Epäorgaaninen yhdiste rooli

- Jul 31, 2017 -

Epäorgaaniset pii yhdisteitä sementillä tulenkestävät sovelluskehitys silicon sekoittaa sementtiä tulenkestävät materiaali kestää vettä ja happo vastarinnan vuoksi monimutkainen engineering, epäorgaaninen yhdiste hankkeen ennen ja jälkeen lämpöä happoa ja vettä välineellä, epäorgaaninen yhdiste tai kuumuudelle, kun happamassa liuoksessa vaaditaan refractories rooli on lämmönkestävyys ja happo ja vesitiiviyden. Epäorgaaninen yhdiste lämmittämätön vesilasi tulenkestävät malli upotetaan eri ja pitoisuudet happoa taulukon jälkeen varastointi vettä kuin hapan pesu vahvuus väheni kuin ilmassa kovettumisen vahvuus myös.

Koska ei ole samanlainen silikaatti ja happo reaktio happamassa vedessä, silikaatti geeli ei enää luoda, mutta liukenee liukeneva aine, epäorgaaninen yhdiste rakenne ei ole tiukka, intensiteetti vähentynyt, päinvastoin happo pitoisuus suurempi tulenkestävät lujuus myös korkeampi epäorgaaninen yhdiste, joka osoittaa, että happo ja silikaatti vahvistamaan ja parantamaan voimaa.

Natriumsilikaatin tulenkestävät korkean lämpötilan suorituskyky, epäorgaaninen yhdiste happo ja vesitiiviyden ja natriumsilikaatin fluorosilicate natriumpitoisuus yhteenlaskettu tyyppi, tuotannon luonnetta olisi valvottava tiukasti. Moduuli natriumsilikaatin korkean lämpötilan suorituskyky tulenkestävät materiaalit. Epäorgaaninen yhdiste happo ja vesitiiviyden on merkittävä vaikutus, suurmoduulisista hyvä happo ja vesitiiviyden ja korkean lämpötilan suorituskyky moduuli on alhainen vähentää näitä ominaisuuksia. Yleensä valita tilavuusosuudet on parempi.

Kotimaassa ja ulkomailla epäorgaaniset pii yhdisteitä tulenkestävien tuotteiden kehityksen soveltamisesta raportteja, uuden teknologian ja uusien materiaalien edelleen uusia patentteja. Epäorgaaninen yhdiste ehdotti kehittynyt eri teollisuuden käyttöedellytykset ympäristön tulenkestävät materiaalit eri toimialojen tarpeisiin.

Epäorgaaniset yhdisteet eivät yleensä ole tulenarkoja tai syttyviä on korkeat liuennut liukenee, ja epäorgaaninen yhdiste vaikeasti siedettäviä, liukeneva ja liukenematon, mutta yleensä verrattuna orgaanisen aineksen suurempi liukoisuus, mutta erilaisia epäorgaanisia yhdisteet, monimutkainen, epäorgaaninen yhdiste ei on mikään laki voi esittää täysin. Suorittaa tutkimus tai tietyn materiaalin erityiskohtelua.

Epäorgaaniset yhdisteet nimeämistä tulisi pyrkiä ytimekkäästi ja täsmällisesti edustavat koostumuksen ja rakenteen nimetty aineen. Tämä edellyttää osia, epäorgaaninen yhdiste juuret ja emästen ilmaista eri osien aine; kanssa ”kemiallisen kielen prepositiot '' (joka rooli yhdistää sanat-ma) ilmaista materiaalia eri osien yhteydessä.

Väritön ja hajuton kaasu, hapan, liukenee veteen (1: 1 suhde määrä), osa hiilihappo muodostumista. Kaasun hiilidioksidin alkaaliteollisuuden sokeriteollisuuden, epäorgaaninen yhdiste ja teräksen valu vaimentaa ja johtaa valkoinen valmistus. Voi hiilen ylimäärän polttaminen tai marmori, kalkkikivi, dolomiitti Kalsinoinnin tai acid peräisin lime, käyminen ja muut teollisuuden sivutuotteet rooli. Epäorgaaninen yhdiste hiilidioksidin yleensä ei polta eikä tue palaminen on huoneenlämmössä tiheys hieman suurempi kuin ilma, lämpölaajeneminen kokoontuvat alkuun, epäorgaaninen yhdiste, usein käytetään sammutus. Hiilidioksidi on välttämätön raaka-aine yhteyttämiseen viherkasveja. Hiilidioksidia käytetään usein lannoitteena kasvihuoneessa. Solid-State hiilidioksidin yleisesti tunnettu hiilihappojää, epäorgaaninen yhdiste sublimaatio absorboimaan paljon lämpöä, ja näin käytettäviä, kuten keinotekoinen sademäärä, mutta myös usein käytetään tuotannossa savua.


Pari:Hopeanitraatti vaara että Seuraava:Silver nitraatti hajuton