Hopea nanohiukkasten dynaaminen prosessi

- Sep 27, 2017 -

Metal silver käytetään laajalti jokapäiväisessä elämässä ja sairaanhoidon. Hopea nanohiukkasten johtuu nanoteknologian läpimurto hopea nanopartikkelit (jäljempänä AgNPs) ovat saaneet enemmän etuja. AgNPs eri aloilla käytön lisääntyminen johtaa väistämättä lisääntymiseen riski nanokokoluokan hiukkasia, jotka herättävät huolta ympäristön turvallisuutta ja ihmisten terveydelle. Viime vuosina Silver nanohiukkasten tutkijat on arvioitava AgNPs toksisuutta ja halusi tutkia solu- ja molekyylibiologian myrkyllisyys mekanismeja.

Kun AgNPs kehoon, joista voi jää alkuperäiseen kohdekudokseen, mutta periaatteessa ne kuljetetaan kautta verenkiertoon tai lymfaattinen järjestelmä, hopea nanohiukkasten jaetaan kehon toissijaisen tavoitteen elin, aiheuttaa tiettyjen elinten tai systeemisen. Jyrsijöiden AgNPs, annetaan suun kautta, laskimoon tai vatsaonteloon injektio, ovat osoittaneet, että aivojen, maksan, pernan, munuaisten, hopea nanohiukkasten ja kives ovat pääasiassa toissijaisen tavoitteen elinten koko kehon. Tällainen elin jakauma viittaavat siihen, että AgNPs mahdollinen toksisuus voi aiheuttaa neurotoksisuus, immunotoksisuus, munuaistoksisuus ja lisääntymistoksisuutta kaupungissa vivo.

Sytotoksisuus, kuten reaktiivisia happiradikaaleja, hopea nanohiukkasten DNA-vaurioita, muutokset solunsisäisen entsyymin toiminnan ja apoptoosia ja kuolio, on yhdistetty maksatoksisuutta aiheuttama AgNPs kaupungissa vivo. Periaatteessa solut kohdatessa epäedullisissa olosuhteissa, hopea nanohiukkasten tasapainotilan prosesseilta alkaa ylläpitää solujen elävyyttä, joista yksi on autophagy. Hopea nanohiukkasten Autophagy voi toimia, koska solun puolustus prosessi, joka on tärkeää torjua AgNPs myrkyllisyys, mutta säilytä autophagic toimintaa, liitettävä vähentää energian voi auttaa apoptoosia ja myöhemmin maksan toiminto vahinkoa

”Autophonic Water” käytetään ilmaisemaan autophagy jälkeen dynaaminen prosessi ensin muodostumista ja kypsymisen autophagosomes, jonka jälkeen autophagylosin fusion, hopea nanohiukkasten ja lopuksi hydrolysoitu rakkula kääritty solukomponentit ja vapauttamista makromolekyylien solulimaan. Tältä osin mitään edellä vaiheet prosessin keskeytyksettä kuin solun autophagy vuorovesi on virheellinen. AgNPs velat kasvoivat LC3-LC3 II annoksesta riippuvalla tavalla ja p62 proteiini kertyminen oli annoksesta riippuvainen. Hopea nanohiukkasten tämä viittaa siihen, että vaikka AgNPs Aktivoi autophagy, he lopulta johtaa autophonic vuorovesi estetty. Autophagy toimintahäiriö ongelman lisäksi RNP ja apoptoosin myös lisättiin AgNPs altistumisen jälkeen.

Yhä useammat todisteet osoittavat, että kääntämisen jälkeiset muutokset, hopea nanohiukkasten erityisesti fosforylaation, acetylation ja ultrasentrifugointi, määrittää toimintaa ja / tai yhdistäminen proteiinien mukana suorittaa autophagy ja Hienosäätöön tarkoitettujen autophagous vuorovesi kehittäminen. Hopea nanohiukkasten lisääntynyt solujen korostaa voi johtaa translaation jälkeisistä muutoksista romahtaminen tai aiheuttaa epäspesifinen muutos, joka ei toteudu elintoimintojen.

Ultrasentrifugointi on pitkään pidetty avain valvontakojeet proteiineja, kohtalo, joka on merkintöjä proteiineja voidaan hajottaa proteasomes prosessi. Nyttemmin Silver nanohiukkasten on yhä enemmän todisteita siitä, että konjugoitu ubiquitin ketjut määrittää autophagy valikoivuutta.


Pari:Epäorgaaninen yhdiste rooli Seuraava:Hopea nanohiukkasten vuorovaikutus