Epäorgaaninen yhdiste korkean lämpötilan suorituskyky

- Nov 03, 2017 -

Epäorgaaniset pii yhdisteitä sementillä refractories sovelluskehitystä piin yhdisteistä sementillä Refractories vesi- ja happo vastus, monimutkainen engineering olojen vuoksi, epäorgaaninen yhdiste hankkeen lämmitetään ennen ja jälkeen happo veden normaali tai happamassa liuoksessa, lämmitetty, epäorgaaninen yhdiste vaatiessa tulenkestävät lämmönkestävyys ja happo ja vesitiiviyden. Lämmittämätön vesilasi tulenkestävät yksilöiden eri ja hapon pitoisuuksia katso taulukko varastoinnin vedessä kuin jälkeen hapan pesu intensiteetti laski kuin intensiteetti Ilmastointi kuivatuksen myös laski.

Koska ei ole samanlainen reaktio silikaatti ja happo happo, piihappo enää geeli, mutta liuotetaan vesiliukoinen materiaali rakenne on ei sulkeudu, vahvuus vähenee, kun taas suurempi happopitoisuus, Epäorg.saostumat Yhdiste vahvuus tulenkestävät se myös osoittaa että happo ja silikaatti vahvistamaan ja parantamaan voimaa.

Natriumsilikaatin tulenkestävät korkean lämpötilan suorituskyky, happo ja vesitiiviyden ja natriumsilikaatin, natriumfluoridi annostus, yhteensä eri luonne olisi valvottava tiukasti tuotannossa. Epäorgaaninen yhdiste moduuli natriumsilikaatin korkean lämpötilan suorituskyky tulenkestäviä materiaaleja. Happoa ja vesitiiviyden on merkittävä vaikutus, suurmoduulisista hyvä happo ja veden vastus ja alhainen lämpötila kimmokerroin vähentää näitä ominaisuuksia. Yleensä valita parempi moduuli.

Kotimaassa ja ulkomailla epäorgaaniset pii yhdisteitä tulenkestävät materiaalit kehityksen soveltamisesta raportteja, uutta teknologiaa ja uusia materiaaleja edelleen uusia patentteja. On ehdotettu, tuottaa tulenkestävät materiaalit soveltuvat eri teollisuuden tuotanto-olosuhteet ja ympäristön eri toimialojen tarpeisiin.

Orgaanisten yhdisteiden käsitellään (ketju) hiiliyhdisteiden (hiilimonoksidi, hiilidioksidi, epäorgaaninen yhdiste karbonaattien ja muutaman muut yksinkertainen hiilidioksidin sisältävät yhdisteet) yleensä. Voi olla eläinten ja kasvien, hiili, öljy, maakaasu ja muut johdettu, mutta pääasiallisesti synteettisiä, mukaan molekyylirakenteen voidaan jakaa lineaarinen yhdisteet cyclization yhdisteet ja heterosykliset yhdisteet. Mukaan sisälsi funktionaaliset ryhmät jaetaan hiilivetyjen, alkoholeja, aldehydejä, hapot, jne. Epäorgaaninen yhdiste verrattuna epäorgaaniset yhdisteet, monenlaisia orgaaniset yhdisteet, ehdot haihtuvien sulaminen ja alentaa kiehumispiste, reaktio, hidas, liukenee orgaanisiin liuottimiin, leikkaa polttaa.

Epäorgaaniset yhdisteet ovat yleensä kutsutaan epäorgaaniset yhdisteet kuin orgaanisen hiilen (luomu) mutta myös hiilimonoksidia, hiilidioksidia, karbonaatti, jne. Epäorgaaninen yhdiste valtaosa epäorgaaniset yhdisteet voidaan luokitella oksidit, hapot, emäkset ja suolat suuressa luokassa.


Pari:Silver nitraattityppeä ominaisuudet Seuraava:Hopeanitraatti väritöntä kiteistä