Silver Nano materiaalia tuotteen ominaisuuksien

- Sep 08, 2017 -

Nano-Silver on metallista hopeaa, joka tekee nanokokoluokan hiukkasia. Nano silver partikkelikoko noin 25 nm enimmäkseen, escherichia coli, neisseria gonorrhoeae-bakteerin, chlamydia trachomatis ja muut kymmeniä patogeenisten mikro-organismi on vahva esto ja tappavan vaikutuksen, ja ei kehity vastus. Puuvillasukat valmistettu nano-silver ja kammattua puuvillaa on hyviä bakteereja ja hajua vaikutuksia.

Sen hyvä johtokyky nanopartikkelit hopea on hyvin merkittävä asema microelectronics. Pintaan ja quantum koon vaikutus Hopeananopartikkeleita on joitakin erityisiä sovelluksia, esimerkiksi vahvistettua pinta Raman hakemuksen ja hakemuksen.

1. Nano silver on jauhe hopea yksittäistä ainetta hiukkaskoko alle 100 nm ja yleensä välillä 25 ja 50 nm.

2. nano-silver suorituskyky on suoraan verrannollinen sen hiukkaskoko.

Tutkimuksessa todettiin, että hiukkasen pienempi, vahvempi bakterisidinen teho.

Tuotteen ominaisuudet

Lyhyen aikavälin pesua ei vaikuta tehtävänsä; Luonnollinen väri, väri, hakemus ei vaikuta jälkeen värjäys, voi täysin korvata johtaa, Tina, hitsaus, pitkäaikainen käyttö nano silver antibakteerinen muodostetaan organismit, jotka tallettaa biologisia, haitallinen vaikutus ihmiskehoon ja talletus liikaa jopa on ilmeistä myrkyllisyyttä, nano silver haihtua ympäristöön on myös vaikutuksia ekologinen, tuhoaa ympäristö hyödyllisiä bakteereja kehossa, muovituotteet nanometrin hopea sateen jälkeen enää on tehtävä sterilointi, kolme kuukautta puolen vuoden aikana, käytön ehdot pitkään olla haitallisia elin, aiheuttaa myrkytyksen oireita, vaikuttaa fyysistä kehitystä.

Nanometrin (nm) on pienin mittayksikkö, joka seuraa micron, ja yksi nanometrin on miljoonasosa millimetriä, tai millimicron tai metrin miljardisosaa litraa Koh. Nano-silver on huippuluokan nanoteknologian käyttö silver nano, nanoteknologian, hopea valtion sterilointi kyky on laadullista, harvat tuottaa voimakas antiseptinen vaikutus hopea nanohiukkaset voivat tappaa yli 650 erilaista ja bakteerit minuutissa taajuuksien sterilointi ja ilman vastarintaa, edistää paranemista haavan, solujen kasvua ja korjata vioittuneita soluja ilman mahdollisten myrkkyvaikutusten myös ei stimulaatio iho reagoi näin laaja-alaista soveltamista nano Silver antibakteerinen avannut laajat mahdollisuudet on luonnollinen antibakteerinen aine uusimman sukupolven

Nanosize hopea hiukkasia suoraan bakteerit yhdistää hapen aineenvaihduntaa entsyymi (SH), bakteerit tukehtui ainutlaatuinen vaikutusmekanismi, altistuminen voi tappaa useimmat bakteerit, sienet, muotti, itiöt ja muut pieneliöt. Kahdeksan suuren kansallisen viranomaisen tutkimus totesi: lääkkeille vastustuskykyiset taudinaiheuttajat, kuten e. coli vastus, golden staphylococcus, pseudomonas aeruginosa resistenssi, resistenssi jatkua streptococcus, vastustuskykyisten enterococcus, anaerobiset bakteerit kuten kattava antimikrobinen; Bakteerit, kuten staphylococcus aureus, escherichia coli, pseudomonas aeruginosa, candida albicans ja muut G + g sukupuolta taudinaiheuttajien bakterisidinen vaikutus yhteinen bakteerit kalanliha ja haavan pinnalle. Se on myös voimakas bakterisidinen vaikutus chlamydia trachomatis ja gonococcus sukupuolitauteja.

Yksi antibiootti tappaa noin kuusi taudinaiheuttajia, vaikka nanohopeaa voi tappaa satoja sairauksia aiheuttavia organismeja. Tappaa bakteerit, sienet, trichomonids, oksat/klamydia, gonococcus, bakterisidinen toimia ja antibakteerinen vastus bakteerit on sama vaikutus


Pari:Silver nitraatti hajuton Seuraava:Hopeanitraatti hoidon