Epäorgaaninen yhdiste eri

- Jul 21, 2017 -

Orgaanisten yhdisteiden käsitellään (ketju) hiiliyhdisteiden (hiilimonoksidin, epäorgaaninen yhdiste hiilidioksidi, karbonaatit ja muut yksinkertainen hiiliyhdisteistä, jotka eivät kuulu) yleensä. Hyödyllistä olisi myös kasvien ja eläinten, hiili, öljy, maakaasu ja muut erottaminen, mutta pääasiassa synteettisiä, epäorgaaninen yhdiste mukaisesti molekyylirakenteen voidaan jakaa suora yhdisteitä, cyclization yhdisteet ja heterosykliset yhdisteet. Mukaan funktionaaliset ryhmät jaetaan hiilivetyjen, alkoholeja, aldehydejä, hapot, jne. Epäorgaaninen yhdiste verrattuna epäorgaaniset yhdisteet, orgaanisten lajien yleensä epävakaa ja alhainen kiehumispiste, reagoineet hitaasti liukenee orgaanisiin liuottimiin, polttaa.

Epäorgaaniset yhdisteet ovat yleensä kutsutaan epäorgaaniset yhdisteet kuin orgaanisen hiilen (luomu) mutta myös hiilimonoksidia, hiilidioksidia, karbonaatti, jne. Epäorgaaninen yhdiste valtaosa epäorgaaniset yhdisteet voidaan luokitella typen, hapot, suuressa luokassa.

Koostuu kahdesta osasta, joista yksi on yhdiste hapen. Epäorgaaninen yhdiste aine, joka reagoi hapen kanssa ja on nimeltään oksidi. Mukaan erilaiset kemialliset ominaisuudet epäorgaaninen yhdiste typen voidaan jakaa kahdenlaisia happamat ja emäksiset oksidit. Hapan oksidi: oksidi, joka toimii kuin suolaa vettä tai pohjana. Kuten rikkiä enintään, fosforipentoksidi, hiilidioksidia ja vastaavat epäorgaaninen yhdiste ja useimmat ei-metalliset typen ovat happamia typen. Alkalioksidin: voivat reagoida happo tuottaa suolaa ja vettä oksideja ja tuote voi olla vain suolaa ja vettä, ei ole muita aineita luoda.

Luokan yhdisteitä pystyy ionisoivaa H vesiliuoksena lomakkeeseen H, suhteellinen perustaa. Suolahappo, rikkihappoa, nitraatti, happo ionisaatio vesiliuoksessa, epäorgaaninen yhdiste tuloksena anioninvaihtaja (happo) ovat erilaisia, mutta tuloksena seen (H) on sama, niin heillä on yhteinen paikka luonnossa, esimerkiksi hapan; Monet metallia; tehdä sininen lakmuspaperikokeessa punainen ja niin edelleen. Hydrochloride suppeassa merkityksessä määritelmä: vesiliuoksena Kationiset ionit ovat vetyioneja yhdisteet (kuten rikkihappo). Epäorgaaninen yhdiste näiden aineiden ovat Liukoinen veteen, pieni osa kuten: piihappo liukenematon veteen. Epäorgaaninen yhdiste happo vesiliuos on yleensä johtava, osa etyyliesteriä vesimolekyylien, epäorgaaninen yhdiste eristävää; Epäorgaaninen yhdiste osa happo dissosiaatio vedessä positiiviset ja Negatiiviset ionit, voi olla johtava.

Kalsiumhydroksidi on katkera, ratkaisu voi tehdä tietyn indikaattorin värin ja materiaalin (kuten kivi siniseksi, niin fenoli ftalosyaniini punainen, yms), epäorgaaninen yhdiste PH-arvo on suurempi kuin 7. Eristetty vesiliuoksessa anionit ovat kaikki hydroksidi-ionien, jotka reagoivat happo lomakkeen suoloja ja vettä.

Natriumkloridi happoja ja emäksiä neutralointi tuotteita, epäorgaaninen yhdiste metalli-ioneja (mukaan lukien ammoniumionit) ja happo ioneja.


Pari:Hopeanitraatti fysikaaliset ja kemialliset ominaisuudet Seuraava:Hopea nanohiukkasten ympäristön turvallisuus