Johtava painovärin markkinoilla 2016-2026: Ennusteet, teknologia, pelaajat

- Jan 11, 2017 -

NEW YORK, 12 Joulukuu 2016/PRNewswire /Silver Hopeananopartikkeleita, hiutale, Grafeeni ja pastat, kupari musteet ja sen jälkeen

Mietinnössä annetaan kattavaa ja asiantuntevaa Katso johtava musteet ja liitä markkinoiden antaa yksityiskohtaiset kymmenen vuoden markkinoiden ennusteet segmentoitu soveltaminen ja materiaalin tyyppi. Markkinoiden ennusteet on esitetty tonnien ja arvon muste tasolla. Siihen sisältyy myös kriittisiä arvioita kilpailevien johtava musteet ja liitä-teknologioita, kuten ampumisen-tyypit pastat, PTFs, Hopeananopartikkeleita, venyvän musteet, IME mustetta, kupari ja enemmän.

Tämä mietintö antaa tosiasioihin perustuvaa ja oivaltavia analyysi nykyisten ja tulevien kohde kehitettävissä. Kohdistaa sovelluksia se tarjoaa arviointi-ja/tai ennuste osoitteellinen markkinoilla, trendit ja haasteet, viimeisimmät tulokset ja prototyyppi/tuotelanseeraukset ja IDTechEx Tietoa potentiaaliset markkinat.

Tarjoamme yksityiskohtaisen analyysin vähintään 17 nykyiset ja syntymässä sovelluksen pii aurinkokennojen liiketoiminnan aloilta UF/UHF RFID-Tunnisteet kosketa näytön reunan elektrodit, auto-, muotti elektroniikka, e-tekstiilit, 3D antennit, 3D painettu elektroniikka, PCB tulostimissa, ITO korvaaminen, OLED valaistus ja muut.

Markkinoiden ennusteet rakennetaan käyttämällä malleja, jotka perustuvat ensisijainen teollisuus tuotantopanokset IDTechEx haastatteluja ja yrityskäyntejä ja ennen teollisuuden kokemusta IDTechEx. Selvästi esitellä ja perustella oletukset, järkevä, suuntauksia ja todellinen arvopisteiden taustalla kaikki ennusteet. Mietinnössämme tarjoaa yli 50 haastattelu-yhtiö profiileja

Ylivertainen älykkyys ja markkinoiden liiketoimintatietoja

Tämä mietintö perustuu vuotta tutkimusta. Analyytikot ovat vuosien käytännön aikaisempaa kokemusta ja olivat kärjessä kosketuslämpötila musteet-liiketoiminnan tärkeä rooli luomaan monen miljardin dollarin teollisuudelle. Yksistään viimeisten viiden vuoden aikana tiimimme on haastateltu ja profiloitu yli 50 käyttäjien ja tuottajien eri johtava musteet ja pastat. Joka vuosi olemme oppinut lisää markkinoiden ja hienosäätää analyysi, tietoa ja ennusteita.

Samaan aikaan IDTechEx on järjestänyt johtava maailmanlaajuisissa konferensseissa ja messut tulostettava elektroniikka viime vuosikymmenenAasia,EuroopanjaYHDYSVALLAT. Nämä näyttää koota koko arvoketjun tulostettava elektroniikka, kuten johtava painovärin toimittajat, tulostimet ja loppukäyttäjille. Tämä antaa meille vertaansa vailla pelaajat ja uusin markkinatietoja.

Johtava musteet ja liitä business: kaikki on muuttumassa

Johtava musteet ja pastat markkinoilla saavuttaa lähes$1 .7bvuonna 2026 nykyisillä metallien hinnoilla. Mikrokokoisia hopea johtava pastat hallitsee markkinoiden hallinnassa lähes koko vuonna 2016. Silver nanohiukkasia tule kuitenkin kilpailukykyä, löytää käyttöä eri kehittyvien sovellusten alat tulla$80mmarkkinoille vuonna 2026. Kupari on edelleen suhteellisen kehittymätön teknologia mutta saadaan aikaan vain menestys romaani kuivatuksen järjestelmiä asennetaan avata oven kupari mustetta myynnin.

Aurinkopaneeli-teollisuus on 1,5 k tonni yhtenäismarkkinat 2016 silkkipainettu ampumisen-tyyppinen johtava pastat. Liitä tasolla uuden ryhmän toimittajat tulevat pian hallitsevat tämän liiketoiminnan, vaikka jauhe tasolla käyttäjät pakotetaan kautta monipuolisempia toimittaja pohja. Touch screen reuna elektrodi edelleen laskuaan. Linewidth yli välit (L/S) on laskenut 20/20, ajaa näytön tulostaminen standard PTFS yli sen rajojen ja avaa oven photocurable pastat. Etsaus-pohjaiset tekniikat löydät lisämahdollisuuksia kehys supistuu edelleen, vaikka kahden PTFs säilyy osaltaan edullinen lopussa markkinoille.

