Matalan lämpötilan sintraus erittäin johtava hopea muste joustava elektroniikka

- Jan 16, 2017 -

Team reserchers kertomuksen naiivi synteesi menettelystä kehityksen kestävä, minimaaliset ja matalan lämpötilan sintraus hopea orgaaninen edeltäjä (SOP) mustetta käyttämällä alhainen kiehumispiste lievä orgaaninen kompleksoivat ligandeja.
Example of a flexible-circuit film. Source: Patrick Mansell/PennStateSyntetisoitu musteet painettiin muuttuva alustoille kuten lasi, PET ja PI spin-päällystys ja suutin jet tulostustapoja.

Erinomainen tarttuvuus ja hyväa johtavuutta

Kuten painettu elokuvat olivat sintrattu alhaisissa lämpötiloissa (andlt, 90 ° C) saavuttaa sujuvan hopea elokuvien erinomainen tarttuvuus ja hyvä johtavuus. SOP spin päällystetty elokuva lasi inkuboitiin 60 ° C ja suutin-jet painettu elokuva model after Hellitellä sintrattu 75 ° c tuotti korkean conductivities 1,07 × 106 S/m ja 2,74 × 106 S/m, jotka ovat vain yksi-aste-lta-koko pienempi kuin suurin silver (~ 107 S/m). Hopea elokuvien yhteydessä valodiodit (LED) osoitti myös erinomainen tarttuvuus vahvuutta Taivuttamisen ja kiertämisen testi.

Pari:Digitaalinen tulostus-valmis johtava painovärin tavoitteet täysimittainen valmistus Seuraava:Miten johtava musteet kuluttajien vaatimukset