Hopean nanopartikkeleiden bakterisidiset ominaisuudet

- Sep 15, 2017 -

Hopean rahallinen arvo on alempi kuin kulta, mutta hopean lääketieteellistä arvoa ei pidä aliarvioida infektion hoidossa. Kun antibiootit epäonnistuvat, kolloidinen hopea osoittaa sen vaikutuksen. Lääkäri uskoo, että kolloidinen hopea on luonnollinen lääke, joka voi vastustaa "satoja patogeenejä". Professori osoittaa, että hopea-nanopartikkelit voivat tappaa hiivaa ja olla hyvät sienilääketieteelliset ominaisuudet erilaisissa olosuhteissa. Suun tartuntojen ehkäisy on tehokasta.

Nano-hopea -hiukkaskoko noin 25 nm, escherichia coli, neisseria gonorrhoeae, chlamydia trachomatis ja muut kymmenet patogeeniset mikro-organismit ovat voimakkaasti inhiboivia ja tappavia ja eivät kehitä vastustuskykyä. Nano-hopeasta ja kammattu puuvillakuiduista valmistetut puuvillasukat ovat hyviä antibakteerisia ja anti-hajuvaikutuksia.

ominaisuus

Hyvä sähkönjohtavuudesta johtuen nano-hopeahiukkaset ovat erittäin tärkeässä asemassa mikroelektroniikassa. Hopean nanopartikkeleiden pintavaikutus ja kvanttikoko vaikutus vaikuttavat tiettyihin erityisohjelmiin, kuten pinta-aineistoon, Raman-sovellukseen ja lääketieteelliseen käyttöön.

1. Nano-hopea on jauhe-hopea-ainetta, jonka hiukkaskoko on alle 100 nm ja yleensä välillä 25 ja 50 nm.

2. Nano-hopean suorituskyky liittyy suoraan sen hiukkaskokoon.

Tutkimuksessa havaittiin, että mitä pienempi hiukkaskoko, sitä voimakkaampi bakteerien haittavaikutus on.

Tuotteen ominaisuudet

Lyhytaikainen pesu ei vaikuta sen toimintaan; Luonnollinen väri, väri, sovellus ei vaikuta värjäyksen jälkeen, voi täysin korvata lyijyä, tinahitsausta, pitkän aikavälin käyttöä nano-hopea antibakteerinen muodostuu organismeihin, jotka tallettaa biologisen haitallisen vaikutuksen ihmiskehoon ja tallettaa liikaa jopa ilmeistä myrkyllisyyttä, nano-hopea, joka haihtuu ympäristöön, vaikuttaa myös ekologisiin, tuhoaa ympäristölle hyödylliset bakteerit elimistössä, nanometrisen hopeasahauksen muovituotteet, kun ne eivät enää ole sterilointitoiminta kolme kuukautta tai puoli vuotta, käyttää pitkään haitallisia keholle, aiheuttavat myrkytysoireita, vaikuttavat fyysiseen kehitykseen.

Antibakteeriset ominaisuudet

Nanometri (nm) on pienin mittayksikkö, joka seuraa mikronia, ja yksi nanometri on miljoonasosa millimetristä, millimicronista tai miljardit metriä. Nano hopea, on käyttö huipputekniikan nanoteknologian hopea nano, nanoteknologia, hopea sterilisaatiokyky on laadullinen harppaus, harvat voivat tuottaa voimakas antiseptinen vaikutus hopea nanohiukkaset voivat tappaa yli 650 erilaista bakteeria muutamassa minuutissa, laaja spektrinen sterilointi ja ilman vastustuskykyä, voi edistää haavan paranemista, solujen kasvua ja korjata vaurioituneita soluja ilman mitään myrkyllisiä vaikutuksia, eivät myöskään löytäneet stimulaatiota ihoreaktioon, tämä laajalle levinneelle nano-hopea antibakteeriselle avattiin laajalle näkymät, on uusimman sukupolven luonnollisia antibakteerisia, sterilointi hopea nanohiukkasia on seuraavat ominaisuudet:

Laaja spektri antibakteerinen

Nanosize hopeahiukkaset suoraan bakteereihin yhdistyvät happeaineenvaihdunnan entsyymin (SH) kanssa, bakteerit tukahduttavat ainutlaatuisen toiminnan mekanismin. Useimmat bakteerit, sienet, muotit, itiöt ja muut mikro-organismit voivat tappaa altistuksen. Kahdella suurella kansallisella viranomaistutkimuksella todettiin: huumeidenkestävät patogeenit, kuten e. coli-resistenssi, resistenssi kultaiselle stafylokokille, pseudomonas aeruginosa -resistentti, fester streptokokki, resistentti enterokokki, anaerobiset bakteerit, kuten kattava antimikrobinen aktiivisuus; Bakteerit, kuten staphylococcus aureus, escherichia coli, pseudomonas aeruginosa, candida albicans ja muut G + -g-sukupuolen taudinaiheuttajat, ovat bakterisidisia vaikutuksia kuume- ja haavan pinnan yhteisiin bakteereihin. Se on myös voimakas bakterisidinen vaikutus klamydia trachomatisiin ja gonokokkiin sukupuoliteitse tarttuvista sairauksista.

Yksi antibiootti voi tappaa noin kuusi taudinaiheuttajaa, kun taas nanosilverit voivat tappaa satoja taudin aiheuttavia organismeja. Tappavat bakteerit, sienet, trichomonidit, oksat / klamydia, gonokokit, bakterisidiset vaikutukset ja bakteereja vastustavat bakteerit ovat samanlaisia!

Tehokas bakterisidinen

Tutkimuksen mukaan Ag voi tappaa yli 650 bakteeria muutamassa minuutissa. Hopean nanopartikkelit ja patogeeniset bakteerisoluseinät / kalvo yhdistelmän jälkeen voivat suoraan päästä bakteereihin, nopeaan tioli- ja happeaineenvaihduntaentsyymiin (SH), entsyymin inaktivointiin, estääkseen hengitysmetabolisen tukehtuneen kuolemaan. Ainutlaatuinen sterilointimekanismi mahdollistaa nanopartikkelien tappaa patogeeniset bakteerit nopeasti alhaisilla pitoisuuksilla.

Läpäisevyys on vahva

Hopean nanopartikkelien läpäisevyys supernesteellä voi nopeasti tunkeutua ihonalaiseen 2 mm: n sterilointiin, huumeidenkestävyys yleisiin bakteereihin, bakteereihin, bakteereihin ja sieniin, jotka aiheuttavat syvän kudosinfektion, on hyvä antiseptinen vaikutus.


Pari:Epäorgaaninen yhdiste Voimakkaat hapettimet Seuraava:Hopea-nitraattiliuos