechEx on järjestänyt johtavat maailmanlaajuiset konferenssit ja näyttelytulostukset viimeisen vuosikymmenen aikana Aasiassa, Euroopassa ja Yhdysvalloissa. Nämä esitykset yhdistävät koko arvoketjun painetuille elektroniikalle, mukaan lukien kaikki johtavat mustetulostimet, tulostimet ja loppukäyttäjät. Tämä on antanut meille ainutlaatuisen pääsyn pelaajille ja viimeisimmälle markkinatiedustelulle.

 

Seuraavan suuren asian etsimiseen

Johtava muste teollisuus on edelleen etsimässä seuraavaa suurta asiaa. Kilpailupaineet, jotka ovat haitallisia ydinvoimamarkkinoilla, ovat johtaneet siihen, että useimmat toimittajat etsivät uutuuksia. Vallitseva strategia on nyt saada mahdollisimman laaja tuotevalikoima, monipuolistaa useita uusia markkinoita, kerätä mahdollisimman paljon asiakaspalautetta ja perustaa arvoverkot varhaisessa vaiheessa. Tavarantoimittajat myös katsovat nyt voimakkaasti toisiaan, nopeasti käynnistämällä vertailukelpoisia tuotteita, jotka johtavat erilaistumisen heikkenemiseen. Tämä asettaa toimittajat sitovaan: toisaalta he haluavat pitää tekniikat salaisina pitkään, jotta heidät saadaan valmiiksi, mutta toisaalta heidän on saatava se markkinoille aikaisin, koska he haluavat asiakaspalautetta uusilla markkinoilla joissa merenkulun ja asiakkaiden tarpeet eivät ole tunnettuja. Kaikesta huolimatta teollisuus on tunnistanut useita uusia sovellusalueita kaudella 2013-2016, koska se pyrkii uudistamaan itseään.

 

Liiketoimintaympäristön muuttaminen

Valosähkömarkkinat tulevat hyviksi vuoden 2017 ensimmäisellä puoliskolla Kiinassa tapahtuvan syöttötariffin uhkaavan lopputuloksen ansiosta. Tämä loi hyviä uutisia tahnojen ja jauheen toimittajille, mutta teollisuus pysyy huolissaan siitä, että se voi saavuttaa huipputason kulutuksen pian tällä erittäin kustannuksiltaan kilpailukykyisellä markkinoilla, joka näkee vain inkrementaalisia innovaatioita. Kosketusnäytön reunaelektrodien markkinat ovat edelleen muotoiltu monivuotisella trendillä kapea kapea. Tämä suuntaus on jo johtanut uusien valokuvioitujen ja laserleikattujen pastöiden käyttöönottoon 20/20 L / S: n saavuttamiseksi. Tällaiset musteen innovaatiot ovat tähän saakka mahdollistaneet tulostuksen pysyvän kilpailukykyisinä, mutta teollisuus on edelleen tässä yhteydessä huolissaan siitä, että sputterointi tulee entisestään uhkaavaksi tulevina vuosina, kun L / S kutistuu edelleen.

 

Uusia kasvumahdollisuuksia syntyy

Muotin elektroniikan (IME) takaa-kohtaukset kiinnostavat edelleen. Itse asiassa teollisuus on menestyksen kärjessä useiden virheellisten alkujen jälkeen. Ensimmäinen tuotteiden aalto on lähellä markkinoiden käynnistämistä, arvoverkostoja parannetaan ja volyymivalmistajat ovat sitoutuneempia kuin koskaan.

 

Venytettävien tahnojen määrä kasvaa jatkuvasti. Kaksi vuotta sitten vain muutama toimittaja tarjosi tällaisia musteita, mutta pelkästään viimeisellä neljänneksellä meillä on ollut vuorovaikutus vähintään kymmenen toimittajan kanssa. Lisää mustepohjaisia e-tekstiilituotteita käynnistetään, mutta volyymit ovat edelleen pienet ja arvoketju heikko. Teollisuus kuitenkin kasvaa vauhtia, kun se etsii ensimmäistä suurta menestystarinaansa.

 

Aerosoli ja muut kosketuksettomat tulostusprosessit ovat nyt tärkeä kilpailijalle tulostusantenneille ja muille johtavien jälkien tekemiseksi 3D-kohteissa. Tuotantokapasiteetti on nyt olemassa erityisesti Aasiassa ja monet materiaalitoimittajat ovat pätevöineet tuotteitaan näillä prosesseilla. Kaupallista edistystä on jatkettu. EMI-suojaus on nousemassa uudeksi mielenkiinnon kohteeksi. Odotamme, että sirujen määrä, jolla on yhdenmukaiset EMI-suojapinnoitteet kulutuselektroniikan kanssa, kasvaa nopeasti.

