Collaboration On Painettu elektroniikka tutkimuksen ja soveltamisen

- Mar 15, 2017 -

51.jpg

DuPont Electronics & Communications ( DuPont ) ja Holst keskus ovat ilmoittaneet kolmannen laajentamista niiden onnistuneen pitkäaikaisen yhteistyön, joka on keskittynyt kehittyneiden materiaalien painetun elektroniikkateollisuudessa. Täysivaltaisena kumppanina Painettu elektroniikka ohjelma, DuPont edistää uusien materiaalien ja tutkimus näytteitä suunnataan Holstin aktiivisesti hankkeita aloilla puettavat elektroniikka, muotissa elektroniikka, kulutuselektroniikan ja terveydenhoidon.


"Olemme tyytyväisiä laajentaa yhteistyötä Holst Centre , jatkaa työtä yhdessä edistää uutta kehitystä painetun elektroniikan," sanoi Kerry Adams, painetun elektroniikan markkinat segmentin johtaja, DuPont . "Sen lisäksi edistää teknologian, yhteistyö antaa meille arvokasta tietoa tarpeista ja vaatimuksista muuta Holst kumppaneiden, kuten loppukäyttäjien ja laitevalmistajien, jotka mahdollistavat avoimen innovaation ja nopeuttamalla tuotteiden ja sovellusten kehittämiseen."


Tässä seuraavassa vaiheessa painopiste yhteistyö on kehittää ja testata täydellisiä täydentävää materiaalia järjestelmiä ja menestyksekkäästi luomalla työ- mielenosoittajien ja prototyyppejä, jossa kehitetään kaupallisten tuotteiden lopullinen tavoite. Erityisesti yhteistyö keskittyy silkkipainettu ja mustesuihkutulostimen sähköisessä musteet ja pastat, tasaisella alustalla ja roll-to-roll käsittelyyn, ja uunissa sekä fotoni kovettuminen / sintraus järjestelmiä.Yli elämää DuPont / Holst Centre yhteistyössä, tulokset ovat olleet uusien nano-Ag musteet ja pastat, mikä kaupallistamiseen DuPontin n luokkansa paras johtavalla mustesuihkutulostimen hopeamusteesta, PE410, ilmoitti ja lisätietoa osoitteesta LOPEC Münchenissä, Saksassa, huhtikuussa 2016. viimeksi Holst esittelivät puettava älykäs paita muotoilun DuPont osastolla Wearables Expo Tokiossa, Japanissa, mistä 18-20 01, 2017. Muita saavutuksia ovat olleet onnistunut toteuttaminen DuPont musteet ja pastat mahdollistavat tuotannon älykkäiden vaatteiden, joustavat anturit ja älykkäät läpipainopakkauksessa lääkintä- ja sekä muotissa elektroniikka, ja orgaaninen aurinkosähkö (OPV) ja Organic Light Emitting Diode (OLED) valaistus demoja ja prototyyppejä.
"Välinen yhteistyö DuPontin ja Holst keskus jatkaa ajaa jännittävä edistysaskeleista painetun elektroniikan", sanoi Jeroen van den Brand, ohjelmajohtaja 'painetun elektroniikan ", Holst Centre . "Olemme innoissamme edelleen tutkia uusia teknologioita ja mahdollisuuksia rinnalla tunnustettu alan johtaja."


Holst Centre on riippumaton avoin innovaatio T & K-keskus, joka kehittää geneerisiä tekniikoita langattomien sensoriteknologiaa ja joustava elektroniikka, jotka edistävät vastaaminen globaaleihin yhteiskunnallisiin haasteisiin terveydenhuollossa, elämäntapa, kestävyys ja esineiden internet. Keskeistä Holst Centre on kumppanuuttaan malli teollisuuden ja korkeakoulujen ympärillä yhteisiä kartoituksia ja ohjelmia. Se on tällainen ristipölytyksen joka mahdollistaa Holst keskus virittää sen tieteellinen strategia teollisuuden tarpeisiin. Holst Centre perustettiin vuonna 2005 IMEC (Flanders, Belgia) ja TNO (Alankomaat) tuella Alankomaiden talousministeriön hallituksen ja Flanderin. Holst Centre on yli 200 työntekijää noin 28 kansallisuutta ja sitoutumista yli 50 yrityskumppaneita. Lisätietoja Holst Centre, käy www.holstcentre.com

DuPont Electronics & Communications on johtava innovaattori ja runsasta toimittaja sähköisten musteet ja pastat, joka tarjoaa laajan valikoiman painettuja elektronisia aineistoja kaupallisesti saatavilla tänään. Kasvava valikoima DuPontin sähköisten musteet käytetään monissa sovelluksissa, mukaan lukien muodostavat johtavien juovien, kondensaattori ja vastus elementtejä, ja eriste- ja kapselointi kerroksia, jotka ovat yhteensopivia monien alustapinnat kuten polymeeri, lasi ja keramiikka. Lisätietoja osoitteesta http://www.advancedmaterials.dupont.com.

DuPont on tuo maailmanluokan tieteen ja tekniikan maailmanmarkkinoille muodossa innovatiivisia tuotteita, materiaaleja ja palveluja, koska 1802. Yhtiö uskoo, että yhteistyötä asiakkaiden, hallitusten, kansalaisjärjestöjen ja mielipidejohtajien voimme auttaa löytämään ratkaisuja kuten maailmanlaajuisten haasteiden kuten oltava riittävästi terveellistä ruokaa ihmisille kaikkialla, vähentämällä riippuvuutta fossiilisista polttoaineista, ja suojella elämää ja ympäristöä. Lisätietoja DuPont ja sitoutumisensa inclusive innovaatio osoitteessa http://www.dupont.com

Pari:Painettu elektroniikka Market Analysis By materiaali (Ink ja alustan), By Technology (Inkjet, näyttö, syvä, ja Flexographic), laitteen mukaan (Display, Aurinkosähkö, valaistus, RFID, ja muut), alueittain ja Segment ennusteet 2014-2025 Seuraava:Johtavalla Muste In 2017: The Next Big Things