Hopea nanohiukkasten määräysvallan sieto Plant Disease

- Oct 10, 2017 -

Vaikka nanohiukkasia äänen kuten viimeaikaiset Löydöt, hopea nanohiukkasten pieni rakenne on käytetty satoja vuosia. Kuuluisa Lecorgus Cup (Lycurguscup) tuottaa vuoden neljännellä vuosisadalla Rooman käsityöläisten varustettu kaksivärinen lasi, sirotellaan kultaa ja hopeaa nanohiukkasia pinnalla kupin, ja kun valo osuu kupin edestä, hopea Nanohiukkasten se esittelee vihreä ulkonäkö, kun valo osuu takana.

Koska ikä antiikin käsityöläisten Silver nanohiukkasten tutkijoiden tietoinen syvästi nanohiukkasten. Nanoputket tutkilla ja kaasun anturit käyttömahdollisuudet on saanut ihmiset erityisen kiinnostunut. Nanohiukkasia voidaan valmistaa fyysisiä tai kemiallisia menetelmiä, jotka ovat parempia kuin kemiallisia menetelmiä, koska fysikaalisen menetelmin eivät yleensä käytä orgaanisia saasteita. Mutta fyysisesti on vaikea tuottaa yhtenäinen koko ja riittävä määrä Nanoputket.

Kuution muotoinen ei ole pienin energia rakenne Silitysrauta nanohiukkasia ja emme voi luottaa tasapainon termodynamiikan harkitsemaan näiden Nanoputket itse kokoonpanon. Hopea nanohiukkasten sen sijaan, Olst tutkijat, professori Mukhles Sowwan johdolla kehitetty uusi menetelmä nimeltä magneettisesti hallittu sputtering inerttikaasu tiivistyminen tekniikka tuottaa Silitysrauta Nanoputket. Ensinnäkin Silver nanohiukkasten argon lämmitetään tulla ionisoidun plasman ja magneetti on sijoitettu taakse halutun materiaalin hallita muoto plasmassa ja varmistaa, että argon ioni tavoitteet siten tavoite tavoite nimi ”Magnetron”. Lopullinen raudan atomin katodipölyynnyksellä tavoitteesta törmääminen argon Atomi ja muodostaa nanohiukkasia. Ohjaamalla magneettikenttä, hopea nanohiukkasten plasma ohjataan nimenomaan tuottaa jopa Nanoputket tavoitteen saavuttamiseksi.

Hopeananopartikkeleita halkaisija 5 ~ 100 Nano, noin 1 promillea hiuksista. Kun nanohiukkasia suihkutetaan kasveissa, ne suojaavat kasvien sieni hyökkäykset. Nanohiukkasia osoittavat myös erilaisia tapoja estää kasvun sienet, minimoida mahdollisuus tuottaa vastarintaa taudinaiheuttajan. Hopea nanohiukkasten kuin seurauksena, ne voidaan paremmin valvoa kestävä kasvintuhoojien.

Hopeananopartikkeleita tutkitaan eri toimialoilla Silver nanohiukkasten myös lääkkeitä, diagnostiikka, kosmetiikkaa ja elintarvikkeiden jalostus. Niitä on käytetty onnistuneesti haavasidosmateriaaleille, pakkaus- ja elintarvikkeiden, kuten tekstiilien ja jalkineiden estää mikrobit tuottavat hajuja.


Pari:Epäorgaaninen yhdiste nimeäminen suuntaviivat Seuraava:Hopeavalmisteita koskevat näkökohdat