Cambrios nopeuttaa hopea Nanowire hyväksymistä jonka perustamista CAM Kiina

- Mar 29, 2017 -

UNNYVALE, CA ja XIAMEN, Kiina ja München--(Marketwired - 27 maaliskuuta 2017)-CAM Holdings, Cambrios Advanced materiaalit Corporation, johtava hopea nanowire musteet, emoyhtiö ilmoittaa tytäryhtiö Kiinassa asennusohjelma laajentaa ja nopeuttaa hopea nanowire teknologian lopputuotteiden. Videopeliala veteraani CC Hsiao palkkasi rakentamaan ja johtaa tämän joukkueen. CAM Kiina tuetaan lähellä asiakkaille hopea nanolankojen touch anturit sekä uusia sovelluksia, kuten aurinkokennojen, OLED valaistus ja smart ikkunat. CAM Kiina myös valmistaa hopea nanowire musteet täydentää tuotannon yhdysvaltalaisen Cambrios Advanced materiaalit Corp. Toinen tuotantolaitos lähemmäksi asiakkaita Aasiassa ja antaa toiminnan jatkuvuuden, jos odottamattomissa tilanteissa keskeyttää tuotannon nykyiset valmistuspaikassa Sunnyvale Kalifornia.

andquot; Perustamalla CAM Kiinan johdolla CC Hsiao, ei vain jatkamme tarjota korkein laatu hopea nanowire musteet asiakkaillemme, mutta myös perustaa tukiryhmä lähellä asiakkaitamme Aasiassa nopeutetaan hopea nanowire tekniikka, andquot; sanoi Michael Chiang, puheenjohtaja CAM tiloilla.

andquot; Olemme iloisia sisko organisaatio on asentaa Kiinassa. CAM Kiinan joukkue täydentää Sunnyvale toimintamme antamalla asiantuntija ja tukea asiakkaiden ja nopeuttaa pätevyys ja ClearOhm® musteet ja elokuvia niiden tuotteiden käyttö andquot; mainitun John LeMoncheck, puheenjohtaja ja toimitusjohtaja, Cambrios Advanced materiaalit Corp.

andquot, olen iloinen voidessani liittyä Cambrios, johtava hopea nanowire teknologia, andquot; mainitun CC Hsiao. andquot; Olemme perustaneet kokeneiden Kiinassa yläpäätä tukea asiakkaitamme ja auttaa heitä Siirry tuotantoon joustavat näytöt ja aurinkokennot ClearOhm materials.andquot;

Cambrios johdon joukkue, myös CC Hsiao on München Saksassa osallistua LOPEC, jossa John LeMoncheck antaa täysistunnossa puheen maaliskuu 28thklo 9.30 ja Rahul Gupta johdatte Touch ja Haptics istunto on 29 maaliskuuthneljätoista. Tavata Cambrios Münchenissä ota yhteyttä

Tietoja CAM tilojen Cambrios moderneja materiaaleja ja CAM Kiina

CAM saamalla tytäryhtiöiden Cambrios Advanced Materials Sunnyvale, Kalifornia ja CAM Kiina Xiamen, Kiina, johtaa alan tarjota innovatiivisia ratkaisuja kohteleva nanotechnology. Sen läpimurto hopea nanowire-pohjainen avoin johtimet yksinkertaistaa elektroniikan valmistus ja parantaa lopputuotteen kustannuksiin ja elektronisten laitteiden suorituskykyä. Companyand #39; s ClearOhm®tuote on avoin kapellimestari ja huomattavasti suurempi optinen ja sähköinen suorituskyky kuin perinteisiä materiaaleja ja menetelmiä. ClearOhm materiaalin hakemuksissa kosketusnäyttöä, EMI Suojelumaalit, ePaper, OLED valaistus ja ohut aurinkosähkö.


Pari:Käyttämällä Inkjet Printing rakentaa älykäs joustava hybridi radoista Seuraava:Teen keksii Dip To Keep Germs Away