Tutkijat W.Va. korkeakouluissa tulokset talous, yhteisön vaikutus tutkimushankkeiden

- Feb 15, 2017-

SOUTH CHARLESTON, W.Va.-Tieteen professorit yliopistoissa ja korkeakouluissa ympäri Länsi-Virginia hoitavat tutkimushankkeita, jotka vaikuttavat valtion yhteisöjen ja talouden


Tiistaina West Virginia University ja Marshall University, Concord yliopiston West Virginia valtion yliopiston professorit pitäneet työnsä aikana VARSI Salon silta Valley yhteisön ja Technical College South Charleston.


Dr. Nadja Spitzer, Marshall, on työskennellyt hankkeen, joka käsittelee Hopeananopartikkeleita ja miten se vaikuttaa kehitysmaiden aivosolujen lapsilla.


"Lapsi käyttää hammasharjat, leluja, altistua vuosien tai jopa vuosikymmenten ja niiden tulee korkeammalle. Tämä on kriittinen aika aivojen kehitystä, tietenkin. Jos nämä nanohiukkaset ovat aivojen rakentaa ja vaikuttaa kehitykseen, se on huolestuttava"Spitzer selitti.


Tutkimusten, Spitzer sanoi solut käyttäytyvät eri tavalla ja että he ovat solun toiminnan muutoksia, kun se altistetaan nanohiukkasia.


Tohtori Brian Anderson, West Virginia University energia-instituutin johtaja työskentelee hanke, johon maakaasun hydraatit, termodynaamiset mallinnus ja maalämpö. Hän sanoi näiden järjestelmien auttaa Länsi-Virginiassa, ja maailma, kehittää uusia uusiutuvia ja kestäviä energialähteitä.


"Olemme Länsi-Virginia, tehokkain hiilen poltto voimalassa läntisellä pallonpuoliskolla Longview teholla pohjoispuolella Morgantown. Pyrimme heidän kanssaan heidän seuraavaksi tulee edelleen lisätä energiatehokkuutensa hiilen käyttöä,"Anderson sanoi.


Opiskelijat ovat yhdistäneet voimansa nämä professorit saada käsiinsä kokemusta. Anderson sanoi, on tärkeää saada opiskelijoiden, joten he voivat varautua uran ja niin he opettavat tuleville sukupolville.


"Saat ne osallistuvat real world hankkeita on mikä on tärkeää, koska ongelmat ja haasteet kehittyvät joka päivä ja joka vuosi ja oppikirjoja ei voi pysyä sen kanssa," hän sanoi.


Spitzer sanoi, oppilaat oppivat johtajuus ja viestintä, yksin.


"Ne kaikki saavat oman projektinsa, ne täytyy selvittää aikajanat, ne on ehkä valvoa tai opettaa asioita muiden opiskelijoiden ne siirry kansainvälisissä konferensseissa ja esiteltävä tutkimus tutkijat, FT: n päässä ympäri maailmaa," hän sanoi.


Muita juontajat mukaan Dr. Joseph Allen fromConcord yliopisto ja Dr. Sanjaya West Virginia State University.


Allenin tutkimus keskittyy ymmärrystä maanjäristykset säilynyt syvä vika-alueilla. Sanjaya johtaa aktiivisen tutkimuksen-ohjelmaa design kasveille ja mikroleviä bioenergian ja ravintoarvo.


Tiistain esityksiä isännöimä West Virginia korkeakoulutuksen periaatekomitean jako tiede ja tutkimus.

Pari:TMDC Nanoflakes merkki Uudet tyyppi Photosynthetic Solar Cell Seuraava:Seulonta rihmamaisessa sienet antimikrobinen hopea nanohiukkasia synteesi