Epäorgaaninen yhdiste käyttää hyvin laaja

- Sep 27, 2017-

Fluori on keltainen vaaleanvihreä, voimakas syövyttävä ja ärsyttävä kaasu- ja ammoniakki, metallia ja muita väkivaltaisia reaktioita. Luonto usein läsnä epäorgaanisia tai orgaanisia yhdisteitä, Fluoridi dostui Fluoriitti, kryoliitti, apatiitti.

Fluori ja sen yhdisteet ovat laajalti käytössä teollisuuden alalla. Niitä käytetään kemianteollisuudessa lääkkeiden torjunta epäorgaaninen yhdiste kylmäaineita, orgaaniset reaktio katalyytit, puunsuoja-aineet, fluorimuovien ja fluororubins, ja kevyessä teollisuudessa lasi, valmistus emalit ja lasitteet materiaalit, rakennusmateriaalit, etsaus lasi; Epäorgaaninen yhdiste teollisuudessa että rautametalleja metallin louhinnassa, rauta- ja sulatus, tuotannon erityinen hitsauspuikon, ulompi; puolustusteollisuuden raketti järjestelmän korkean energian polttoaineen valmistukseen.

Äkillisen myrkytyksen: tuotanto suuria määriä fluoria hengittäminen kaasua tai höyryä, heti aiheuttaa silmä, nenä ja hengitysteiden ärsytystä oireita, yskä, nielun polttava, epäorgaaninen yhdiste rinnassa ja niin edelleen. Vaikeissa tapauksissa voi esiintyä kemiallisia keuhkokuume, keuhkopöhö tai refleksi asfyksia. Ihon tai limakalvojen altistuminen fluorivetyhappo aiheuttaa palovammoja.

Krooniset vaikutukset: pitkäaikainen altistuminen fluorille voi aiheuttaa teollisuuden fluoria tauti, alussa vyötärö, jalat, selkä ja polvi kipu, huimaus, tinnitus, ylempi turvotus ja muut oireet jälkeen selkärangan, nivelkipu, vaikeissa tapauksissa luun ja yhteistä toimintaa on rajallinen, luuston epämuodostumat. Usein ota pieninä pitoisuuksina fluoria, voi tapahtua Krooninen nuha, nielutulehdus, keuhkoputkentulehdus ja hampaiden syövytys, fluorivetyhappoa voi aiheuttaa ihon palovammoja.

1. akuutti fluoria myrkytykset hengitysteitse myrkytys, epäorgaaninen yhdiste heti pois Ilmastointi pilaantumisen kohtaus, happea, loput ja lämmin, pitää hengitystiet auki ja aktiivisesti estää kurkunpään turvotusta ja keuhkopöhö tapahtui. SUULLINEN myrkytys, ajoissa oksentelu, mahalaukun huuhtelu ja sitten suullinen maito, soija maitoa suojella mahalaukun limakalvon. Voidaan alussa, riittävä, lyhyen aikavälin käyttää lisämunuaisen glukokortikoidit säilyttää veden ja elektrolyyttien tasapaino estää toisen tartunnan. Ajankohtainen, toistuva, epäorgaaninen yhdiste tarpeeksi kalsiumia tarvitaan saatavilla 10 % glukonaatti kalsiumliuosta 10ml ~ 20ml 2 kertaa päivässä-laskimonsisäisesti ~ 3 kertaa, kun asianmukaiset magnesium täydennysosassa.

2. teollisuuden fluoria tauti voi olla aiheellista tehostaa ravitsemus, ravintolisät, täydentää, ja oireenmukaista hoitoa.

3. fluorivetyhappo polttaa heti burns runsaasti vettä tai keittosuolaliuosta kastelu, yleensä vähintään 30min. Voi olla käytetty 10 % kalsium glukonaatti ratkaisu kalsiumkloridi ratkaisu paikallisen liotus märkä pakkaa, injektio. Voimakasta kipua, on osittain suljettu prokaiini. Näy rakkuloita ja epäorgaaninen yhdiste kuolio, ajoissa antaa kirurginen hoito. Silmien palovammoja olisi ajoissa suolaliuoksella tai mobile vesi huuhtele yli 15min 0,5 – 1 % kokaiinin silmätipat lievittää kipua, ja sitten käyttää silmään ja deksametasoni silmätipat vuorotellen silmätipat. Kalsiumlisä kalsiumin, yleensä 10 % kalsium glukonaatti ratkaisu laskimonsisäisesti tilanteen mukaan. Kevyt potilaat voivat olla prednisonia suun kautta 10mg, epäorgaaninen yhdiste kolmesti päivässä kerran joka 3d ~ 5d; paino, päivittäin Laskimoinfuusio Dexamethasone 10mg ~ 20mg, kun jokainen 3d ~ 5d.

Vahvistaa ilmanvaihto, epäorgaaninen yhdiste sen varmistamiseksi, että fluoripitoisuus kansallisen standardin mukaisesti. Vahvistaa turvallisuusohjeista, tiukasti henkilötietojen suoja. Ennen työn tarkastelun aikana 1 vuosi lääkärintarkastus 1, välttää vasta.


Pari:Hopeanitraatti voivat reagoida Alkali Seuraava:Epäorgaaninen yhdiste kuvaus