Johtavalla Muste In 2017: The Next Big Things

- Feb 28, 2017 -

Johtava muste teollisuus on edelleen etsimään seuraava iso juttu. Haitallisia kilpailupaineita ydinmarkkinoilla volyymimarkkinoilla on johtanut useimmat toimittajat etsimään uusia orastavan mahdollisuuksia. Vallitseva strategia on nyt oltava mahdollisimman laaja tuotevalikoima kuin mahdollista, kylvö useita orastavan markkinoilla, käynnistämisessä niin paljon asiakaspalautetta kuin mahdollista ja luoda arvoverkkojen varhain.

Toimittajat myös nyt voimakkaasti katsella toisiaan, nopeasti käynnistää vastaavia tuotteita, mikä johtaa heikkenemiseen erilaistumista. Tämä asettaa toimittajat sitovasti: yksi toisaalta he haluavat pitää tekniikoita salassa pitkään täydellinen niille talon, mutta toisaalta, niiden on otettava se markkinoille aikaisin, koska ne kaipaavat asiakaspalautetta uusilla markkinoilla jos kumpikaan luvut-of-ansioihin eikä asiakastarpeiden ovat hyvin tunnettuja.

Kaikesta huolimatta, teollisuus on tunnistettu useita syntymässä sovelluksia alueilla 2013-2016 aikana, koska se pyrkii uudistaa itsensä. Nyt on näin ollen saatto vaihe monella rintamalla. Tässä artikkelissa, aiomme esitellä lyhyesti edistystä useiden kehittyvien aloilla samalla tunnistaa uusin trendikäs orastavan sovellusalueilla. Huomaa, että sovellukset on lueteltu mitään erityistä tärkeysjärjestyksessä.

Oppia yksityiskohtia johtavaa mustetta teollisuus mukaan lukien kaikki uusimmat tekniikat sekä arvio yli 24 olemassa olevat ja tulevat sovellukset viitata meidän raportti johtavaa mustetta Markets 2017-2027: ennusteet, Technologies, soittimet. Tämä raportti on kaikkein ajan tasalla versio meidän arvovaltainen ja kattava raportti, joka on tullut alan viite.

Aurinkosähkö (PV): PV teollisuus pysyy äänenvoimakkuuden / tulontuottajiamme polttoa-tyypin pastat. Teollisuus ei vapautumaan sen pitkän aikavälin suuntauksia: alhaiset kustannukset per kg ja innovoinnin lisäämiseen alentaa hopea kulutus per kiekko. Kaiken kaikkiaan odotamme 2017 on vuosi, joka todistaa alkupuolella puomi ansiosta odotettavissa loppuun rehuissa-in-tariffeja Kiinassa; vuosi, jolloin suuntaus monipuolisen jauhe tarjonnan perusta jatkaa, vaikka ylivoima Japani maker (t) ei jaeta; ja vuosi, jolloin ilmoitti $ 140 miljardiin euroon Kiinan investoinnit aurinko teollisuuden hälventää huolia toisen rintakuva sykli.

Kosketusnäyttö reuna-elektroniikka: Tämä teollisuus ohjaa kustannuksia ja paine kaventaa kehys. Tämä teollisuus, kahden viime vuoden aikana kokenut askelmuutos kuin valokuva-parannettavissa ja laserleikattu musteet alettiin korvata standardin polymeeripaksukalvoissa (PTF), jotta 20um tai alle viivanleveysnormaali-over-väli (L / S) suhteet. Tämä suuntaus jatkuu edelleen ja kilpailu etsaus ja tulostuksen ratkaisut entisestään tehostaa. Kaiken kaikkiaan odotamme 2017 on vuosi, jolloin toimittaja catch-up valokuva-parannettavissa ja laser-leikkaus on valmis, mikä johtaa marginaali ympäri, ja vuosi, jolloin uusien prosessien ulkopuolella silkkipaino otetaan vakavammin.

In-multaa elektroniikka (IME): Tällä behind-the-scenes kiinnostus IME pysyy vahvana. Ensimmäisen aallon tuotteet ovat lähes tuomista markkinoille, arvoverkostot ollaan parannettu, valmistajilla ovat enemmän mukana kuin koskaan, ja materiaali sarja on siirtymässä pidemmälle johtava musteet sisällyttää läpinäkyvät johtavat kalvot, anturit, toimilaitteet, ja niin edelleen. Kaiken kaikkiaan odotamme 2017 vuodesta, jolloin IME hakemuksia lopulta kasvaa vuosien jälkeen päälle ja pois päältä alkaa.

