Hopea nanohiukkasten sytotoksinen mekanismi

- Oct 13, 2017-

”Nano silver” on lyhenne sanoista ”Hopeananopartikkeleita”, tai ”Hopeananopartikkeleita” tai ”Hopeananopartikkeleita” tai ”Hopeananopartikkeleita” tai ”Hopeananopartikkeleita”. Hopeinen materiaalin pinta on bakteriostaattista ominaisuuksia jo tietää, sen mekanismi on silver atomien voi esiintyä pinnalla aineelliseen ympäristöön, hidas hapettuminen ja happea ilmaisen silver ion release (Ag +), silver ioneja kautta yhdistettynä bakteeri seinät rikki, joka estää bakteerien hengitysteiden ketju, lopulta tappaa bakteerit tartunta materiaalin pinta. Suuri hopea rakenneaineiden hapettumisprosessi on erittäin hidasta ja määrä ja vapautumisnopeudessa silver ioneja ovat hyvin alhaisia.

”Nano silver” on lyhenne sanoista ”Hopeananopartikkeleita”, tai ”Hopeananopartikkeleita” tai ”Hopeananopartikkeleita” tai ”Hopeananopartikkeleita” tai ”Hopeananopartikkeleita”. Hopeinen materiaalin pinta on bakteriostaattista ominaisuuksia jo tietää, sen mekanismi on hopea atomeja voi esiintyä pinnalla aineelliseen ympäristöön, hidas hapettuminen ja happea ilmaisen silver ion (Ag), silver ioneja kautta vapauttamaan yhdistettynä bakteeri seinät rikki, joka estää bakteerien hengitysteiden ketju, lopulta tappaa bakteerit tartunta materiaalin pinta. Suuri hopea rakenneaineiden hapettumisprosessi on erittäin hidasta ja määrä ja vapautumisnopeudessa silver ioneja ovat hyvin alhaisia.

Kuten suuri hopea materiaalit nanohopeaa pinta hapetetaan myös vapauttamaan ilmaisen silver ioneja. Koska nanohiukkaset pieni vaikutus ja pinta vaikutus partikkelikoko Hopeananopartikkeleita järjestysluku pinnan lasku sen sijaan terävä nousu sisäinen atomicity, lopulta johtaa hopea ioni caching merkittävästi; Samaan aikaan koska sen karkeita hiukkasia pinta release hopea-ionit ja hiukkasten koko on pienempi kuin viruksia, silver ioneja silver nanohiukkasia voi läpi sen suoraan vahingoittaa solukalvon ja eri solujen pinnalla , aiheuttaa apoptoosin tai kuolio. Koska edellä mainitut ominaisuudet Hopeananopartikkeleita sterilointi-vaikutus oli huomattavasti suurempi kuin silver ioneja, mutta samaan aikaan, nano silver soluihin ja pysäyttää heidät, aiheuttaa paikallisia runsaasti hopea ioni jakelu, aiheuttaa selvä myrkyllisyys solujen, kudosten ja elinten ja vahinkoa.

Nano silver sytotoksinen mekanismi sisältää lähinnä seuraaviin seikkoihin: (1) Onko itse tai sen pinnalla nanohiukkasia voidaan soveltaa proteiinilla solukalvon, hopea silver ioneja aktivoida transduktioreittien reittejä, esto solun leviämisen. (2) runsaasti silver ioneja pinnalla hiukkasen aiheuttanut hapetusjärjestelmässä solukalvon läpäisevyyttä solukalvon muutoksia, tulokset virtaus kalsium ion ja ylikuormitus, aiheuttaa oksidatiivista stressiä ja mitokondrioiden kalvo muuttaa; (3) jakautuminen solulimaan nano silver johtaa osittaisesta vapauttamisesta silver ioneja, aiheuttanut toimimalla mitokondrioiden hengitysteiden ketjun toiminta on alentunut, ROS, aiheuttaa oksidatiivista stressiä ja ATP synteesin häiriö, mikä aiheuttaa DNA vahinkoa. (4) nanohopeaa solulimassa aiheuttaa solusyklin pidätyksen ja apoptoosin. (5) nanohopeaa voi aiheuttaa rakenteellisia muutoksia useita proteiineja adsorbing proteiini-molekyylejä, kuten estämällä kreatiinikinaasin aivot ja lihas-solujen toimintaa. (6) tarkoitus jatkuva vapautuminen silver ioneja nano-silver solulimassa aiheuttamat DNA-vaurioita ei voi täysin korjata.

Lukuisat tutkimukset ovat vahvistaneet, että riippumatta altistuminen voi tapahtua, nanometrin hopea voi aiheuttaa merkittäviä lisäyksiä hopea tekijöiden elinten ja kudosten ja voi kertyä kuukautta. Maksan ja pernan kertyminen on eniten, seurasi munuaisen, mikä aiheuttaa ilmeistä, maksan, munuaisten myrkyllisyyttä ja immunotoksisuus. Toiseksi nanohopeaa voi olla useita biologisia esteitä, kuten veren aivoissa, veren kiveksissä, istukan ja suoliston limakalvolla aiheuttaa selkeitä keskeisen neurotoksisuus, sukuelimiin myrkyllisyys ja geneettinen myrkyllisyys.

Siksi näkeviä nanometrin hopeakorun osia tutkimuksen ja kehittämisen lääkintätarvikkeita ymmärrettävä täysin sytotoksisuus Hopeananopartikkeleita ja välttämättömyys kliinisissä sovelluksissa, turvallisuus ja teho, täysin huomioon vaikutus kansanterveyteen tuotteeseen.


Pari:Epäorgaanisen yhdisteen hitaaseen sovellusten kehittämiseen Seuraava:Epäorgaaninen yhdiste neljä Luokat