Epäorgaaninen yhdisteyhdiste

- Jun 28, 2017 -

Magnesiumsulfaattiheptahydraatti on magnesiumyhdiste, epäorgaaninen yhdiste, joka tunnetaan myös nimellä ripulisuola, rikkihappo, ripulisuola, haarukka-tyyppi MgSO 4 · 7H 2O, epäorgaaninen yhdiste 246,47: n suhteellinen molekyylimassa, valkoiset tai väritön, pienet vino- ja viistot pylväskiteet, hajuton, viileä Ja hieman karvas, liukoinen veteen, liukenee hieman etanoliin, vakaa kosteassa ilmassa alle 48,1 ° C, helposta sää lämpimässä kuivassa ilmassa; Epäorgaaninen yhdiste, joka on yli 48,1 ° C, menettää kristalliveden, tulee magnesiumsulfaattiheksahydraatti ja lämpötilan muutokset poistavat asteittain veden kiteytymisen vedettömään magnesiumsulfaattiin. Magnesiumsulfaattiheptahydraatti on tärkeä epäorgaanisten kemiallisten tuotteiden, Epäorgaaninen yhdiste käyttää hyvin laaja valikoima, jota voidaan käyttää teollisuudessa, maataloudessa, elintarvike-, lääke-ja muilla teollisuudenaloilla.

1, syöttöluokan magnesiumsulfaattiheptahydraattia voidaan käyttää rehun lisäaineina magnesiumissa, magnesiumsulfaatti on erittäin tärkeä lannoite, koska se voi tuottaa runsaasti ravintoa viljelmille;

2, lääketieteellistä magnesiumsulfaattiheptahydraattia voidaan käyttää katartisen, sen kyllästetyn liuoksen paikallispäällysteen, anti-inflammatorisen, turvotuksen, detoksifikaation, analgeettisen vaikutuksen ja inhiboida keskushermostoa, anti-spasmin roolia;

3, teollisuusmaali magnesiumsulfaatti heptahydraatti voidaan käyttää painatukseen ja värjäykseen ohuesta puuvillakankaasta, puuvillasta, silkki painotusainesta, puutuotteista, täyteaineesta; Teollisuusjäteveden käsittely, jäteveden lauhduttaminen ja sedimentaatio jätevedenpuhdistukseen.

4, mikrobiteollisuudessa magnesiumsulfaattiheptahydraattia voidaan käyttää keskipitoisina ainesosina, panimo-lisäaineita, kiehuvaa vettä magnesiumia, ravintoaineen lähde fermentaatiossa.

5, magnesiittiteollisuus, magnesiumoksidisementti materiaali magnesiumsulfidisementissä, on pääraaka-aineena magnesiumsulfaattia, joten magnesiumsulfaattiliuos magnesiumsulfidisementiksi yhtenä modifikaattorilajikkeista. Kun magnesiumsulfaatti ja magnesiumoksidi sekoitetaan sekoittaen, muodostuu magnesiumliimatuotteita.

Tämän rikkiemagnesiumin laadun on vastattava HG / T 2680-2009 -standardin vaatimuksia, ja sen ulkonäön laadun on täytettävä HG / T 2680-2009 -standardin vaatimukset 5.1. Epäorgaaninen yhdiste Tässä standardissa määritetään teollisuuden magnesiumsulfaatin vaatimukset, testausmenetelmät, tarkastussäännöt, merkinnät, merkinnät, pakkaaminen, kuljetus ja varastointi.

Veden läsnäolo soluissa on vapaata vettä ja yhdistetty vesi yhdistettynä veteen ja muihin aineisiin on tärkeä osa solurakennetta, epäorgaanisen yhdisteen osuus on noin 4,5%; Vapaa vettä vapaana muodossa, on hyvä soluletsi, Voidaan myös suoraan osallistua biokemiallisiin reaktioihin, epäorgaaniseen yhdisteeseen, mutta myös kuljettaa ravinteita ja jätteitä. Kaiken kaikkiaan kaikki erilaisten organismien elävät toiminnot ovat erottamattomia vedestä.

Suurin osa epäorgaanisista suoloista ionisen tilan läsnäollessa, epäorgaaninen yhdiste, vaikka sen pitoisuus on hyvin pieni, mutta sillä on monia tärkeitä roolia: jotkut epäorgaaniset suolat ovat tärkeitä solunsisäisten yhdisteiden komponentteja, kuten Fe on hemoglobiinin pääkomponentti, epäorgaaninen Mg-yhdiste on välttämätön komponentti klorofylli-molekyyleistä; Monet epäorgaaniset suolaliuokset solujen ja organismien ylläpitämisellä ovat tärkeä osa elämää. Epäorgaaninen yhdiste, kuten veren kalsiumpitoisuus on liian alhainen, ilmenee kouristuksia; Epäorgaaniset suolat ylläpitämään solujen happoa ja emäksistä tasapainoa on myös tärkeää


Pari:Hopean nanopartikkelin ympäristön turvallisuus Seuraava:Hopean nitraatti hoidosta