Epäorgaaninen yhdiste ovat samat

- Oct 17, 2017 -

l tällä hetkellä on miljoonia erilaisia orgaanisia yhdisteitä löytyy luonnetta ja vain noin 100000 epäorgaanisia aineita. Tämä johtuu siitä, että hiili on sidottu hiiliatomia kautta kovalenttinen liimaus. Epäorgaaninen yhdiste muodostavat pitkän hiiliketju. Esimerkiksi hiiltä ja vetyä atomien voi muodostaa monenlaisia hiilivetyjä, kuten metaania, etaania ja propaania. Tämä on yksi tärkeimmistä syistä erilaisia orgaanisia yhdisteitä. Kaikenlaisia luonnon orgaanista ainesta ne koostuvat yleensä muutamia tekijöitä, epäorgaaninen yhdiste lisäksi hiiltä sisältävien lähes aina vety, happi, typpi, sisältävät ja jotkut sisältävät myös rikkiä, fosforia ja niin edelleen.

(2) heterogeeninen ilmiöitä orgaanista ainesta ovat hyvin yleisiä mutta epäorgaanisia aineita ovat harvinaisia. Monet orgaaniset yhdisteet on samat kemialliset ja molekyylipaino, mutta fysikaaliset ja kemialliset ominaisuudet usein vaihtelevat suuresti. Esimerkiksi etanolia ja dimetyyli Eetteri molekyylikaava on c2h6o, epäorgaaninen yhdiste Suhteellinen molekyylimassa on 46.07, mutta ne ovat kaksi eri kemialliset yhdisteet, koska molekyylin atomien järjestetään eri järjestykseen.

Heterogeeninen ilmiö on toinen tärkeä syy, joka johtaa erilaisia orgaanisia yhdisteitä.

(3) kiinteästä orgaanisesta sulamispiste ei ole suuri, yleensä enintään $number. 2 ~ 673.2K. Läsnäollessa ilman orgaanisen aineksen valtaosa voidaan polttaa, epäorgaaninen yhdiste hiilen osat muunnetaan CO2, vety osat muunnetaan $literal ja typpi muutetaan typpeä.

(4) on ilmeistä kovalenttinen sidos-ominaisuuden atomien orgaanisia molekyylejä. Siksi Viimeisin orgaaninen aines kuuluu Nonelectrolyte, liukenematon veteen ja orgaanisiin liuottimiin, epäorgaaninen yhdiste liukenee ja orgaanisten reaktio on usein hidasta ja vaatii usein katalyyttien käyttö.

(5) monet orgaaniset yhdisteet ovat erityinen fysiologinen merkitys, joka on harjoittaja, aineena tai tuotteet, jotka odottavat elämän toimintaa, kuten entsyymien, hormonien, vitamiinien ja niin edelleen.

Soveltaminen epäorgaaniset silicon yhdiste refractories silicon sekoittaa sementillä refractories vastustuskykyisiä vesi- ja happo vastarintaa, koska monimutkainen suunnittelu kehityksen edellytysten, epäorgaaninen yhdiste, on happamat vettä ennen ja jälkeen Lämmitys hankkeen epäorgaaninen yhdiste tai lämpöä happamassa liuoksessa rooli edellyttää tulenkestävät materiaalit on lämmönkestävyys ja happo vastustuskyky vettä. Lämmittämätön vesilasi tulenkestävät yksilöiden eri ja hapon pitoisuuksia taulukko veden varastointi kuin hapan pesu vahvuus laski, kuin ilmassa kovettumisen vahvuus myös.

Korkean lämpötilan suorituskyky natriumsilikaatin tulenkestävät, happo ja veden vastus ja natriumsilikaatin ominaisuudet, natriumfluoridi sisältö, yhteensä eri, epäorgaaninen yhdiste tuotannossa olisi valvottava tiukasti. Natriumsilikaatin moduuli on korkean lämpötilan omaisuutta tulenkestäviä. Happoa ja vesitiiviyden voi olla merkittävä vaikutus, suurmoduulisista, hyvä happo kestävyys ja lämpötilan suorituskyky modulus alhainen vähentää näitä ominaisuuksia. Yleensä valinta moduuli on parempi.

Ja ulkomailla epäorgaaniset pii yhdisteitä tulenkestävät materiaalit sovellus on raportoitu ja uusia tekniikoita ja materiaaleja on kehitetty.


Pari:Hopeanitraatti merkittävää eroa Seuraava:Epäorgaaninen yhdiste nimeäminen suuntaviivat