Johtava musteet vuonna 2017: Tulevan isoja

- Feb 05, 2017 -

Johtava painovärin teollisuus on vielä etsimään seuraava iso juttu. Sukua kilpailupaineita määrä ydinmarkkinoilla on johtanut useimmat toimittajat etsiä uusia orastava mahdollisuuksia. Yleistä strategiaa on nyt laaja tuotevalikoima kylvö useita taas pitkälle kehittyneillä markkinoilla, keräämään mahdollisimman paljon asiakaspalautetta ja luoda arvoa verkot varhain.


Toimittajat myös nyt voimakkaasti katsella, nopeasti käynnistää vastaavia tuotteita, joka johtaa eriyttäminen mureneminen. Tämä asettaa toimittajat pulassa: toisaalta, he haluavat pitää teknologian salassa kauan on täydellinen niille talon, mutta toisaalta, heidän on otettava se markkinoille aikaisin koska he haluta asiakaspalautetta uusilla markkinoilla jossa ole luvut ansiota eikä asiakkaiden tarpeet tunnettu.


Kaikesta huolimatta on todettu useita sovelluksia lupaaviin kaudella 2013 – 2016 yrittää elvyttää itse. Siksi nyt saatto vaiheen monella rintamalla. Tässä artikkelissa me lyhyesti käynnissä useita kehittyvien aloilla samalla myös tunnistaa uusimman trendikäs orastava sovellusalueilla. Huomaa, että hakemukset on lueteltu ei järjestyksessä merkitys.


Oppia tarkempia tietoja johtava painovärin teollisuuden myös kaikki uusimmat tekniikat sekä arviointi yli 24 nykyisten ja uusien sovellusten viitataan mietintömme johtava muste markkinoilla 2017-2027: ennusteet, teknologia, pelaajat. Tämä mietintö on meidän arvovaltainen ja kattavasta mietinnöstä, josta on tullut alan viittaus uusinta versiota.

Aurinkosähkö (PV): PV teollisuuden pysyy suurin tilavuus/tulot ohjain ampumisen-tyyppinen pastat. Teollisuus ei vapauttaa itse pitkäaikaisia trendejä: alhaiset kustannukset per Kg ja vähittäisiä innovaatioita alentaa hopea kulutus per kiekkojen. Kaiken kaikkiaan odotamme 2017 vuosi, että todistaja alkupuoliskolla puomin ansiosta odotettu loppuun rehu-in-tariffit Kiinassa; Kun suuntaus kohti monipuolista jauhe toimittaa base vuoden edelleen, vaikka ylivoima japanilainen maker(s) eivät katkea; ja vuosi, kun ilmoitti 140 miljardia dollaria Kiinan investointeja solar Industry hälventää huolia toinen nurin.

Kosketa näytön reunan elektroniikka: tällä alalla ohjaavat kustannukset ja paine kapea kehys. Tällä alalla kahden viime vuoden aikana kokenut muutosta musteen valokuva parannettavissa ja laserleikattu alkanut korvata standardin polymeeri paksu elokuvia (PTFs) jotta 20um tai alla linewidth yli välit (L/S) suhde. Tämä suuntaus jatkuu ja etsaus ja tulostuksen ratkaisut kilpailua tiivistävät entisestään. Kaiken kaikkiaan odotamme, että 2017 on vuosi, kun toimittaja catch-up valokuva parannettavissa ja laserleikattu täydellinen, mikä johtaa marginaali ympäri, ja vuosi, kun uusia prosesseja kuin näytön tulostaminen suhtaudutaan vakavammin.

Multa elektroniikka (IME): IME behind-the-scenes kiinnostus säilyi vahvana. Ensimmäisen aallon tuotteet ovat lähellä kaupallistamista, arvo-verkkojen parannettu, valmistajia ovat enemmän mukana kuin koskaan ja materiaalin set on vaihtamassa sitä johtava musteet ovat avoimia johtava elokuvia, anturit ja toimilaitteet. Kaiken kaikkiaan odotamme kun IME sovelluksia lopulta kasvaa vuosien ajan päälle ja pois päältä alkaa vuonna 2017.

