Johtava musteet ja liitä Business: kaikki muuttuu

- Sep 23, 2017 -

Silver Hopeananopartikkeleita, hiutale, Grafeeni ja pastat, kupari musteet ja sen jälkeen.

Tohtori Khasha Ghaffarzadeh, Yasuo Yamamoto ja Dr. Harry Zervos, IDTechEx

Kaikki on muuttumassa johtava musteet ja liitä liike. IDTechEx arvioi hän johtava musteet ja pastat markkinoilla saavuttaa lähes 1,7 miljardia dollaria vuonna 2026 nykyisillä metallien hinnoilla. Mikrokokoisia hopea johtava pastat hallitsee markkinoiden hallinnassa lähes koko vuonna 2016.

 

Hopeananopartikkeleita kuitenkin tulee yhä kilpaillummilla, löytää käyttää eri kehittyvät sovelluksia aloilla tullut 80 miljoonaa dollaria alue vuonna 2026. Kupari on edelleen suhteellisen kehittymätön teknologia mutta saadaan aikaan vain menestys romaani kuivatuksen järjestelmiä asennetaan avata oven kupari mustetta myynnin.

 

Aurinkopaneeli-teollisuus on 1,5 k ton yhtenäismarkkinat 2016 screenprinted ampumisen-tyyppinen johtava pastat. Liitä tasolla uusi ryhmä toimittajien piakkoin hallitsevat tämän liiketoiminnan, vaikka jauhe tasolla käyttäjät väkisin monipuolisempia toimittaja-base.

 

Touch screen reuna elektrodi edelleen laskuaan. Linewidth yli välit (L/S) on laskenut 20/20, ajaa silkkipainon standard PTFS yli sen rajojen ja avaa oven photocurable pastat. Etsaus-pohjaiset tekniikat löydät lisämahdollisuuksia kehys supistuu edelleen, vaikka kahden PTFs säilyy osaltaan edullinen lopussa markkinoille.

 

Antureiden auton käyttöaste antureita, painettu paineantureita anturit ja glukoosi anturit kieliversioissa pysyy huomattavasti markkinaraon johtava pastat, kuten autoteollisuuden kanssa sen sekoittaa ryhmittely pysähtynyt perinteisiä ja nopean kasvun kehittyvät sovelluksia. HF ja UHF RFID antenni markkinoilla kasvaa mutta näkevät muuttaa tulevan vuosikymmenen muste tyypit suhteellinen markkinaosuus.

 

3D antennit valmistettuja aerosoleja tulostus jatkuu saamassa veto. Tämä lähestymistapa kilpailevat päineen kanssa MID (valettu yhteen laitteet) tekniikoita ja tullut merkittävä toimija kuluttaja elektroninen kauppa. Metalliverkosta ITO-vaihtoehtona tekee hitaasti jalansijaa huolimatta vireillä vakauttamiskauden TCF teollisuudessa, luovat kysyntää hopea nanohiukkasten täyttö tai tulostaminen juonteita.

 

Uusia markkinoita syntyy ja luo uusi suorituskykyvaatimukset. Kotona-homehtua elektroniikka vaatii musteet, jotka voivat venyttää ja hengissä syväveto/simssi prosessin. Sähköinen tekstiilit vaatii musteet, jotka ovat todella joustava ja kestää toistuvasti pesuohjelmia. 3D tulostettava elektroniikka ja PCB tulostimissa on suuren johtavuuden ja alhainen lämpötila musteet avaa valtavia mahdollisuuksia prototyyppien 3D-tulostimet ja circuit suunnittelijat. Kaikki nämä markkinat ovat valmiita nopeaan kasvuun jos teknologian innovaatiot täyttää markkinoiden vetää.

 

Huomaa, että muste myyntihinnat laskivat raaka metallien hintojen laskun vuoksi mutta myös painostettiin marginaalit, mikä pienentää tuloja koskevat ennusteet.

 

Johtava painovärin markkinoilla 2017-2027: Ennusteet, teknologia, pelaajat,IDTechExs uusin raportti johtava painovärin ja liitä markkinoilla sisältää kattavan näkymän johtava musteet ja liitä markkinoiden antaa 10 vuoden saattamisesta segmentoitu sovellus ja materiaalin tyyppi sekä yksityiskohtaisen analyysin vähintään 17 nykyiset ennusteet ja eri.

 

IDTechEx ohjaa strategic business päätökset tutkimus ja tapahtumia palvelujensa avulla voit hyötyä uusien teknologioiden auttaa. IDTechEx tarjoaa riippumatonta tutkimusta, business intelligence ja neuvoja yrityksille perustuu core tutkimustoiminnan arvoketjussa ja menetelmiä tietojen vaatimukset yritysjohtajia, strategioiden ja kehittyvän tekniikan partiolaiset tukea niiden liiketoimintapäätöksiä. Kiinnostuneet lisätietoja osoitteessa www.IDTechEx.com ja puhua heidän tarpeitaan ottaa yhteyttä IDTechEx research@IDTechEx.com.


Pari:Johtavalliset musteet vuonna 2017: Seuraavat suuret asiat Tässä artikkelissa esitämme lyhyesti monien esiin nousevien alojen edistystä samalla tunnistamalla uusimmat trendikkäät kasvavat sovellusalueet. Seuraava:Global Solar Cell Liitä markkinoiden koko ja Jaa 2017-2022