Epäorgaaninen yhdiste suurempi vahvuus

- Aug 16, 2017 -

Epäorgaaniset pii yhdisteitä sementillä tulenkestävät sovelluskehitys silicon yhdiste sementti tulenkestävät materiaali kestää vettä ja happo vastus monimutkainen engineering olojen vuoksi hankkeen ennen ja jälkeen happo ja veteen keskipitkän lämpöä , tai lämpöä kun happamassa liuoksessa, epäorgaaninen yhdiste vaaditaan refractories rooli on lämmönkestävyys ja happo ja vesitiiviyden. Epäorgaaninen yhdiste lämmittämätön vesilasi tulenkestävät malli upotetaan eri ja pitoisuudet happoa taulukon jälkeen varastointi vettä kuin hapan pesu vahvuus väheni kuin ilmassa kovettumisen vahvuus myös.

Koska ei ole samanlainen silikaatti ja happo reaktio happamassa vedessä, silikaatti geeli ei enää luoda, mutta liukenee liukeneva aine, epäorgaaninen yhdiste rakenne ei ole tiukka, intensiteetti vähentynyt, päinvastoin happo pitoisuus suurempi tulenkestävät lujuus myös korkeampi, joka osoittaa, että happo ja silikaatti vahvistamaan ja parantamaan voimaa.

Natriumsilikaatin tulenkestävät korkean lämpötilan suorituskyky, epäorgaaninen yhdiste happo ja vesitiiviyden ja natriumsilikaatin fluorosilicate natriumpitoisuus yhteenlaskettu tyyppi, tuotannon luonnetta olisi valvottava tiukasti. Moduuli natriumsilikaatin korkean lämpötilan suorituskyky tulenkestävät materiaalit. Happoa ja vesitiiviyden on merkittävä vaikutus, suurmoduulisista, hyvä happo ja vesitiiviyden epäorgaaninen yhdiste ja korkean lämpötilan suorituskyky moduuli on alhainen vähentää näitä ominaisuuksia. Yleensä valita tilavuusosuudet on parempi.

Kotimaassa ja ulkomailla epäorgaaniset pii yhdisteitä tulenkestävien tuotteiden kehityksen soveltamisesta raportteja, uuden teknologian ja uusien materiaalien edelleen uusia patentteja. Epäorgaaninen yhdiste ehdotti kehittynyt eri teollisuuden käyttöedellytykset ympäristön tulenkestävät materiaalit eri toimialojen tarpeisiin. Magnesium tiili Co, Ltd, epäorgaaninen yhdiste teollisuuden oloissa keraamiset liimattu Korundi hiilipitoiset tulenkestävien tuotteiden valmistukseen opiskeli ja soveltaa käytännössä.

Orgaanisten yhdisteiden käsitellään (ketju) hiiliyhdisteiden (hiilimonoksidi, hiilidioksidi, karbonaattien ja muut yksinkertainen hiiliyhdisteistä, jotka eivät kuulu) yleensä. Voi olla kasvien ja eläinten, epäorgaaninen yhdiste hiili, öljy, maakaasu ja muut erottaminen johdettu, mutta pääasiassa synteettinen, mukaan molekyylirakenteen voidaan jakaa suora yhdisteitä, cyclization yhdisteet ja heterosykliset yhdisteet. Epäorgaaninen yhdiste mukaisesti funktionaaliset ryhmät jaetaan hiilivetyjen, alkoholeja, aldehydejä, hapot, jne. Epäorgaaniset yhdisteet, orgaanisten lajien, yleensä epävakaa ja alhainen kiehumispiste verrattuna epäorgaaninen yhdiste reagoineet hitaasti liukenee orgaanisiin liuottimiin, polttaa.

Epäorgaaniset yhdisteet ovat yleensä kutsutaan epäorgaaniset yhdisteet kuin orgaanisen hiilen (luomu) mutta myös hiilimonoksidia, hiilidioksidia, carbonate, epäorgaaninen yhdiste jne. Valtaosa epäorgaaniset yhdisteet voidaan luokitella typen, hapot, suuressa luokassa.


Pari:Hopeanitraatti hoidon Seuraava:Epäorgaaninen yhdiste Voimakkaat hapettimet