Painettu elektroniikka Market Analysis By materiaali (Ink ja alustan), By Technology (Inkjet, näyttö, syvä, ja Flexographic), laitteen mukaan (Display, Aurinkosähkö, valaistus, RFID, ja muut), alueittain ja Segment ennusteet 2014-2025

- Mar 14, 2017 -

NEW YORK, 27 helmikuu 2017 / PRNewswire / - Globaali painetun elektroniikan markkinat odotetaan saavuttavan Yhdysvaltain dollaria 19150000000 vuonna 2025, mukaan uusi raportti Grand View Research, Inc. vellova kysyntä joustavan elektroniikan alhaisissa valmistus kustannukset ja tarve ympäristöystävällisiä tekniikoita on pohjustaa lisääntyvää käyttöönottoa teknologian.

Lisäksi markkinoille tuli esineiden internetiin kaikkialla maailmassa on osoittautunut ensisijainen tekijä vetämällä painetun elektroniikan markkinoiden ennustejaksolla. Jatkuvasti kasvava kysyntä esineiden internetin teleala parantaa verkon ja optimoimalla sekä toiminnan odotetaan kuljettamaan teknologian soveltamista ennustejaksolla.

Lukuisat teknologia ja kehitys on johtanut kehitystä erilaisia sähköisiä vempaimia ja välineitä. Kasvava tietoisuus ja käyttäjäystävällisiä teknologioita johtavat hyväksytään mahdollisimman pian näiden innovatiivisten tuotteiden merkittävästi.

Toimivaltainen pelaajat teollisuuden panostavat paljolti asianomaisen T & K-toiminnan jotta rikastuttaa tuotevalikoimien ja vahvistaa niiden läsnäolo markkinoilla. Lopulta hyväksyminen tehokkaita ja luotettavia tekniikoita, kuten painetun elektroniikan on osoittautunut välttämättömyys valmistajille ympäri maailmaa. Siksi painetun elektroniikan odotetaan hakemaan huomattava huomiota poikki kulutuselektroniikan alalla ennustejaksolla.

Tulostettu elektroniikan markkinat luokitellaan perustuu tarvittavien materiaalien, teknologioiden ja laitteiden pitämällä tärkeä sovellus ennustejaksolla. Aasian ja Tyynenmeren alueella edistää suurta kysyntää johtavan musteet ja odotetaan pitävän otteen yli arvioidun ajan. Tämä kysyntä voidaan akkreditoitu tuotannon kasvu kulutuselektroniikan kaikkialla alueellista maissa.

Kuitenkin Pohjois-Amerikassa ja Euroopan maissa, kuten Iso-Britannia, Saksa, ja Norja kuuluvat eri järjestöjen ja yhdistysten mukana edistämisessä ja investoida T & K kehittää painetun elektroniikan teknologiaa. Lisäksi Aasian ja Tyynenmeren alueen odotetaan myös todistamaan suurta kysyntää, joka on johtanut yrityksiä investoimaan voimakkaasti parantamiseksi musteen laatu, luotettavuus, ja muita johtavia ominaisuuksia.

Tunnusomaiset piirteet mustesuihkuteknologia kuten vähemmän mustetta kulutus ja materiaalin hävikki, joustavuus, tiiviyttä, ja vähemmän alkuinvestointeja on johtava teknologia kokea huomionarvoista nopeaa yli arvioidun ajan. Lisäksi tulostettava elektroniikka RFID-laitteita on toinen segmentti tarkkailla merkittävä nousu ennustejaksolla vuoksi vaativa sovellus pakkausalalla. Näin ollen vaikuttaen positiivisesti vahvistamalla globaaleja painetun elektroniikan markkinoilla eri puolilla maailmaa.

Muita keskeisiä havaintoja raportti ehdottaa:  

Painetun elektroniikan markkinoiden kasvu voidaan akkreditoitu lisääntyvä hyväksymistä mustesuihkuteknologiaa, kasvava näyttö ja tulostaa RFID-laitteiden segmenteillä.

Lisääntyvä tietoisuus koskien luonnonvarojen säilyttämisen johtaa antamiseen ympäristöystävällisiä vaihtoehtoja, kuten hyväksyminen aurinkosähkö laitteita, jotka on edelleen luettaessa teknologian kasvua.

Johtavat musteet ja silkkipaino teknologia ovat kaksi segmenttiä hallitessa kokonaisvaikutelmaa painetun elektroniikan markkinat muodostavat suurimman osan.

Eri järjestöt ja yhdistykset edistävät painetun elektroniikan teknologiaa Euroopan maissa, kuten Saksassa ja Iso-Britannia, joka muodostaa huomattavan osan vuonna 2015.

Avain teollisuus osallistujat ovat:
Enfucell Oy, GSI Technologies, NovaCentrix, ja T-Ink, Inc. merkittävä parannus strategiat joita toimivaltaisen toimijoita ovat allekirjoittaminen kumppanuudet tai jakelusopimuksia, fuusiot ja yritysostot sekä rikastaa sijoitussalkkunsa yrityksen jatkuvalla t & k.Pari:Painettu elektroniikka: RFID-anturi Platform ja joustava Functional Films For automaattisessa Seuraava:Collaboration On Painettu elektroniikka tutkimuksen ja soveltamisen