Hopea nanohiukkasten ympäristön turvallisuutta

- Oct 17, 2017 -

Metallista hopeaa käytetään laajalti jokapäiväisessä elämässä samoin kuin eri hoitoja, koska nanoteknologian läpimurtoja, hopea nanohiukkasten Hopeananopartikkeleita (jäljempänä AGNPS) ovat saaneet enemmän hyötyä. Mutta AGNPS sovelluksia eri aloilla kasvu johtaa väistämättä lisääntynyt riski nanohiukkasten aiheuttaa huolta ympäristön turvallisuutta ja ihmisten terveydelle. Viime vuosina Silver nanohiukkasten tutkijat on arvioitu AGNPS myrkyllisyys ja halusi tutkia solu- ja molekyylibiologian myrkyllisyys mekanismeja.

Nanomateriaalit Anna biologisessa järjestelmässä solujen, soluelimiin ja makromolekyylien (kuten proteiinia, nukleiinihappojen, lipidien, hiilihydraattien) luomaan lukuisia nanohiukkasia biomolekyylien käyttöliittymä. Dynaaminen fysikokemialliset vuorovaikutus, kinetiikka, hopea nanohiukkasten ja lämpöä siirtää tällä interfacial alalla vaikuttavat joitakin prosesseja, kuten muodostumista proteiini kruunua, solun yhteystiedot, kalvo encapsulated hiukkasia, solun käyttöönottoa ja biocatalysis, jotka määrittävät istutteiden ja biologisia vaaroja nanomateriaalien.

Agnps kerran ihmiskehossa, joista voi jää alkuperäiseen kohdekudokseen, mutta periaatteessa ne kuljetetaan kautta verenkiertoon tai lymfaattinen järjestelmä, kehon toissijainen kohde-elimet, aiheuttaa tietyissä elimissä tai järjestelmissä vastata jaetaan. Jyrsijät, aivojen, maksan pernan, hopea nanohiukkasten munuaisten ja kives ovat tärkein toissijainen kohde-elimiin koko kehon, riippumatta siitä, onko suun kautta, laskimoon tai vatsaonteloon injektioita annetaan Agnps. Tämä jakautuvan urut ehdottaa, että AGNPS mahdollinen toksisuus voi aiheuttaa neurotoksisuus, immuuni myrkyllisyyttä, munuaistoksisuus ja lisääntymistoksisuutta kaupungissa vivo.

Sytotoksinen reaktioita, kuten reaktiivisia hapen, DNA-vaurioita solunsisäisen entsyymin toiminnan, apoptoosia ja nekroosi, muutokset on yhdistetty maksatoksisuutta aiheuttama Agnps kaupungissa vivo. Periaatteessa kun solut on edessään epäedullisissa olosuhteissa, tasapainotilan prosesseilta alkaa pitämään hengissä solu, joista yksi on autophagy. Autophagy voidaan käyttää kriittisiä solun puolustus prosessina torjumaan AGNPS myrkyllisyys, mutta se ei yllä autophagy toimintaa on vähentää energian Silver nanohiukkasten ja voi edistää apoptoosia ja myöhemmin maksavaurioita.

Autophagy on määritelty autophagy aktivoitu tai autophagy keskeytyy, tulokset osoittivat, että liikenteeseen tai lysosomaalinen vajavaisesta autophagy oli tunnustettu mahdollisuuksia liikkeellepaneva voima apoptoosia ja autophagy, ja olivat myös tyypin II tunnetaan ohjelmoitu solukuolema. Viimeaikaiset tutkimukset koeputkihedelmöitys ovat osoittaneet, että Agnps puolestaan estää myöhemmät autophagy (mahdollisesti seurauksena lysosomaalinen toimintahäiriö), hopea nanohiukkasten, jotka voivat häiritä normaalin solujen fysiologian. Lisäksi p62 pinnalla, kertymistä P62 näyttäisi olevan omiaan säilyttämään normaalin solujen fysiologian.


Pari:Globaali sintering johtava hopeapastaa markkinointi 2018 - DuPont, TOYO INK, Nordson Oyj, Henkel, Nippon Kokuen Group Seuraava:Epäorgaaninen yhdiste sovelluskehitys