Epäorgaaninen yhdiste ominaisuuksia ja käyttötarkoituksia

- Sep 01, 2017 -

Epäorgaanisen aineen suurin voidaan luokitella typen, happoja, emäksiä ja suoloja. Organismien epäorgaaninen väliä, lähinnä vettä ja epäorgaanisten ionien, kuten Na +, K +, Ca2 +, Mg2 +, Cl-, SO42-, ja niin edelleen. Ihmiskeho sisältää lähes kaikkia elementtejä luonnossa, jossa hiiltä, vetyä, happea ja typpeä ovat pääasiassa muodossa orgaanisten yhdisteiden loput kutsutaan yhteisesti ja epäorgaaniset (mineraali tai tuhka). Siksi epäorgaanisen aineen koostuu pääasiassa: vesi- ja epäorgaanisia suoloja, jotka voidaan luokitella vesi: yhdistettynä veden ja ilmainen vesi yhdessä vesi on tärkeä osa solurakenne, ilmaista vettä on hyvä liuotin liikenteen aineita, mukana kemiallisia reaktioita. Epäorgaanisia suoloja voidaan jakaa: ioneja ja yhdisteet ioneja ylläpitää normaalia solujen toimintaa, yhdiste on tärkeä osa solunsisäinen yhdisteitä.

Oksidi

Muodostuu kahdesta osasta, joista yksi on happea elementti yhdiste. Aine, joka reagoi hapen kanssa ja on nimeltään oksidi. Mukaan erilaiset kemialliset ominaisuudet typen voidaan jakaa kahdenlaisia happamat ja emäksiset oksidit. Hapan oksidi: oksidi, joka toimii kuin suolaa vettä tai pohjana. Kuten rikkiä, enintään fosforipentoksidi, hiilidioksidia ja vastaavat ja useimmat ei-metalliset typen on hapan typen.

Alkalioksidin: voivat reagoida happo tuottaa oksideja, suolaa ja vettä ja tuote voi olla vain suolaa ja vettä, ei voi olla muita aineita. Emäksiset oksidit ovat matala-valenttinen typen aktiivinen metallioksidit ja muiden metallien kuten CaO BaO ja CrO, MnO.

Epäorgaaninen happo

Luokan yhdisteitä, että ionisoitua H vesiliuoksena. Suolahappo, rikkihappoa, typpihappo ionisaatio vesiliuoksessa, tuloksena anioninvaihtaja (happo) Vaikka erilaisia, mutta tuloksena seen (H) on sama, joten ne on yhteinen paikka luonnossa, esimerkiksi hapan; Monet metallia; tehdä sininen lakmuspaperikokeessa punainen ja niin edelleen. Kapeassa vesiliuoksen Kationiset-ioneja on kaikki vetyionisuihkujen yhdisteet (kuten rikkihappo). Useimmat näistä aineista on vesiliukoinen, pieni osa kuten: piihappo liukenematon veteen. Happo vesiliuos on yleensä johtava, osa etyyliesteriä molekyylien vettä eristävää; osa happo dissosiaatio vedessä positiiviset ja Negatiiviset ionit, voi olla johtava.

Ominaisuudet: valkoinen tai harmaa kokkareita tai rakeita. Herkkä kosteudelle. Helppo omaksua hiilidioksidia ja kosteuden. Liukenee veteen kalsiumhydroksidia ja tuottaa paljon lämpöä, liukenee happoihin, glyseroli ja sakkaroosin ratkaisu, melkein ei liukene etanoliin. Suhteellinen tiheys 3,32 ~ 3,35. Sulamispiste 2572 ° C. Boiling point 2850 ℃. taitekerroin 1.838. Syövyttäviä.

Käyttö: 1. voidaan käyttää täyteaineita, kuten: käyttää epoksi liima täyteaine; 2. käyttää reagenssien, analyysissä kuin hiilidioksidi imukykyinen, spektrianalyysi reagenssit, puhtautensa reagenssit semiconductor valmistamiseksi laajennus, leviämisen prosessi, laboratorio ammoniakin kuivaus ja alkoholin pois l vettä ja niin edelleen. 3. käytetään raaka-aineina, voi tuottaa kalsiumkarbidia, sooda, vaalennusjauhe, käytetään myös nahka, jäteveden puhdistus, kalsiumhydroksidi ja eri kalsium yhdisteitä; 4. voidaan käyttää rakennusmateriaalit, metallurgian flux, sementistä quick-6 voidaan käyttää myös tulenkestävät materiaalit kuivausaineen; 7. voi olla muotoiltu maatalouskoneiden ja liimaa ja vedenalainen epoksi (2) voidaan käyttää kasviöljyä decolorizer, huumeiden harjoittaja, maaperän hoitoaine ja kalsium lannoite; Liima ja jota käytetään myös ennen reaktiona 2402 hartsi reagenssit; 8. Jos hapan jäteveden ja lietteen toiveita. 9. voidaan myös kattilan poistaa suoja-ainetta, kalkkia kosteutta vastaanottokykyyn, käyttö niin, että kattilan vesihöyryn 10, voidaan reagoida vedellä valmistelemaan kalsiumhydroksidi, reaktion yhtälö: CaO + H2O = Ca (OH), reaktio pinta th e järjestelmä voi olla kuiva, voit estää korroosiota sopii matalapaine, medium-paine, pieni kapasiteetti rumpu kattilan pitkän aikavälin suojelu; 2, kuuluvat reaktio.


Pari:Silver Nitrate Chemical Analysis Seuraava:Hopeanitraatti vahvistaa ilmanvaihto