Hopea nanohiukkasten ympäristön turvallisuus

- Jul 10, 2017 -

Metal silver käytetään laajalti jokapäiväisessä elämässä ja sairaanhoidon. Hopea nanohiukkasten johtuu nanoteknologian läpimurto hopea nanopartikkelit (jäljempänä AgNPs) ovat saaneet enemmän etuja. AgNPs eri aloilla käytön lisääntyminen johtaa väistämättä lisääntymiseen riski nanokokoluokan hiukkasia, jotka herättävät huolta ympäristön turvallisuutta ja ihmisten terveydelle. Silver nanohiukkasten viime vuotta, tutkijat on arvioida AgNPs toksisuutta ja halusi tutkia solu- ja molekyylibiologian myrkyllisyys mekanismeja.

Kun nanomateriaalien biologisessa järjestelmässä, hopea nanohiukkasten sarjan nanohiukkasten biomolecule liitännät muodostetaan soluja, subcellular soluelimiin ja makromolekyylien (kuten proteiineja, nukleiinihappojen, lipidien, hiilihydraattien). Dynamics, dynamiikka, hopea nanohiukkasten ja lämmön vaihtoa käyttöliittymän alueelta vuorovaikutus voi vaikuttaa kuten muodostumista proteiini kruunua, solun yhteystiedot, solukalvon puristuksiin, hopea nanohiukkasten solun kertymä- ja biocatalysis, Kaikki joka määritetään nanomateriaalien istutteiden ja ongelmajätteiden.

Kun AgNPs elin, hopea nanohiukkasten joitakin vielä alkuperäinen kohdekudokseen vaan periaatteesta on kulkeutuvat verenkiertoon tai lymfaattinen järjestelmä, kehon toissijaisen tavoitteen elin toimittaa aiheuttaa tiettyjen elinten tai systeemisen. Jyrsijät, AgNPs, hopea nanohiukkasten annetaan suun kautta, laskimoon, tai vatsaonteloon annettavan injektion ovat osoittaneet, että aivojen, maksan, pernan, munuaisten ja kives ovat pääasiassa toissijaisen tavoitteen elinten koko kehon. Tällainen elin jakauma viittaavat siihen, että AgNPs mahdollinen toksisuus voi aiheuttaa immunotoksisuus, neurotoksisuus ja lisääntymis, munuaistoksisuus, hopea nanohiukkasten myrkyllisyys kaupungissa vivo.

Sytotoksisuus, hopea nanohiukkasten kuten reaktiivisia happiradikaaleja, DNA-vaurioita, muutokset solunsisäisen entsyymin toimintaa ja apoptoosia ja kuolio on liitetty maksatoksisuutta aiheuttama AgNPs kaupungissa vivo. Periaatteessa kun solut on edessään epäedullisissa olosuhteissa, tasapainotilan prosesseilta alkaa ylläpitää solujen elävyyttä, joista yksi on autophagy. Autophagy voi toimia solun puolustus prosessi, joka on tärkeää torjua AgNPs myrkyllisyys, mutta säilytä autophagic toimintaa, liitettävä vähentää energian Silver nanohiukkasten, jotka voivat alkaa apoptoosia ja myöhemmin maksan toiminto vahinkoa.

Ei ole selvää sytotoksinen vaikutusta AgNPs, jotka osallistuvat aktiivinen kuljetus (eli Endosytoosi) soluihin. Sen sijaan AgNPs, Silver nanohiukkasten, jotka ovat pääasiassa vaihtaa lysosomaalinen väli sisäistäminen on merkittävästi myrkyllisiä Endosytoosi. Ottaen huomioon että AgNPs Endosytoosi katsotaan olevan riittävä ja noninvasive edellytys asiakkuutta sytotoksisuus. Hopea nanohiukkasten lisäksi AgNPs voi tuhota solukalvon eheys kannustamalla lipidiperoksidaatiota ja näin tunkeutua suoraan solun kalvo.

Yhä useammat todisteet osoittavat, että kääntämisen jälkeiset muutokset, hopea nanohiukkasten erityisesti fosforylaation, acetylation ja ultrasentrifugointi hopea nanohiukkasten määrittää toimintaa ja / tai yhdistäminen proteiinien mukana autophagy ja hienosäätöä autophagous vuorovesi kehitystä. Lisääntynyt solujen stressi voi johtaa translaation jälkeisistä muutoksista romahtaminen tai aiheuttaa epäspesifinen muutos, joka ei toteudu elintoimintojen.

Ultrasentrifugointi on pitkään pidetty avain valvontakojeet kohtalo proteiineja, hopea nanohiukkasten, joissa käsitellään merkintöjä proteiineja voidaan hajottaa proteasomes. Viime aikoina on yhä enemmän todisteita siitä, että konjugoitu ubiquitin ketjut määrittää autophagy valikoivuutta.


Pari:Epäorgaaninen yhdiste eri Seuraava:Hopea nanohiukkasten korkea aktiivisten