Epäorgaaninen yhdiste Voimakkaat hapettimet

- Aug 08, 2017 -

Epäorgaaniset yhdisteet ovat yleensä palamaton tai voi syttyä korkeammat, epäorgaaninen yhdiste liukeneminen on vesiliukoinen, vesiliukoinen, vaikeasti siedettäviä liukenematon, mutta yleensä enemmän kuin orgaanisen aineen liukoisuus. Kuitenkin on olemassa monenlaisia epäorgaaniset yhdisteet, määrä, on epäorgaaninen yhdiste ei ole lakia voidaan täysin kiteyttää. Tutkimuksessa olisi käsiteltävä tiettyyn aineeseen.

Orgaanisten yhdisteiden pääasiassa kutsutaan hiiliyhdisteiden (ketju), (muut kuin hiilimonoksidin, hiilidioksidin ja carbonate), mukaan lukien muutama yksinkertainen hiilipitoiset yhdisteitä. Epäorgaaninen yhdiste voidaan erottaa eläimet ja kasvit, hiili, öljy, maakaasu, mutta pääasiassa keinotekoisia synteesi mukaan molekyylirakenteen, se voidaan jakaa suora yhdisteitä, sykliset yhdisteet ja Heterosykliset komplekseja. Mukaan toiminnallisia ryhmiä se on jaettu hiilivetyjen, alkoholeja, aldehydejä, hapot ja niin edelleen. Epäorgaaninen yhdiste verrattuna epäorgaaniset yhdisteet, orgaaniset yhdisteet, ehdot haihtuvat, sulamispiste ja kiehumispiste pienempi, hidas reaktio, liukenee orgaanisiin liuottimiin, leikkaus voi polttaa.

Epäorgaaniset yhdisteet ovat yleensä kutsutaan epäorgaaniset yhdisteet lukuun ottamatta (luomu) hiiltä, epäorgaaninen yhdiste mutta myös hiilimonoksidia, hiilidioksidia, carbonate, epäorgaaninen yhdiste jne valtaosa epäorgaaniset yhdisteet voidaan luokitella osaksi typen, happoja, emäksiä ja suoloja neljästä ryhmästä.

Epäorgaaniset yhdisteet nimikkeistön tavoitteena on ytimekkäästi ja täsmällisesti esityksiä koostumus ja rakenne nimeltä aineen. Tämä edellyttää elementti, epäorgaaninen yhdiste root tai base ilmaista aine, epäorgaaninen yhdiste ja ”kemialliset preposition” kokoonpano nimi (toiminto substantiivi) ilmaista yhteys kunkin osan sisällöstä.

Väritön ja hajuton kaasu, hapan, liukenee veteen (volume 1:1 suhde), osa hiilihappo muodostumista. Kaasun hiilidioksidia käytetään alkali päätöksenteon teollisuus- ja sokerin alalla, epäorgaaninen yhdiste ja käytetään vaimentaa teräsvaluja ja valmistuksesta lyijyn ja valkoinen. Voidaan polttaa hiilen liiallinen Ilmastointi tai marmori, kalkkikivi, dolomiitti kalsinoitu tai happo, kalkki, käyminen ja muut teollisuuden sivutuotteet. Hiilidioksidin yleensä ei polta eikä tue palaminen, huoneenlämmössä tiheys kuin ilma on hieman suurempi, lämmitetty laajentaminen kokoontuivat alkuun, usein käytetty palo sammutusaine. Epäorgaaninen yhdiste hiilidioksidi on välttämätön raaka-aine, vihreä kasvi yhteyttämiseen, joka on yleisesti käytetty lannoitteena kasvihuoneessa. Kiinteä hiilidioksidi, yleisesti tunnettu hiilihappojää, voi imeä paljon lämpöä kun sublimated epäorgaaninen yhdiste ja siten käyttää kylmäainetta, kuten keinotekoinen sademäärä, ja usein käytetty koreografia savu.

Puhdas rikkihappo on väritön ja mauton Öljymäisten neste, suuri määrä lämpöä, purkamisesta on korkean kiehumispisteen vaikeaa haihtuvien happojen, liukenee veteen, epäorgaaninen yhdiste voidaan sekoittaa missään suhteessa veteen. Kemialliset ominaisuudet veden imeytyminen, epäorgaaninen yhdiste nestehukka, vahva hapettumista, epävakaa, happo ja vakautta.

Laimennetaan rikki happo, väritön hajutonta läpinäkyvä neste. Kemialliset on reaktio typen useimmat metallit (aktiivisempia kuin kupari) tuottaa vastaavan sulfaatti- ja vettä, epäorgaaninen yhdiste ja happo ioneja hapettuminen on heikompi kuin sulfaatti-ionit, tuottaa vastaavan sulfaatti ja heikkoon happoon; reagoi alkali reaktio tuottaa vastaavan sulfaatti- ja vetyä, epäorgaaninen yhdiste ja tuottavat proteiinia, hydrolyysi sokeria ja polysakkaridi ehdolla, että Lämmitys.


Pari:Epäorgaaninen yhdiste suurempi vahvuus Seuraava:Hopean nanopartikkeleiden bakterisidiset ominaisuudet