Epäorgaaninen yhdiste luokittelu

- Sep 15, 2017 -

Epäorgaaniset yhdisteet yhdisteitä ei ole elin (muutama liittyvät yhdiste kehon ja epäorgaaninen yhdiste kuten vesi), ja orgaanisten yhdisteiden tarkoitetaan yleensä eivät sisällä hiilen yhdisteitä, kuten poreilevat, karbonaatti, magnesiumkarbonaatti, syanidia, jne., jäljempänä epäorgaanisia aineita.

Valtaosa epäorgaanisia aineita voidaan luokitella neljään ryhmään: oksidi, happoa, emästä ja suola. Organismin epäorgaaniset aineet ovat pääasiassa vettä ja jotkut epäorgaaniset ionit, kuten Na +, K +, Ca2 +, Mg2 +, Cl-, SO42 - yms. Lähes sisältää kaikki luonnon elementtejä ei ole ihmisen kehon kudoksiin, ja lisäksi hiiltä, vetyä, happea ja typpeä lähinnä olemassa muodossa orgaaniset yhdisteet, loput ovat nimitystä epäorgaaniset mineraaleja (tai tuhka). Joten, mineraali koostuu pääasiassa: vesi- ja epäorgaanisen suolan vesi voidaan luokitella: vesi ja ilmaista vettä ja sidottu vesi on tärkeä osa solurakenne, ilmaista vettä on hyvä liuotin liikenteen materiaali, osallistua kemiallisia reaktioita. Epäorgaanisen suolan voidaan jakaa: ion ja yhdiste ion on elämän toimintaa, joka ylläpitää solujen normaali, yhdiste on tärkeä osatekijä yhdiste solun sisällä.

oksidi

Se koostuu kahdesta osasta, joista yksi on yhdiste hapen. Aine, joka voi reagoida hapen kanssa kutsutaan oksidi. Mukaan kemialliset ominaisuudet oksidi voidaan jakaa hapan oksidi ja emäksinen oksidi. Happo oksidi: oksidi, joka toimii happo tai suolat vedellä. Esimerkiksi rikkiä enintään, fosfori oksidi, hiilidioksidi, jne., joista useimmat ovat happamia typen.

Emäksiset oksidit: oksideja, jotka voivat reagoida happojen lomakkeen suoloja ja vettä ja tuotteita voi olla vain suolaa ja vettä ja muita aineita voidaan tuottaa. Perus oksidit ovat aktiivinen metallioksidia ja muiden metallien low - hinta typen kuten CaO BaO ja CrO, MnO.

Epäorgaaninen happo

Ryhmä yhdisteitä, joka voi ionisoitua ja tuottaa H vesiliuoksena. Suolahappo, rikkihappoa, typpihappo vesiliuoksena Ionisointia anioninvaihtaja (acid radikaali) on erilainen, mutta seen (H) on sama, joten niillä on yhteinen paikka luonnossa, kuten happamuus; Se hajottaa paljon metallia; Tehdä sininen lakmuspaperi punaiseksi ja niin edelleen. Kapea määritelmä: ionisoitunut kationeja vesiliuoksena ovat kaikki yhdisteet vetyioneja (kuten rikkihappo). Useimmat näistä aineista on vesiliukoinen, ja harvat, kuten piihappo, vaikeasti liuotetaan veteen. Vesiliuos happo on yleensä johtava ja joitakin lomakkeessa vesimolekyylien ja johda sähköä. Osittainen happo on vapauttamatta positiivisten ja negatiivisten ionien vettä, joka voi sähköä.

Lisää määritelty laajasti: reaktio voi antaa protonit hapot, jotka määrittelevät hapot vastaanottajien sähköinen paria, ja valikoima on laajempi. Hapot neutraloidaan pohja, tuottaa vettä ja suolaa.

alkali

Aine, joka maistuu kitkerältä ja muuttaa väriä erityisindikaattori (kuten kääntyy litmus sininen, jolloin Ina fenolftaleiinin punainen yms.) ja PH-arvo on suurempi kuin 7. Kaikki ioneja ionisoitunut vesiliuoksena on hydroksidi-ionien, jotka reagoivat happojen lomakkeen suoloja ja vettä. Tyypillinen alkaloideja kuten amiini (mukaan lukien ammoniakki), sooda (natriumhydroksidi) ja sammutettua kalkkia (kalsiumhydroksidi). Yleisempää pohja on materiaali, joka tarjoaa elektroni tai aine, joka hyväksyy protonit

Yhteiset kohteet

Hiilidioksidi

Väritön ja hajuton kaasu, happo, liukenee veteen (volume 1:1 suhde), osittain hiilihappo. Kaasumaista hiilidioksidia käytetään alkaliteollisuudessa ja sokeriteollisuuden ja sitä käytetään kovettuminen teräsvaluja ja johtaa valkoinen valmistukseen. Se voi polttaa hiilen liikaa ilmaa tai valmistettu marmori, kalkkikivi, dolomiitti Kalsinoinnin tai happo, sivutuotteena toimialoilla kuten lime ja käyminen. Hiilidioksidi yleensä ei polta ja ei tue palaminen. Normaalissa lämpötilassa tiheys on hieman suurempi kuin ilma ja kuumennettaessa, keskittyy alkuun, käytetään usein sammutusaineen. Hiilidioksidi on välttämätön raaka-aine yhteyttämiseen viherkasveja. Hiilidioksidia käytetään yleisesti lannoitteena kasvihuoneessa. Kiinteä hiilidioksidi, yleisesti tunnettu hiilihappojää, voi imeä paljon lämpöä, kun se on sublimated, joten se on käytetty kylmäaine, kuten keinotekoinen sademäärä, ja luodaan savun tanssi.


Pari:Hopea nanohiukkasten korkea aktiivisten Seuraava:Hopeaa nanohiukkasten teknologian