Hopea nanohiukkasten Chemical vuorovaikutus

- Oct 25, 2017 -

Metallista hopeaa käytetään laajalti jokapäiväisessä elämässä samoin kuin eri hoitoja, hopea nanohiukkasten seurauksena nanoteknologian läpimurtoja, Hopeananopartikkeleita (jäljempänä AGNPS) ovat saaneet enemmän hyötyä. Mutta AGNPS sovelluksia eri aloilla kasvu johtaa väistämättä lisääntynyt riski nanohiukkasten aiheuttaa huolta ympäristön turvallisuutta ja ihmisten terveydelle. Silver nanohiukkasten viime vuotta, tutkijat on arvioida AGNPS myrkyllisyys ja halusi tutkia solu- ja molekyylibiologian myrkyllisyys mekanismeja.

Nanomateriaalit Anna biologisessa järjestelmässä solujen, soluelimiin ja makromolekyylien (kuten proteiinia, nukleiinihappojen, lipidien, hiilihydraattien) luomaan lukuisia nanohiukkasia biomolekyylien käyttöliittymä. Dynaaminen fysikokemialliset vuorovaikutus, kinetiikka ja lämpöä siirtää tämä interfacial alueella vaikuttaa joitakin prosesseja, kuten muodostumista proteiini kruunua, solun yhteystiedot, kalvo encapsulated hiukkasia, hopea nanohiukkasten solun käyttöönottoa ja biocatalysis, jotka määrittävät istutteiden ja biologisia vaaroja nanomateriaalien.

Agnps kun ihmiskehossa, joista voi jää alkuperäiseen kohdekudokseen, mutta periaatteessa on kulkeutuvat verenkiertoon tai lymfaattinen järjestelmä Silver nanohiukkasten jaetaan toissijaisen tavoitteen-elimissä, aiheuttaa tietyissä elimissä tai järjestelmien vastata. Jyrsijöiden aivojen, maksan, pernan, munuaisten ja kives ovat tärkein toissijainen tavoite elinten koko kehon, riippumatta siitä, onko suullinen, hopea nanohiukkasten laskimoon tai vatsaonteloon injektioita annetaan Agnps. Tämä jakautuvan urut ehdottaa, että AGNPS mahdollinen toksisuus voi aiheuttaa neurotoksisuus, immuuni myrkyllisyyttä, munuaistoksisuus ja lisääntymistoksisuutta kaupungissa vivo.

Sytotoksinen reaktioita, kuten reaktiivisia hapen, DNA-vaurioita solunsisäisen entsyymin toiminnan, apoptoosia ja nekroosi, muutokset on yhdistetty maksatoksisuutta aiheuttama Agnps kaupungissa vivo. Periaatteessa solut kohdatessa epäedullisissa olosuhteissa, Silver nanohiukkasten tasapainotilan prosesseilta alkaa ylläpitää selviytymisen solu, joista toinen on autophagy. Kriittinen solun puolustus prosessina voidaan hopea nanohiukkasten Autophagy vastapainoksi AGNPS myrkyllisyys, mutta se ei yllä autophagy toimintaa on vähentää energian ja voi edistää apoptoosia ja myöhemmin maksavaurioita.

On yhä enemmän todisteita siitä, että käännös post muutokset, hopea nanohiukkasten erityisesti fosforylaation, acetylation ja ubiquitin, määrittää toiminnan ja/tai yhdistäminen proteiineja, jotka suorittavat autophagy ja hienosäätää autophagy kehittäminen. Hopea nanohiukkasten solun stressin lisääntymistä voi johtaa modified elimistö tai epäspesifinen muutosta, joka ei toteudu elintoimintojen romahtamisen.

Ubiquitin on pidetty keskeisenä hallitsevat proteiineja, kohtalo, joka on halventava proteiini proteaasi. Viime aikoina Silver nanohiukkasten kasvaa todisteita konjugaatin ubiquitin ketju määrittää autophagy valikoivuutta.


Pari:Epäorgaaninen yhdiste sovelluskehitys Seuraava:Hopea nanohiukkasten sovellukset