EMI suojaus: EMI suojaus on nousemassa uusi alueen etua. Määrä pelimerkkejä suoraan EMI suojaus suojaa odotetaan nopeasti kasvaa tulevina vuosina. Kilpailu on sputtering ja muste ruiskutus välillä ja sisällä musteet kilpailu on partikkelikoko nano musteet tarjoavat ohuus, kun taas toiset tarjoavat alhaisemmat kustannukset. Kaiken kaikkiaan odotamme kun toimittajat kokoontuvat lisää tietoa markkinoiden on, luoda mahdollisten asiakassuhteita ja aloittaa uuden tutkinnon prosessien vuonna 2017.

Mukautuva tulostus: aerosoli ja muut ei-yhteyttä painaminen prosessia ovat nyt suurimmista suosikeista tulostus antennit ja muut johtavat Jäljet 3D-objektien. Tuotantokapasiteettia on olemassa teollisuusalalla, etenkin Aasiassa. Monet ainetoimittajien ovat myös päteviä nämä prosessi tuotteitaan, vaikka käyttäjät vielä kertoa meille, että useimmat yli lupaus liikoja ja petä odotuksia erityisesti johtavuus tasoilla alhainen lämpötila hehkutus. Kaiken kaikkiaan odotamme 2017 edelleen lisäävän merkittävästi ja lisääntyessä myynnistä huolimatta mahdolliset haasteet lopulta kuluttaja elektroninen kauppa.

Painettu avoin johtava elokuvia: tekniset parannukset ovat kärki mahdollistaa korkean suorituskyvyn painettu metalliverkosta elokuvien linewidths alla 5um. Tätä kehitystä ovat edelleen kokeiluvaiheessa kapea web koot tai suuria kustannuksia, mutta kuitenkin ovat pitkällä aikavälillä riski muita metalliverkosta prosesseja yhä kustannukset teollisuudenalalla. Useita hopea nanohiukkasten TCF tekniikoita on hidastunut kaupallinen yritys konkurssien ja kassavirta kysymyksiä, mutta romaani uusia ongelmia ilmenee ottaa oman paikkansa. Kaiken kaikkiaan odotamme 2017 vuosi kun painettu metallia mesh ratkaisuja eteenpäin tekniikka maturiteettitaulukkoa mutta ei tee kaupallista vaikutusta.

Automotive: Autoteollisuuden pysyy Liitä toimittajien pitkällä aikavälillä ennustettavissa tulot linjat houkutteleva markkina-alue. Sovelluksia, kuten painettu istuin käyttöaste antureita, painettu kapasitiiviset anturit infotainments moduulit tai istuimen lämmittimet jatkaa pitkälti niiden edistymistä. Tehostaa pyrkimyksiä kehittää ja painettavassa ikkunan de frosters polykarbonaatti alustan. Kaiken kaikkiaan odotamme myös 2017 kun IME sovelluksia autoteollisuuden sisustuksia ilmoitti vuoden ja vuoden kun painettu metalliverkosta ikkunan de frosters ilmestyy alkuvaiheessa teknologian etenemissuunnitelmat suurimpien laitevalmistajien.

Venyvän musteet kuin sähköisen tekstiilit: venyvän musteet voidaan myös sovelluksia kuin e-tekstiileillä kuten joustavan ja venyvän piirilevyjä tai lääkinnällisiä laitteita. Joustava, erittäin joustava ja venyvän piirejä painettuja piirejä voi tarjota toimintoja vaikka ne kärsivät edelleenkin tavallista puutteista rajoitettu johtavuus, piki ja juotettavuutta. Lääketieteelliseen, erityisesti silloin, kun pitkä ja joustava yhdistää mittalaitteita käytetään mukavuussyistä, painettu lines voi olla etu. Kaiken kaikkiaan odotamme 2017 vuosi kun olemassa ei-painetut FPCBs tulee edelleenkin dominoimaan.

