Miten johtava musteet kuluttajien vaatimukset

- Jan 13, 2017 -

Michael Wagner, Engineering Manager, uuden tuotteen suunnittelu, Butler Technologies, Inc

Todayand #39; s kuluttajat odottavat tuotteita, jotka ovat nopea, fiksu ja kätevä ja johtava musteet ovat antaneet näitä vaatimuksia.

Johtava musteet ovat painettu elektroninen, laaja luokan valmistetut tuotteet että kauan sillan sähköiset piirit ero ihmisten ja koneiden uusin edistysaskel. Hyödyntämällä vuosikymmenien toimialaosaaminen ja viime kehitysten johtava musteet tänään tiede tulostettava elektroniikka on tarjota ratkaisuja, jotka koskettavat lähes kaikkien kuluttajien jokapäiväiseen elämään. Yrityksiä, jotka eivät täytä kuluttajien on pakko tinkiä kilpailijat, jotka ovat valmiita ottamaan uutta teknologiaa.

Johtava musteet vähentää paino, monimutkaisuus ja kustannukset

Sijasta perinteistä conduit etsattu kupari, valmistaja voi käyttää johtavaa musteet kuten hopea, hiilen ja muiden polymeeri paksu elokuvia (PTF). Johtava musteet voidaan tulostaa kevyempi substraattien, että ovat yhtä monipuolisia kuin polyester, polykarbonaateista, Polyuretaanit ja paperi. Kevyt substraattien käyttö avaa oven enemmän luovuutta tuotekehitykseen ja monimutkaisuutta tuotantoa.

Vähentää tuotteen monimutkaisuutta, yritykset voivat ymmärtää materiaalien-, kokoontumis- ja toimitusketjun kustannuksia vähennetään vastaavasti. Lisäksi koska johtava musteet ovat lisäaineen luonnossa, valmistajien sulkea jätevirtojen ja niihin liittyvät kulut, jotka johtuvat kupari etsaus.

Johtava painovärin rajoituksia, jotka ovat parhaillaan materiaalit jättiläisiä kuten DuPont. Onneksi valmistajille, Useimmat erot johtava painovärin ja perinteiset kupari flex piirien pian asia-lta ohi.

Näkymätön anturit arvo

Koska levinneisyys ja edullisia nykyisten painettu elektronisten laitteiden, loppukäyttäjät harvoin pitävät teknologiaa, joka tekee nämä laitteet rasti. Esimerkiksi muutaman ihmiset liittävät diagnostinen EKG (EKG) tulostettava elektroniikka. Johtava musteet, käyttö on kuitenkin katalysaattorina jäykkä, hankalaa elektrodit korvaaminen viihtyisä, edullinen ja Kertakäyttöiset anturi pads, jotka ovat käytössä tänään.

Toinen nopeasti kehittyvän muste perustuva tulostettava elektroniikka on älyvaatteet laajaan ryhmään. Venyvän ja pestävä musteet käyttäviä laitteita voidaan lämpö siirretään vaate ja mitataan sähkö impulsseja laukaista lihasten liikkuvuutta. Älyvaatteet esiintyvät jo urheilullinen ja lääketieteen alalla ja ovat nopeasti löytämässä tiensä muilla teollisuudenaloilla.

Smart pakkauson toinen johtava muste perustuvat ahkeruus. Upotettu PFT piiri pakkauksesta has suuresti kohottaa varaston valvonnan menettelyjä tukkumyyjät ja vähittäismyyjät. Vertailukelpoisia leimata tekniikka on jopa venytetty asemaan luova markkinointikampanjoita.

Mitä IoT täytyy tehdä?

EttäEsineiden (IoT) Internetviitataan siihen, että kaikki on tai pian on yhteydessä Internetiin. Tulostettava elektroniikka teollisuus on keskellä IoT toimintaa. Edistysaskeleet johtava musteet on ohjattiin uuden aallon painettu sähköisiä ratkaisuja aikaan, kun markkinat janoavat uusia ja luovia sovelluksia. Itse asiassa teollisuuden resurssit arvioivat, että yli tusina uusia sovelluksia tulostettava elektroniikka ovat horisontissa, sovelluksia, jotka osoittautuvat peli vaihtajat lääketieteen, autoteollisuuden, urheilullinen, viihde-, ilmailu-, tekstiili-, turvallisuus- ja muilla aloilla.

Pitkä ja lyhyt se? Kehitys johtava musteet ovat antaa kuluttajille mitä he vaativat päivittäin: Nopea, älykäs, ympäristön kannalta turvallinen ja käyttäjän säästäviä tuotteita.

Yritykset, jotka vielä epäröivät sitoutua tulostettava elektroniikka ratkaisuja pian joutuvat epäedulliseen kilpailuasemaan. Lisäksi vaille välittömiin kustannussäästöihin ja parantaa käyttäjäkokemusta jääneet yritykset ymmärtänevät todennäköisesti uhrata asiakastyytyväisyyttä. Nykypäivän kilpailluilla markkinoilla, se ei vain ole kunnossa.

Michael Wagner on Engineering Manager, uusien tuotteiden kehittämiseen jaButler Technologies Inc., hotelli sijaitsee aivan Pittsburghissa. Butler Technologies on vahvasti mukana tutkimukseen ja kehitykseen johtava musteet, joustavat alustat ja tulostettava elektroniikka suunnittelun ja tuotannon. Butler teknologia auttaa yrityksiä kehittämään painettu elektroninen ahkeruus koska kummuta koska vaihtoehtoja perinteisen virtapiirejä diagnostiikan, automotive Instrumentointi, pelastuspalveluja, tekstiili-ja eräillä muilla teollisuudenaloilla. YhteystiedotMichael Wagner.

Pari:Matalan lämpötilan sintraus erittäin johtava hopea muste joustava elektroniikka Seuraava:Hopea nanolankojen ja Grafeeni voimien hipaista irtoseinä ilmaista