Digitaalinen tulostus-valmis johtava painovärin tavoitteet täysimittainen valmistus

- Jan 18, 2017-


DuPont Advanced Materials on ilmoittanut uuden sähköisen musteen inkjet-tulostus, joka tarjoaa suuren johtavuuden ja vahva pito tarvitaan nopean digitaalisen suunnittelun, prototyyppien ja täysimittainen valmistus.

Tekniikka mahdollistaa sen, että digitaalinen painaminen elektronisten komponenttien ja piirien sovelluksissa, joissa erittäin juonteita vaaditaan kuten OLED-paneelit, aurinkokennot, painettu antennit ja kosketusnäyttö paneelit.

PE410 johtava painovärin mahdollistaa nopea prototyyppien ja varmistaa sujuva siirtyminen "lab fab" monipuolisuuden skaalautuu jopa teollisuuden laajamittaiseen väripatruuna päät ja koneet. Näin piiri suunnittelijoiden heti testata uusi design tehdä tarvittavat muutokset ja nopeasti, koska vähentää hopea kippaus tallentaa materiaalikustannukset. Tekniikka sopii-planar tulostus, jonka avulla joukko uusia sovelluksia.


Pari:MIT Tutkijat kehittää painatusmenetelmä sähköistä etiketit Seuraava:Matalan lämpötilan sintraus erittäin johtava hopea muste joustava elektroniikka