Tulostettava elektroniikkamarkkinoilla odotetaan nousevan 65,0 miljardin dollarin 2024; Kysyntä fiksu pakkaus muutoksia pelin kilpailijoiden | TMR

- Feb 08, 2017-

Keskeiset toimijatGlobal tulostettava elektroniikkamarkkinoillavying säilyttää johtajuus on uusien tuotteiden kehittämiseen, uusien tekniikoiden ja tuotteiden kehittäminen. Avoimuuden markkinatutkimus toteaa, että osa johtavista toimijoista maailmanmarkkinoilla on Samsung Electronics Co, Ltd, Xerox Corporation, ohut elokuva Electronics ASA, Optomec Inc., ja Intrinsiq Materials, Inc. Nämä yritykset odotetaan myös keskittyä yrityskaupat ja liiketoimintastrategian liittoja pysyä kiristyvän kilpailun.

Tutkimusraportti global painettu elektroninen kauppa kannatti US$ 25,4 miljardia vuonna 2015 ja odotetaan nousevan arvon US$ 65,0 vuoteen 2024. 2016 ja 2024 ennustejakson aikana maailmanmarkkinoiden odotetaan edistystä CAGR 11,0 %.

Aasiassa johtaa pakkaus kuin kehittyvien talouksien pitää tulostettava elektroniikka vakaa kysyntä

Maantieteellisesti global painettu elektroninen kauppa segmentoida Pohjois-Amerikassa, Aasiassa, Euroopassa, Latinalaisessa Amerikassa, ja Lähi-idässä ja Afrikassa. Näistä Aasiassa on arvata jotta lyijyinen ahtaa ennustejakson aikana. Vaikka alueen odotetaan nähdä pieni lipsahdus, se hankkii edelleen 36,0 prosenttia maailmanlaajuisilla markkinoilla vuoteen 2024. Kehittyvien talouksien Intia, Kiina ja Japani ennustetaan antaa tulostettava elektroniikkamarkkinoilla Aasiassa ammuttu käsivarteen lähitulevaisuudessa.

Saada näyte PDF ammatillinen tutkimuksen oivallukset

Vähittäis- ja pakkaus segmentin lupaa horjumaton talouskasvua koko arviointikauden

Soveltamisessa maailmanmarkkinoilla on segmentoitu vähittäiskaupan ja pakkaus, auto-ja elektroniikka. Nämä, vähittäis-ja pakkaus segmentin järjestetään suurin osa maailmanmarkkinoilla vuonna 2015. Kasvava vähittäiskaupassa ja ailahteleminen havainto kohti pakkaus odotetaan ajaa tämän segmentin maailmanlaajuisilla markkinoilla tulevina vuosina. Vuoden 2024, vähittäiskaupan ja pakkaus segmentin odotetaan osuus 34,5 % maailmanlaajuinen tulostettava elektroniikka markkinoilla. Smart pakkaus kuluttajien kasvavaan kysyntään odotetaan kriittinen rooli kehityksessä tällä segmentillä. Tekniset parannukset ja edistysaskeleet menetelmät pakkausten antaneet myös merkittävä ero vähittäis-ja pakkaus hakemuksen segmentin huiman tulot.

Global tulostettava elektroniikkamarkkinoilla perustuu orgaanisten materiaalien Varauksen tulostettava elektroniikka kasvava hyväksyminen. Orgaanisten materiaalien käyttö johtuu niiden kustannustehokkuus tulostamiseen joustavat näytöt. Samoin puolijohtavasta ja suorittaa orgaanisia aineita, kuten polymeerit ja molekyylejä voidaan käyttää moniin eri tarkoituksiin. Kasvavista paineista vähentää energiankulutusta, kielteisiä ympäristövaikutuksia ja materiaalin tuhlausta on saanut useat valmistajat käyttää orgaanisten materiaalien tulostettava elektroniikka. Markkinoille todennäköisesti todistamaan spike kysyntä tulostettava elektroniikka, teollisuuden on näkyvissä kiinnostunut päällystetyt paperit tulostettava elektroniikka käyttö.

Orgaanisia aineita hillitä markkinoilla saatavuus heikkoa

Vaikka ajo tekijä avain pyörii tulostettava elektroniikka orgaanisten materiaalien käyttö, se on tullut tekijä, joka on Lähestymiskielto markkinoilla. Orgaanisten materiaalien saatavuus heikkoa toimii huomattavia esteitä maailmanlaajuisille markkinoille. Lisäksi epäorgaaniset elektroniikka ovat edelleen kaupallisesti elinkelpoinen kuin luonnonmukaisen niistä. Lisäksi tyhjentävä tutkimus orgaanisten yhdisteiden käyttö lisää myös tuotantoprosessien kustannukset. Näin ollen suuret toimintakustannukset ja vähemmän tilaa tai orgaanisia aineita odotetaan haittaavat maailmanlaajuisilla markkinoilla tulevina vuosina.

Tämä tarkastelu perustuu avoimuuden markkinatutkimus raportti, nimeltään andquot;Tulostettava elektroniikkamarkkinoilla - maailmanlaajuisen teollisuuden analyysi koon osake kasvu-uralleen ja ennuste 2016-2024.andquot;

Pari:IDTechEx uusi tutkimusraportti On painettu, orgaaninen, joustava elektroniikka Seuraava:Johtava musteet vuonna 2017: Tulevan isoja