EMI-suojaus: EMI-suojaus on nousemassa uusia alueen etua. Määrä pelimerkkejä suoraan EMI-suojaus suojaa odotetaan nopeasti kasvavan tulevina vuosina. Kilpailu on välillä paukahtelevan ja musteen ruiskutus, ja sisällä musteet kilpailu tulee olemaan partikkelikoko nano musteet tarjoavat ohuus taas toiset tarjoavat alentaa kustannuksia. Kaiken kaikkiaan odotamme 2017 olevan vuosi, jolloin toimittajat kerätä lisää tietoa markkinoiden tarpeita, luoda potentiaalinen asiakassuhteita, ja aloittaa erilaisia uusia pätevyys prosesseja.

Sähköinen tekstiili (e-tekstiilit): määrä venyvän pastat markkinoilla tai myöhäisvaiheen prototyyppien vaihe on nousussa. Kaksi vuotta tai niin sitten vain muutama toimittaja tarjotaan tällaista musteet mutta nyt monet ovat osoittaneet kykyä. E-tekstiili arvoketjun on edelleen heikko, hinnat edelleen liian korkea ja musteet yleensä joutuvat kilpailemaan vaihtoehtoisten ratkaisujen, kuten johtavalla lankoja. Kaiken kaikkiaan odotamme 2017 olevan vuosi, jolloin edelleen muste-pohjainen e-tekstiilituotteita käynnistetään; vuosi, jolloin volyymit edelleen pieniä; ja vuosi, jolloin sähköisen tekstiiliteollisuudessa kokonaisina tuumaa lähemmäs suuria menestystarinoita.

Mukautuva tulostus: Aerosoli ja muut yhteystiedot painatusprosesseihin ovat nyt merkittävä haastaja tulostusta antennien ja muiden johtavien jälkiä 3D-objekteja. Tuotantokapasiteetti on nyt olemassa teollisuuden, erityisesti Aasiassa. Monet ainetoimittajien ovat päteviä tuotteitaan näillä prosessin vaikka loppukäyttäjien vielä kertovat, että suurin osa yli-lupaus ja alle-toimittaa etenkin johtavuus tasoilla matalassa lämpötilassa hehkutus. Kaiken kaikkiaan odotamme 2017 tulee olemaan vuosi edelleen vähitellen materiaalia parannuksia ja lisääntynyt määrä myynnin huolimatta potentiaalia haasteista lopussa kulutuselektroniikan markkinoilla.

Painettu läpinäkyvä johtavia kalvoja: tekniset parannukset ovat partaalla mahdollistaa korkean suorituskyvyn painettu metalliverkolla elokuvien viivanleveydet alle 5 um. Tämä kehitys on vielä pilottivaiheessa kapeat web kokoisia tai korkeita kustannuksia, mutta silti edustavat pitkän aikavälin riskin muille metalliverkolla prosessit yhä kustannus-herkkä teollisuudelle. Useat hopea nanohiukkasten TCF teknologiat ovat menettäneet kaupallisen vauhtia johtuen yhtiön konkurssien ja kassavirta kysymyksiä, mutta uusi romaani ne ovat kehittymässä ottaa oman paikkansa. Kaiken kaikkiaan odotamme 2017 olevan vuosi, jolloin painetun metalliverkolla ratkaisuja edistys pitkin tekniikka maturiteettitaulukon mutta ei tee kaupallisia vaikutuksia.

Autoteollisuus: Autoteollisuus säilyy houkuttelevana markkina-tahna toimittajat pitkän aikavälin ennustettavan tulot linjat. Sovellukset kuten painettu istuin läsnäoloanturien, painetut kapasitiivinen anturit infotainments moduuleja, tai istuimen lämmittimet pitkälti jatkaa niiden edistymistä. Ponnistelut kehittää ja kaupallisesti painettu ikkuna de-frosters on polykarbonaattikiekosta kiristyy. Kaiken kaikkiaan odotamme myös 2017 on vuosi, jolloin IME hakemuksia autojen sisätilat julkistetaan ja vuosi, jolloin painettu metalliverkosta ikkuna de-frosters ilmestyy alkuvaiheen teknologia kartoituksia suurten laitevalmistajien.

Venyvän musteet jälkeen elektroninen tekstiilit: venyvän musteet voidaan myös käyttää sovelluksissa pidemmälle e-tekstiilit, kuten joustava / venyvän piirilevyjä tai lääkinnällisiä laitteita. Joustavassa, erittäin taipuisa tai venyvä piirit, painetut piirit voi toimittaa toimintoja, vaikka ne voivat edelleen kärsiä tavallista puutteista rajoitetun johtavuus, piki resoluutio ja juotettavuus. Lääkinnällisten laitteiden, varsinkin kun pitkä ja joustava liitäntöjen on tarpeen käytön mukavuutta, painetut viivat voivat olla etu. Kaiken kaikkiaan odotamme 2017 olevan vuosi, jolloin olemassa olevia ei-painettuja FPCBs jatkaa hallitsevat.

