Epäorgaaninen yhdiste kuvaus

- Oct 24, 2017 -

Epäorgaanisen aineen on lyhenne sanoista epäorgaaniset yhdisteet, yleensä viittaa hiilidioksidin sisältävät yhdisteet. Muutama hiilidioksidin sisältävät yhdisteet, kuten hiilimonoksidi, hiilidioksidi, karbonaatit, Syanidit, jne ovat myös epäorgaaniset aineet voidaan jakaa oksidit, alkalikäsittely, suolan ja niin edelleen.

Orgaanisen aineksen määritelmät orgaanisten yhdisteiden viittaavat yleensä öljy-yhdisteitä tai hiilivedyt ja niiden johdannaiset, jotka yhdessä jäljempänä orgaaniset yhdisteet.

Kuvaus

1. orgaaninen aines on lyhenne orgaaniset yhdisteet. Tällä hetkellä ihmiset tiedä yli 900 miljoonaa orgaanista ainesta, on paljon enemmän kuin epäorgaaniset.

2. 1920-luvun alussa tutkijat ovat käyttäneet syntetisoimiseksi monet orgaaniset yhdisteet, kuten urean, etikkahappoa ja rasvaa epäorgaaniset yhdisteet. 1920-luvun alussa tutkijat tuntenut orgaanista ainesta eläinten ja kasvien ja muiden eliöryhmien joten tämä yhdiste on nimeltään orgaaninen asiaa. , Mikä rikkoi orgaanisen aineksen vain saadaan orgaaninen käsite. Kuitenkin historialliset ja tavanomainen syistä ihmiset edelleen käyttää orgaanisten nimi.

3. orgaaninen aines on yleensä liukene veteen, liukenee orgaanisiin liuottimiin, sulamispiste on alhainen. Valtaosa orgaanisen aineksen lämmön helposti hajonneen helppo polttaa. Orgaaniset reaktio yleensä hitaita ja usein liittyy sivuvaikutuksia.

4. erilaisia orgaanisia yhdisteitä voidaan jakaa hiilivety- ja hiilivetyjen johdannaiset kahteen ryhmään. Erään sisältyvät toiminnalliset ryhmät orgaanisia molekyylejä jakaa alkyyli, alkeenit alkyynit, aromaattiset hiilivedyt ja alkoholeja, aldehydejä, karboksyylihapot, esterit jne. Mukaan orgaanisia molekyylejä hiilikuitu-rakenne voidaan jakaa myös avoin ketju yhdisteitä, carbocyclic yhdisteitä ja heterosykliset yhdisteet kolmeen luokkaan.

5. orgaaninen aines on elintärkeää ihmisen elämään, ja tuotanto. Kaikki elävät olennot maan päällä sisältävät runsaasti orgaanista ainesta.

Suurin ero orgaanisen aineksen ja epäorgaanisen aineen

Epäorgaanisen ja orgaanisen asian luonne ja reaktio ero on varsin suhteellinen kysymys, ehdollinen, eri orgaaninen aines on erityisiä ominaisuuksia. Esimerkiksi etanolia, etikkahappoa, asetaldehydiksi, asetonia ja vettä voidaan vastavuoroisesti sekoittuva; hiilitetrakloridin Alkaloacetic ja metallien suolat ionisoitunut vesiliuos; trikloorietikkahappoa on vahva happo; joitakin reaktioita, kuten terminen krakkaus alkaaneja ja trinitrotoluene räjähdys tapahtuu hetkessä ja niin edelleen.

Vettä on runsaasti yhdiste elävissä soluissa. Erilaisia organismien vesipitoisuus on erilainen; eri kudokset, elimet, vesipitoisuus on myös erilainen.

Läsnäolo veden soluissa on ilmaista vettä ja yhdistetty vesi yhdessä vesi ja muut aineet on tärkeä osa solurakenne, noin 4,5 %; ilmaista vettä muodossa ilmaiseksi, on hyvä solu liuotin, biokemiallisia reaktioita voi myös osallistua suoraan mutta myös liikenteen ravinteiden ja jätteiden. Kaiken kaikkiaan kaikki eri elinten toimintaa ovat erottamattomia vedestä.

Useimmat epäorgaaniset suolat ioni valtio, läsnä, vaikka sen sisältö on hyvin pieni, mutta on monia tärkeitä: epäorgaaniset suolat ovat tärkeitä osia solunsisäinen yhdisteitä, kuten Fe on hemoglobiini, Mg on tärkein osa välttämätön osa klorofylli molekyylejä; Monet epäorgaaniset suolaa ioneja, soluihin ja organismeihin huolto on tärkeä rooli elämässä toimintaan, kuten veren kalsiumpitoisuus on liian alhainen näkyy kouristuksia; epäorgaaniset suolat säilyttää solun happoja ja emäksiä tasapaino on tärkeä


Pari:Epäorgaaninen yhdiste käyttää hyvin laaja Seuraava:Hopea nanohiukkasten sytotoksisuuden mekanismi