Epäorgaaninen yhdiste nimeäminen suuntaviivat

- Oct 13, 2017 -

Epäorgaaniset yhdisteet yhdisteitä ei ole elin (muutama liittyvät yhdiste kehon ja epäorgaaninen yhdiste kuten vesi), ja orgaanisten yhdisteiden tarkoitetaan yleensä eivät sisällä hiilen yhdisteitä, kuten poreilevat, karbonaatti, magnesiumkarbonaatti, syanidia, jne., jäljempänä epäorgaanisia aineita.

Epäorgaaninen yhdiste nimi on ytimekkäästi ja täsmällisesti koostumusta ja rakennetta nimetyn asian. Tämä edellyttää elementti, root tai perusta ilmaista eri osien aineen nimi Käytä ”kemialliset preposition” (toiminto yhdistää sanat-ma) ilmaista kunkin osan aineen yhteydessä.

Nimeämisperiaatteita

(1) kemiallisten prepositio: yhdiste järjestelmänimen kiinnittää perustekijänä. Kemialliset prepositio on infix yhdiste, jonka nimi muodostuu yhdiste nimi. Seuraavat.

Tämä on yksinkertainen yhdistelmä. MtKCl kuten klooria Atomi (Cl) ja K (K), kutsutaan kaliumkloridi. NaOH on hydroksidi (OH-) ja natriumia (Na), kutsutaan natriumhydroksidia.

Yhdistelmä molekyylejä ja molekyylien tai molekyylien ja ionien. Esimerkiksi CaCl 2 · H 2 O kutsutaan kalsiumkloridia ja kolme Hämäläinen kutsutaan oksoniumionien.

(3) sukupolven. Tilalle vetyatomit dipyridamolista kuten NH 2 Cl, jota kutsutaan chloromide; NHCl 2 kutsutaan dichlorinated ammoniakki;

ClCH2COOH kutsutaan chloroacetic happo. B. rikki (tai seleeni, telluuri) Korvataan happea, kuten H2S2O3 rikkihappo; HSeCN kutsutaan Seleeni diocyanate.

Sanotaan, että kaksi tai useampi saman molekyylejä ovat yhteneviä, kuten (HF) 2, fluorivetyhappoa (HOCN) 3, 3 polycyanic happo (KPO 3) 6.

(2) perustaa ja root: pohja ja ryhmät ovat muita atomic olemassa yhdiste, jos kovalenttinen sidos on nimeltään muiden osien kanssa

Valence bond muiden osien liimaus kutsutaan root. Pohja ja on yleensä nimetty vanhempien yhdiste, jota kutsutaan perus- tai root. Pohja ja voi myös olla nimetty osien nimet, jotka ovat mukana, ja koko elementtien nimet sijoitetaan edessä ja täyttämättä ne jäävät.

Hiilidioksidi

Väritön ja hajuton kaasu, happo, liukenee veteen (volume 1:1 suhde), osittain hiilihappo. Kaasumaista hiilidioksidia käytetään alkaliteollisuudessa ja sokeriteollisuuden ja sitä käytetään kovettuminen teräsvaluja ja johtaa valkoinen valmistukseen. Se voi polttaa hiilen liikaa ilmaa tai valmistettu marmori, kalkkikivi, dolomiitti Kalsinoinnin tai happo, sivutuotteena toimialoilla kuten lime ja käyminen. Hiilidioksidi yleensä ei polta ja ei tue palaminen. Normaalissa lämpötilassa tiheys on hieman suurempi kuin ilma ja kuumennettaessa, keskittyy alkuun, käytetään usein sammutusaineen. Hiilidioksidi on välttämätön raaka-aine yhteyttämiseen viherkasveja. Hiilidioksidia käytetään yleisesti lannoitteena kasvihuoneessa. Kiinteä hiilidioksidi, yleisesti tunnettu hiilihappojää, voi imeä paljon lämpöä, kun se on sublimated, joten se on käytetty kylmäaine, kuten keinotekoinen sademäärä, ja luodaan savun tanssi.

Rikkihappo

Puhdas rikkihappo on väritön ja hajuton nestettä, joka vapautuu paljon lämpöä kun liuennut. Se on vahva happo, joka ei ole epävakaa korkean kiehumispisteen. Se on helppo liuotetaan veteen ja sekoittaa veden missään suhteessa. Kemialliset ominaisuudet ovat hydroscopicity, hydroscopicity, vahva hapettumista, epävakaa, happamuus ja vakautta.

Vettä on runsaasti yhdiste elävissä soluissa. Vesipitoisuus on erilainen eri eliöiden Eri kudosten ja elinten on eri vettä.

Läsnäolo veden solussa on kahdenlaisia Ilmainen vesi ja vesi. Vesi ja muut aineet on tärkeä osa solurakenne, noin 4,5 %. Ilmaista vettä on vapaamuotoinen, hyvä liuotin cells, ja voi olla suoraan mukana biokemiallisia reaktioita sekä ravintoaineiden kuljetus ja jätteiden. Lyhyesti sanottuna kaikki morontiavalvojat kutovat kaikenlaisia organismeja ei erottaa vesi.

Useimmat epäorgaaniset suolaa ioneja solussa valtion olemassa, sen sisältö, vaikka harvat, mutta on monia tärkeitä tehtäviä: jotkut epäorgaanisen suolan on tärkeä osa monimutkaisia yhdisteitä solujen, kuten Fe on tärkein osa hemoglobiinin, Mg on klorofylli koostumus; Monet epäorgaanisen suolan ionien ovat tärkeitä ylläpitää elämää toimintaa solujen ja organismien, kuten alhainen veren kalsiumioneja. Epäorgaanisen suolan on myös tärkeää säilyttää solujen ph-tasapainon


Pari:Epäorgaaninen yhdiste ovat samat Seuraava:Hopea nanohiukkasten määräysvallan sieto Plant Disease