Epäorgaaninen yhdiste voi tuottaa paljon lämpöä

- Jun 01, 2017 -

Epäorgaaninen yhdiste Puhtaan vedetön natriumhydroksidi on valkoista puolikiiltävää, kiteistä kiinteää ainetta. Natriumhydroksidi on erittäin helppo liuottaa veteen. Epäorgaaninen yhdiste liukoisuus kasvaa lämpötilan lisääntyessä, voi vapautua paljon lämpöä liuottaessa. Sen vesiliuoksella on supistava ja kermainen tunne, liuos olettaa vahvan emäksisen, sillä on alkali kaiken yleisyyden. Kahdella erilaisella kiinteällä ja nestemäisellä kaustisella soodalla: puhdas kiinteä kaustinen sooda on valkoista, sileä, hiutaleinen, epäorgaaninen yhdistelmä sauvan muotoinen, rakeinen, hauras; Puhdas nestemäinen kaustinen sooda on väritöntä läpinäkyvää nestettä. Natriumhydroksidi liukenee myös etanoliin, glyseriiniin, mutta liukenematon eetteriin, epäorgaanisen yhdisteen asetoniin, nestemäiseen ammoniakkiin. Korroosionkestävä vaikutus kuituun, ihoon, lasiseen, epäorgaaniseen yhdistekeramiikkaan jne. Lämmöä vapautuu, kun se laimennetaan liuotetulla tai väkevällä liuoksella ja reaktio epäorgaanisen hapon kanssa voi tuottaa suuren määrän lämpöä, tuottaa vastaavia suoloja ja reagoida metallisen alumiinin ja sinkin kanssa , Ei-metalliboori ja pii vedyn vapauttamiseksi; Se voi saostaa metalli-ionit vesipitoisesta liuoksesta hydroksidiksi, epäorgaaniseksi yhdisteeksi ja tehdä öljyn saippuointireaktion, tuottaa vastaavan orgaanisen hapon natriumsuolan ja alkoholin, tämä on periaate öljyn poistamiseksi kankaasta.

Epäorgaanisten yhdisteiden nimikkeistössä on pyrittävä antamaan lyhyt ja tarkka esitys nimettyjen aineiden koostumuksesta ja rakenteesta. Epäorgaaninen yhdiste Tämä edellyttää elementin, juuren tai emäksen nimen käyttöä aineen koostumuksen ilmaisemiseksi ja "kemiallinen esiposition" (substantiivien tehtävä) ilmaisemaan kunkin aineosan yhdistettä.

Väritön, hajuton, hapan vesi, liukoinen veteen (tilavuussuhde 1: 1), osa hiilihapon muodostumisesta. Kaasun hiilidioksidia käytetään alkaaliteollisuudessa ja sokeriteollisuudessa, Epäorgaaninen yhdiste ja sitä käytetään teräksen valukappaleiden sammuttamiseen ja lyijyn ja valkoisen valmistukseen. Voidaan polttaa hiilellä liiallisessa ilmassa tai marmori, kalkkikivi, dolomiitti kalsinoitu tai hapan vaikutus on kalkki, fermentointi ja muut teollisuuden sivutuotteet. Hiilidioksidi ei yleensä polta ja ei tue palamista, huonelämpötilan tiheydeltään kuin ilmassa hieman suurempi, lämmitetty laajeneminen kerätään yläosaan, jota usein käytetään palonsammutusaineena. Epäorgaaninen yhdiste Hiilidioksidi on korvaamaton raaka-aine vihreiden kasvien fotosynteesiin, jota käytetään yleisesti lannoitteena kasvihuoneessa. Kiinteä hiilidioksidi, joka tunnetaan yleisesti kuivajäänä, voi absorboida runsaasti lämpöä, kun se sublimoituu, ja sitä käytetään siten jäähdytysaineena, kuten keinotekoisena sademääränä, ja sitä käytetään usein koreografiassa savun aikaansaamiseksi.

Epäorgaaniset yhdisteet. Yleisesti viittaa muiden elementtien kuin yhdisteen, kuten veden, suolan, rikkihapon, kalkin jne. Elementteihin. Mutta joitain yksinkertaisia hiilipitoisia yhdisteitä, kuten hiilimonoksidia, hiilidioksidia, hiilihappoa, karbonaattia ja karbidia, tutkitaan myös epäorgaanisina aineina, koska niiden koostumus ja ominaisuudet ovat samanlaisia kuin epäorgaaniset aineet. Valtaosa epäorgaanisista aineista voidaan luokitella oksideiksi, hapoiksi, alkaleiksi, suolaksi neljään kategoriaan


Pari:Silver Nitrate Effect Seuraava:Silver Nitrate Chemical Analysis