3D painettu elektroniikka (3DPE): 3DPE todettu innovoinnin mahdollisuudet edessä johtava painovärin alueella. 3DPE ideana on yhdistää 3D-tulostus muovia painatus johtava musteet luoda räätälöityjä 3D-muotojen upotettu piiri. Näin suunnittelu ja 3D tulostus ja #39, smartand #39; esineitä. Mahdollisuudet innovaatioihin on pienempi johtavuus musteet ja hyvä tarttuvuus eri muovi substraatteja. Kaiken kaikkiaan odotamme 2017 vuosi, kun näemme enemmän 3DPE laitteita markkinoille ja kun näemme ilmoitus muste tuotteita, joilla nimenomaan näillä markkinoilla vuoden.

Painettu PCB: Tulostamista PCB sai uutta kiinnostusta 2016. Tämä noin inkjet tulostaa yhden, kahden ja monikerroksinen PCB loppukirin ansiosta tarkoitus oli sekä harrastajien että ammatillinen päissä markkinoille. Monet yritykset, erityisesti Japanissa ja Koreassa hienosäätää myös edelleen käyttää tulosta ja levy ratkaisua tehdä PCB. Tekniikka on kypsempi kuin ennen, mutta kustannus-ja kilpailuetuja eivät ole vielä riittävän mukaansatempaava vaihtoehto kypsä, luotettava ja suurempi määrä vakiintuneen teknologian. Kaiken kaikkiaan odotamme 2017 vuoden kun hype noin harrastajien/DIY PCB tulostimet rauhoittuu, vaikka ammatillinen monikerroksinen PCB tulostimet jatkaa heidän hitaasti ja pienimuotoista markkinaosuuden. Teknologian kehitys tulosta ja levy jatkaa taustalla suurelta osin Aasian labs ilman merkittäviä kaupallisia aloittaa.

Transistorit ja muisti: painettu transistori ja muisti ovat jotenkin vanha sovellus idea. Painettu transistorit ovat epäonnistuneet lupauksiaan. Nyt kuitenkin teknologian kehitys erityisesti Japanista on lupaava tarpeeksi verestää kiinnostusta aiheeseen. Tässäkin hieno painatus kapeat viivat tulee. Painettu muisti on myös puoli-kaupallinen tuotanto vuosia ja nyt tuotto liittyviä kysymyksiä käsitellään paremmin. Kaiken kaikkiaan odotamme 2017 vuosi ainutlaatuisia sovelluksia painettu transistorit ja muistin haku jatkuu, jolloin vuoden kun muste toimittajien tulee harjoittaa tulostimia paremmin mukauttaa tarjontaansa.

Large-alueen LED valaistus paneelit: kaupallista toimintaa ympäri tulostus suuren alueen LED paneelit alkaa poimia. Teknologisen ollut päätöksentekoa viime 4-5 vuotta. Nyt on enemmän käyttäjän kiinnostusta ja luovempia ponnistuksia yritysten ainetoimittajien ylös ketju korkeampi. Tekniset vaatimukset ovat yksinkertaisia, mutta painamattoman ratkaisuja ovat myös asennus haaste suuren johtavuuden ja alentaa eksponentti keuhkotauti. Siksi kaiken kaikkiaan odotamme 2017 vuosi kun myynti kasvaa tänä vuonna tosin kovin pieni perusta.

On olemassa lukuisia sovelluksia, jotka ovat kehitetään johtava tahna, joka on mielestämme mietinnössä yksityiskohtaisesti. Esimerkkeinä suuren alueen sensing taulukot/järjestelmien, akku ahtaa ja kasvien lämmittimet, taajuus valikoiva Akkuna ja usea enemmän. Tutustu mietinnössämme johtava muste markkinoilla 2017-2027: ennusteet, teknologia, pelaajat Lisätietoja näillä markkinoilla. Lisätietoja on seuraavan johtava tapahtuma aiheesta: painettu elektroniikka Euroopan 2017 alkaen 10-11 May 2017, Berliini isännöi IDTechEx.

Pari:Tulostettava elektroniikkamarkkinoilla odotetaan nousevan 65,0 miljardin dollarin 2024; Kysyntä fiksu pakkaus muutoksia pelin kilpailijoiden | TMR Seuraava:Uusi hybridi musteet lupaa painettu, joustava elektroniikka ilman sintrauslaitokset