Hopean nanopartikkeleiden synteesiUV-aloitettu fotoreduktio

- May 17, 2017 -

Yksinkertainen ja tehokas menetelmä, UV-aloitettu fotoreduktio, on raportoitu hopeisen NP: n synteesiin sitraatin, polyvinyylipyrrolidonin, poly (akryylihapon) ja kollageenin läsnä ollessa. Esimerkiksi Huang ja Yang tuotti hopea-NP: itä kerrostettujen epäorgaanisten laponiittisavasuspensioiden avulla, jotka toimivat stabilointiaineena NP: n aggregaation estämiseksi. Tuotettujen NP: n ominaisuuksia tutkittiin UV-säteilyajan funktiona. Bimodaalikokojakautuma ja suhteellisen suuret hopeaproteaasit saatiin säteilyttämällä UV: llä 3 tunnin ajan. Lisäksi säteilytys hajosi hopea NP pieniksi yhdellä jakelu tilassa, kunnes suhteellisen vakaa ja kokojakauma saatiin ( 41 ). Silver NP: t (nanosfääri, nanovirta ja dendriitti) on valmistettu UV-säteilyn fotoreduktiotekniikalla huoneenlämpötilassa käyttäen poly (vinyylialkoholia) (suojaavana ja stabiloivana aineena). Pitoisuus sekä poly (vinyylialkoholi) ja hopeanitraattia pelit merkittävä rooli kasvun nanosauvojen ja dendriittien ( 42 ).

Sonoelectrochemistry tekniikka hyödyntää ultraääni teho ensisijaisesti manipuloida materiaalia mekaanisesti. Pulssi sonoelectro-kemialliset synteettinen menetelmä käsittää vuorotellen Sonic ja sähköisiä pulsseja, ja elektrolyytin koostumus on keskeinen rooli muodon muodostumista ( 43 ). On raportoitu, että hopea nanopallot voidaan valmistaa sono-sähkökemiallinen pelkistys käyttäen kompleksinmuodostajaa, nitrilotriasetaatti välttää aggregaatiota ( 43 ).


Pari:Hopean nanopartikkelien synteesi Kuvauskohtainen vähennys Seuraava:Hopean nanopartikkeleiden synteesi Mikroemulsiotekniikat