Hopea nanohiukkasten sytotoksisuuden mekanismi

- Nov 01, 2017 -

Hopeananopartikkeleita viittaavat hiukkasia koostuu hopea atomeja, ja niiden partikkelikoko on yleensä välillä 1-100 nm. Pääosa hopeanvärinen materiaalin pinta antimoni-ominaisuudet ovat tunnettuja ja mekanismi on hopea atomeja aineksen pinnan voi hitaasti hapettunut hapen ympäristössä vapauttamaan ilmaisen silver ioneja (Ag +), jotka kulkevat s LLS estää hengitysteiden ketjun bakteerit, bakteerit Mercapto-sidonnassa ja lopulta tappaa bakteerit liitetty sisäpinnan materiaali. Hopea hihnakuljettimet hapettumisprosessi on erittäin hidasta, määrä ja osuus silver ioneja julkaissut on myös hyvin alhainen.

Bulk hopea-materiaalin kanssa silver nano-pinta hapetetaan vapauttamaan ilmaisen silver ioneja. Kuitenkin pieni vaikutus ja pinnan vaikutus nanohiukkasten hiukkasten koon heikkenee, hopea nanometrin atomien lukumäärä pinta atomien lukumäärä kasvaa nopeasti, johtaa merkittävään kasvuun vapauttamista hintaan Silver ioneja; samaan aikaan, koska suuri määrä hiukkasia julkaistiin silver ioneja pinta ja hiukkasen koko on pienempi kuin virus, silver nano voidaan kautta sen pinta hopea ioni pari solukalvon välittömien vahinkojen ja erilaisia soluja , aiheuttaa apoptoosin tai kuolio. Koska edellä mainitut ominaisuudet Hopeananopartikkeleita bakterisidinen vaikutus on huomattavasti suurempi kuin silver ioneja. Kuitenkin samaan aikaan Hopeananopartikkeleita Kirjoita solujen ja edelleen niitä, jolloin paikallinen runsaasti hopea ioni jakelu, aiheuttaa selkeä myrkyllisyydestä ja vahinkoa soluja, kudoksia ja elimiä.

Hopeananopartikkeleita sytotoksinen mekanismit ovat pääasiassa seuraavat näkökohdat

(1) hopea nanometrin, itse sekä pinta silver ioneja voi toimia kalvo proteiini kalvo-kalvo, aktivoiminen merkki transduktio koulutusjakson, esto soluproliferaatiota.

(2) kautta hiukkasen pinnalla korkea pitoisuus silver ioneja solukalvon hapettumisen aiheuttamat muutokset solukalvon läpäisevyys kalsium virtaa ja ylikuormitus, aiheuttavat oksidatiivista stressiä ja mitokondrioiden kalvo muutokset;

(3) jaetaan solulimassa Hopeananopartikkeleita aiheuttaa paikallisia runsaasti silver ioneja vapautuu mitokondrioita aiheuttamat vahingot hengitysteiden ketjun toimintaan, mikä ROS tuotannossa aiheuttavat oksidatiivista stressiä ja ATP synteesi rooli häiriöt johtavat DNA-vaurioita.

(4) sytoplasman Hopeananopartikkeleita aiheuttaa solusyklin pidätetty, aiheuttaa apoptoosin.

(5) silver nano-adsorptio proteiini-molekyylejä, aiheuttaa monia rakenteellisia muutoksia proteiini, kuten estää aivojen ja lihasten soluihin kreatiinikinaasin aktiivisuus.

(6) tarkoitus silver nano-jatkuva vapautuminen silver ioneja solulimaan aiheuttaa DNA-vaurioita, se ei voi täysin korjata.

Lukuisat tutkimukset ovat vahvistaneet hopea voi aiheuttaa merkittävän lisäyksen hopeaa eri elimissä ja kudoksissa tasoa ja kerätä useita kuukausia riippumatta altistuminen pitkin; maksan ja pernan kertyy eniten, joita seuraa munuaisten mikä merkittävä maksan, munuaistoksisuus ja immunotoksisuus. Toiseksi hopea nanohiukkasia voi olla useita biologisia esteitä, mukaan lukien verta aivoihin verta kives istukan, suoliston limakalvolla, ja, mikä selvää keskushermoston toksisuuden, sukuelimiin myrkyllisyys ja geneettinen myrkyllisyys.

Hopea nanoainesosien tutkimuksen ja kehittämisen lääkintätarvikkeita vastikkeena on siksi täysin ymmärrä silver nano sytotoksisuus ja sen kliinisissä sovelluksissa tarpeellisuuden, turvallisuutta ja tehokkuutta, ottaen huomioon tuotteiden vaikutus kansanterveyteen.


Pari:Epäorgaaninen yhdiste kuvaus Seuraava:Hopeanitraatti merkittävää eroa