 

Kilpailu tulee olemaan sputteroinnin ja mustesuihkutuksen välillä, ja musteiden sisällä kilpailu on hiukkaskoon kanssa nano-musteilla, jotka tarjoavat ohutta, kun taas toiset tarjoavat pienempiä kustannuksia. Suoraan painetut metalliverkkokalvot, joiden viivatulokset ovat alle 5um, ovat nyt mahdollisia, vaikka suurin osa prototyypeistä vielä pilottivaiheessa. Ne kuitenkin muodostavat pitkän aikavälin riskin muille metalliverkkoprosesseille yhä kustannustehokkaammassa teollisuudessa. Useat hopeisen nanopartikkelien TCF-teknologiat ovat menettäneet kaupallisen vauhdin, mutta uusia romaaneja on syntymässä. Hybridiratkaisuja jatketaan myös kaupallisen edistymisestään.

 

Autoteollisuudessa sovellukset, kuten painetut istuimen käyttöanturit, painetut kapasitiiviset anturit infotainment-moduuleille ja istuinlämmittimet, jatkavat pitkälti edistystä. Pyrkimykset kehittää ja kaupallisesti tulostaa ikkunanpoistoaineita polykarbonaattisubstraatteihin tehostuvat, kun taas painettujen metalliverkkojen ikkunoiden poistoilmoitukset näkyvät tärkeimpien OEM-valmistajien alkuvaiheen tekniikan etenemissuunnitelmassa.

 

3D-painettu elektroniikka (3DPE) on innovointimahdollisuus. Erityisten 3DPE-tulostimien määrä kasvaa, kun taas musteen toimittajat kehittävät alhaisen lämpötilan musteita, jotka ovat yhteensopivia monien alustojen kanssa. Hobbyist / DIY PCB-tulostimet näkevät vähentyneen kiinnostuksen, kun huijaus huuhtoutuu, kun taas markkinoiden ammatilliseen loppuun pyrkivät tulostimet tulevat hitaasti markkinoille. Siementen ja levyn PCB-lähestymistapa tulee teknologisesti kypsyneemmäksi, mutta pyrkii löytämään riittävän kustannustehokkuuden laajalle levinneelle kytkimelle.

 

Painetut suuritehoiset pietsosähköiset, kapasitiiviset ja biosensorit ovat tulleet yksi suurimmista painetun elektroniikkateollisuuden suurimmista osista. Tässä musteina käytetään painettuja väripalkkeja ja liitoksia. Huolimatta tekniikan parannuksista, painettu transistori ja muisti pysyvät etsimässä sovelluksia. Erityisvalmisteita painettujen taustalevyjen liittämiseksi joustaviin e-lukijoihin ja joustaviin näyttöihin näkevät pienen puomin lyhyellä ja keskipitkällä aikavälillä. Suurilla LED-levyillä tulostetaan hitaasti markkinoille, vaikka kilpailu FPCB: llä säilyy, kun taas ensisijainen haaste on kehittää ja myydä valaisimia.

 

On olemassa lukuisia muita sovelluksia, joita kehitetään johtavaa pastalle, jota tarkastelemme mietinnössä yksityiskohtaisesti. Esimerkkejä ovat lämmitys, akku ja kasvien lämmittimet, taajuusselektiiviset ikkunat ja paljon muuta. Kukaan ei halua jättää jälkeensä Nämä markkinat ovat kuitenkin tulevaisuuden kasvumahdollisuuksia. Todellakin, kuten alla on esitetty, IDTechEx Research ennustaa, että nämä kasvavat alat kasvavat melkein 400 miljoonan dollarin markkina-mahdollisuuksiksi vuoteen 2027 mennessä. Alus purjehtii nyt eikä kukaan halua jättää jälkeensä. Siksi yritykset jakavat nyt resursseja, iteroitavia muotoiluja ja kaupallisia kaupallisia ekosysteemejä. Siksi johtava musteyritys on jälleen elossa.


Pari:Nanopartikkelit voivat kannustaa parempia LED-valoja, näkymättömyysvaatteita Seuraava:1.Global hopea -nanomateriaalit läpinäkyvänä johtavana markkinana 2017- Valmistajat, toimittajat ja ennusteet 2022