Antureiden auton käyttöaste antureita, painettu paineantureita anturit ja glukoosi anturit kieliversioissa pysyy merkittäviä markkinaraon johtava pastat, kuten autoteollisuuden kanssa sekoitettu joukko pysähtynyt perinteisiä ja nopean kasvun kehittyvät sovelluksia. HF ja UHF RFID antenni markkinoilla kasvaa mutta näkevät muuttaa tulevan vuosikymmenen muste tyypit suhteellinen markkinaosuus. 3D antennit valmistettuja aerosoleja tulostus jatkuu saamassa veto. Tämä lähestymistapa kilpailevat päineen kanssa MID (valettu yhteen laitteet) tekniikoita ja tullut merkittävä toimija kuluttaja elektroninen kauppa. Metalliverkosta ITO-vaihtoehtona tekee hitaasti jalansijaa huolimatta vireillä vakauttamiskauden TCF teollisuudessa, luovat kysyntää hopea nanohiukkasten täyttö tai tulostaminen juonteita.

Uusia markkinoita syntyy ja luo uusi suorituskykyvaatimukset. Muottiin elektroniikka vaatii musteet, jotka voivat venyttää ja hengissä syväveto/simssi prosessin. Sähköinen tekstiilit vaatii musteet, jotka ovat todella joustava ja kestää toistuvasti pesuohjelmia. 3D tulostettava elektroniikka ja PCB tulostimissa on suuren johtavuuden ja alhainen lämpötila musteet avaa valtavia mahdollisuuksia prototyyppien 3D-tulostimet ja circuit suunnittelijat. Kaikki nämä markkinat ovat valmiita nopeaan kasvuun jos teknologian innovaatiot täyttää markkinoiden vetää.

Kymmenen vuoden markkinaennusteita jakaa sovelluksen. Ota yhteyttä tarkkoja arvoja. Huomaa, että muste myyntihinnat laski ansiosta raaka metallin hintojen alenemiseen, mutta myös painostaa marginaalit, mikä pienentää tuloja koskevat ennusteet.


Mitä tämä mietintö antaa?
1. kymmenen vuoden markkinoiden johtava musteet ja pastat segmentoitu materiaalin tyyppi (silver nano, PTF, Cu, jne.) ja käyttöönottoa. Ennusteet ovat saatavilla määrä ja dollareita.
2. haastattelu yhtiö profiilit 50 toimittajilla ja käyttäjillä. Yritysprofiilit tarjoavat yksityiskohtaiset yrityksen tausta ja teknologian ja Liiketoimintakatsaus malli. Profiili edelleen sisältää yksityiskohtaiset SWOT-analyysi IDTechEx analyytikot
3. kriittinen tarkastelu ja arviointi kaikki tärkeimmät johtava painovärin tekniikat mukaan lukien ampumisen tahnat, PTFs, nano musteet, venyvän musteet, IME mustetta, kupari, jne.
4. yksityiskohtaisen arvioinnin usein myös IDTechEx tietoa ja arviointi, huippu ja kaupallinen kehitys, analyysi kilpailevaa tekniikkaa, hinnoitteluun ja markkinoiden kehitystä, keskeisiä toimijoita, osoitteellinen markkinoiden koko ja kymmenen vuoden markkinoiden ennusteet:
a. aurinkosähkö
b. kosketa näytön reunan elektrodit (segmentoitua laitetyyppiä)
c. Automotive (de frosters, käyttöaste antureita, istuin lämmittimet, jne.)
d. 3D antennit
e. UHF ad HF RFID antenni
f. venyvän musteet sähköisen tekstiilit
g. muottiin elektroniikka musteet
h. glukoosi ja paineantureita anturit
i. 3D tulostettava elektroniikka
j. PCB tulostimella
k. ITO korvaaminen
l. OLED Valaistus
m. johtava kynät
n. Muut
Lue koko raportti:http://www.Reportlinker.com/p04447369-Summary/View-Report.html

Tietoja Reportlinker
ReportLinker on palkittu markkinatutkimus ratkaisu. Reportlinker löytää ja järjestää alan viimeisimmät tiedot, niin saat mitä tarvitset - heti, markkinatutkimusta yhdessä paikassa.

http://www.Reportlinker.com


__________________________
Ota Clare:Clare@Reportlinker.com
US: (339)-368-6001
Kansainvälinen: +1 339-368-6001


Pari:Hopea nanolankojen ja Grafeeni voimien hipaista irtoseinä ilmaista Seuraava:NANOWIRE "MUSTEET" MAHDOLLISTAA PAPERILLA TULOSTETTAVA ELEKTRONIIKKA