Painettu elektroniikka: RFID-anturi Platform ja joustava Functional Films For automaattisessa

- Mar 17, 2017 -

Schreiner PrinTronics, Schreiner ryhmän osaamisen keskus painetun elektroniikan kello "Innovation Showcase" on LOPEC Münchenissä (Hall B0) maaliskuun 29 ja 30, esittelee maailman ensimmäinen: painettu RFID-anturin alustan featuring monimutkainen etiketti sähköiset toiminnot . Käyttämällä painettu johtavien juovien, etiketti yhdistää lämpötilan ja ensimmäisen aukon kenno NFC-siru. Sen ansiosta, että painettu NFC antenni, siru voidaan lukea älypuhelimen varustettu tähän tarkoitukseen. Kehitetty roll-to-roll prosesseihin, ratkaisu soveltuu erinomaisesti automaattiseen käsittelyyn.


Kun tulostettu RFID-anturin alustaa käytetään tiivistämään tuotepakkaus se suorittaa kaksi olennaista tehtäviä. Avulla anturi, se mittaa jatkuvasti ja tallentaa lämpötilat koko toimitusketjussa koko etiketin käyttöikää. Erittäin ohut, joustava akku upotettu merkintä mahdollistaa näin pitkien dataloggaus. Tehty toinen integroitu ensimmäisen avaamisen tunnistin havaitsee, onko etiketti on leikattu läpi avata laatikko ja sen sisältö on saattanut altistua peukaloinnista.


Muut joustava ja monikerroksinen kalvo tuotteita sähkö johtuminen, kytkentä, mittaus- ja valvontatarkoituksiin Esiteltäviä klo LOPEC osastolla sisältää painetun johtavien juovien, antennit, vastukset, heijastimet, monitoiminen käyttöliittymät ja muut anturit. Nämä Schreiner PrinTronics ratkaisut ovat monipuolisia sekä ja tuottaa runsaasti lisäarvoa. Perustuen syvällistä osaamista tulostus hopeaa ja hiiltä, eristys- ja läpi menevä reikä kytkennät, Schreiner PrinTronics on kehittänyt korkean tarkkuuden rullalta rullalle painatus elektroniikan johdonmukaisesti korkeampi viime vuosina.

Pari:Musteella With hopeananopartikkeleita Tarjoukset Capability For New jäykät ja joustavat Hybrid Circuitry Seuraava:Painettu elektroniikka Market Analysis By materiaali (Ink ja alustan), By Technology (Inkjet, näyttö, syvä, ja Flexographic), laitteen mukaan (Display, Aurinkosähkö, valaistus, RFID, ja muut), alueittain ja Segment ennusteet 2014-2025