Epäorgaaninen yhdiste rooli

- Sep 29, 2017 -

Epäorgaaniset yhdisteet yhdisteitä ei ole elin (muutama liittyvät yhdiste kehon ja epäorgaaninen yhdiste kuten vesi), ja orgaanisten yhdisteiden tarkoitetaan yleensä eivät sisällä hiilen yhdisteitä, kuten poreilevat, karbonaatti, magnesiumkarbonaatti, syanidia, jne., jäljempänä epäorgaanisia aineita.

Valtaosa epäorgaanisia aineita voidaan luokitella neljään ryhmään: oksidi, happoa, emästä ja suola. Organismin epäorgaaniset aineet ovat pääasiassa vettä ja jotkut epäorgaaniset ionit, kuten Na +, K +, Ca2 +, Mg2 +, Cl-, SO42 - yms. Lähes sisältää kaikki luonnon elementtejä ei ole ihmisen kehon kudoksiin, ja lisäksi hiiltä, vetyä, happea ja typpeä lähinnä olemassa muodossa orgaaniset yhdisteet, loput ovat nimitystä epäorgaaniset mineraaleja (tai tuhka). Joten, mineraali koostuu pääasiassa: vesi- ja epäorgaanisen suolan vesi voidaan luokitella: vesi ja ilmaista vettä ja sidottu vesi on tärkeä osa solurakenne, ilmaista vettä on hyvä liuotin liikenteen materiaali, osallistua kemiallisia reaktioita. Ja yhdisteitä, epäorgaanisen suolan voidaan jakaa: ioneja soluja on ylläpitää normaalia toimintaa, yhdiste on tärkeä solunsisäinen yhdiste oksidi osa koostuu kahdesta osasta, yksi tekijöistä on yhdiste hapen. Aine, joka voi reagoida hapen kanssa kutsutaan oksidi. Mukaan kemialliset ominaisuudet oksidi voidaan jakaa hapan oksidi ja emäksinen oksidi. Happo oksidi: oksidi, joka toimii happo tai suolat vedellä. Esimerkiksi rikkiä enintään, fosfori oksidi, hiilidioksidi, jne., joista useimmat ovat happamia typen.

Emäksiset oksidit: oksideja, jotka voivat reagoida happojen lomakkeen suoloja ja vettä ja tuotteita voi olla vain suolaa ja vettä ja muita aineita voidaan tuottaa. Perus oksidit ovat aktiivinen metallioksidia ja muiden metallien low - hinta typen kuten CaO BaO ja CrO, MnO.

Epäorgaaninen happo

Ryhmä yhdisteitä, joka voi ionisoitua ja tuottaa H vesiliuoksena. Suolahappo, rikkihappoa, typpihappo vesiliuoksena Ionisointia anioninvaihtaja (acid radikaali) on erilainen, mutta seen (H) on sama, joten niillä on yhteinen paikka luonnossa, kuten happamuus; Se hajottaa paljon metallia; Tehdä sininen lakmuspaperi punaiseksi ja niin edelleen. Kapea määritelmä: ionisoitunut kationeja vesiliuoksena ovat kaikki yhdisteet vetyioneja (kuten rikkihappo). Useimmat näistä aineista on vesiliukoinen, ja harvat, kuten piihappo, vaikeasti liuotetaan veteen. Vesiliuos happo on yleensä johtava ja joitakin lomakkeessa vesimolekyylien ja johda sähköä. Osittainen happo on vapauttamatta positiivisten ja negatiivisten ionien vettä, joka voi sähköä.

Lisää määritelty laajasti: reaktio voi antaa protonit hapot, jotka määrittelevät hapot vastaanottajien sähköinen paria, ja valikoima on laajempi. Hapot neutraloidaan pohja, tuottaa vettä ja suolaa.

alkali

Aine, joka maistuu kitkerältä ja muuttaa väriä erityisindikaattori (kuten kääntyy litmus sininen, jolloin Ina fenolftaleiinin punainen yms.) ja PH-arvo on suurempi kuin 7. Kaikki ioneja ionisoitunut vesiliuoksena on hydroksidi-ionien, jotka reagoivat happojen lomakkeen suoloja ja vettä. Tyypillinen alkaloideja kuten amiini (mukaan lukien ammoniakki), sooda (natriumhydroksidi) ja sammutettua kalkkia (kalsiumhydroksidi). Yleisempää pohja on materiaali, joka tarjoaa elektroni tai aine, joka hyväksyy protonit

suolaa

Hapan ja perusta neutralointi tuote koostuu metalli-ioneja (mukaan lukien ammoniumia) ja happo-root ioneja. On olemassa kolmenlaisia suolaa kemia: suola on suola: yhden metalli-ioneja (mukaan lukien ammoniumia) ja metalli ioneja. Suola: koostuu metalli-ioneja (mukaan lukien ammoniumionit), vety-ionit ja nahkapintaa IONEISTA; Emäksisen suolan: metalli-ioneja (mukaan lukien ammoniumia), joka koostuu hydroksidi anionit ja nahkapintaa ioneja. Suola on merkittävää kemian teollisuuden voidaan ottaa kloorikaasua, natrium metalli natrium, sooda, raskas alkali (natriumbikarbonaattia, ruokasoodaa), natriumhydroksidin (Kaustinen natriumhydroksidi) ja suolahappoa.


Pari:Hopeanitraatti hapettavat Seuraava:Hopea nanohiukkasten dynaaminen prosessi