3D painettava elektroniikka (3DPE): Havaitsimme 3DPE kuten innovaatio mahdollisuus rintaman johtavaa mustetta alueella. Ajatuksena 3DPE on yhdistää 3D-tulostus muovien kanssa painamalla johtavaa musteet luoda räätälöityjä 3D-muotojen kanssa upotettu virtapiirejä. Tämä mahdollistaa suunnittelun ja 3D-tulostus "älykkäiden" esineitä. Mahdollisuus innovaatio on vahvistaa alempia johtavuus musteiden ja hyvä tarttuvuus erilaisiin muovisubstraateista. Kaiken kaikkiaan odotamme 2017 olevan vuosi, jolloin näemme enemmän 3DPE laitteita tuodaan markkinoille ja vuosi, jolloin näemme ilmoitus mustetuotteita suunnattu erityisesti näillä markkinoilla.

Painettu PCB: Oikeastaan painettu PCB saanut uutta kiinnostusta 2016. Tämä oli kiitos lisätoimia noin inkjet-painettuja yksi-, kaksi- ja monikerroksinen PCB tarkoitettu sekä harrastajien ja ammatti päät markkinoilla. Käyttö print-ja-levy ratkaisua tehdä PCB on myös edelleen hienosäädetty monet yritykset, enimmäkseen Japanissa ja Koreassa. Teknologia on kypsempi kuin ennen, mutta kustannusetuja eivät ole vielä tarpeeksi, jotta se pakottavia vaihtoehto kypsempi, luotettavampi ja suurempi määrä vakiintuneet teknologia. Kaiken kaikkiaan odotamme 2017 olevan vuosi, jolloin hype ympärillä harrastajien / DIY PCB tulostimet rauhoittuu, kun taas ammatillinen monikerroksinen PCB tulostimet jatkavat hidasta ja pienimuotoista markkinaosuutta. Teknologian kehitys on tulosta-ja-levy jatkuu myös taustalla, pääosin Aasian labs, ilman merkittäviä kaupallisia julkistuksia.

Painettu transistorit ja muisti: Painettu transistori ja muisti ovat jollain tapaa vanhan sovelluksen idea. Painettu transistorit eivät ole lupauksiaan. Nyt kuitenkin teknologian kehitykseen, varsinkin Japanista, on lupaava tarpeeksi herättää uudestaan kiinnostuksen aiheeseen. Täällä, hieno painatus kapeiden linjojen tarvitaan. Painetut muisti on myös semi-kaupalliseen tuotantoon vuosia ja nyt asiat ympärillä tuotto voidaan käsitellä paremmin. Kaiken kaikkiaan odotamme 2017 olevan vuosi, jolloin etsintä ainutlaatuisia sovelluksia painettujen transistorit ja muistin jatkuu, ja vuosi, jolloin muste toimittajat entistä useammin ryhtyneet tulostimiin paremmin räätälöidä tarjontaansa.

Suuri-alue LED-valaistus paneelit: Kaupallinen aktiviteetti ympärillä tulostavat suuria-alue LED paneelit alkaa poimia. Tekniikka pohja oli ollut tekeillä viimeiset 4-5 vuotta. Nyt on enemmän loppukäyttäjän kiinnostusta ja enemmän luovaa panosta yritysten ylempänä ketjussa kuin aineen toimittajille. Tekniikka vaatimukset ovat yksinkertaisia, mutta tulostamaton ratkaisuja myös asennus haaste perustuu korkeaan johtavuus ja pienempi virrankulutus. Siksi kaiken, odotamme 2017 olevan vuosi, jolloin myynti kasvaa tänä vuonna vaikkakin hyvin pieni pohja.

On olemassa lukuisia muita sovelluksia, jotka kehitetään johtava tahna, joita pidämme meidän raportissa yksityiskohtaisesti. Esimerkkejä ovat suuret-alue tunnistava paneelit / järjestelmät, akku ja kasvien lämmittimet, taajuus-valikoiva ikkunat, ja paljon muuta. Tutustu raportin johtavaa mustetta Markets 2017-2027: ennusteet, Technologies, Pelaajat lisätietoja näistä markkinoista.


Pari:Nestemäinen metalli nano tulostus mullistamaan elektroniikkaa Seuraava:Sovellukset Silver nanolankojen on läpinäkyvä johtava kalvo ja elektrodi Sähkökemiallinen kondensaattori