Hopean nanopartikkelin ominaisuudet

- Sep 01, 2017 -

Hopean rahallinen arvo on pienempi kuin kulta, mutta infektion hoidossa ei voida aliarvioida hopean lääketieteellistä arvoa. Kun antibioottinen vika, kolloidinen hopea sen vaikutuksesta. John Hapkinsin yliopiston Dr. Schauss uskoo, että kolloidinen hopea on luonnollinen lääke, joka voi vastustaa "satoja patogeenejä". Minnan-yliopiston professori Menriques on osoittanut, että hopean nanopartikkelit voivat tappaa hiivat eri olosuhteissa ja niillä on hyvät sienilääkkeet. Se on tehokas suun infektioiden ehkäisyyn ja hoitoon.

Hopean rahallinen arvo on alempi kuin kulta; mutta infektion hoidossa ei voida aliarvioida hopean lääketieteellistä arvoa; hätätilanteissa kolloidinen hopea ei ole vain arvokkaampi kuin kulta ja tehokkaampi.

Kun antibioottien vajaatoiminta, kolloidinen hopea sen vaikutuksesta; antibiootit hyökkäävät suolen hyviin tai huonoihin mikro-organismeihin, vahingoittavat immuunijärjestelmää. Antibiootit Yksittäinen hyökkäyskuvio on altis bakteerivaihteluille. Itse asiassa antibioottien väärinkäyttö ja vakavien lääkemääräysten puuttuminen ovat aiheuttaneet bakteereja torjumaan antibiootteja. Tämä on yleinen ongelma sairaalassa.

Toisaalta John Hapkinsin yliopiston tohtori Alexander G. Schauss väittää, että kolloidinen hopea on luonnollinen lääke, joka kykenee "satoihin patogeeneihin"; monet lääkärit eivät löytäneet antibiootteja vuonna 1938, ja monet lääkärit käyttivät infektiota. Nykyään ihmiset menevät takaisin hopeaan, jotta he voivat käsitellä ongelmia, kuten bakteerien metamorfoosia.

Lääkärit kokeilevat hopea-nanopartikkeleita sieni-aiheuttavien suun infektioiden hoitoon? Candida albicans ja Candida glabrata aiheuttama hiiva-infektio ovat yleisiä hammasproteeteissa; johtavat kouristukseen ja hammaslääketieteelliseen stomatiittiin - erittäin tuskallinen infektio, joka vaikuttaa 70%: iin protektsejä käyttävistä ihmisistä. Nämä vaikeasti hoidettavat mikro-organismien oraaliset infektiot muodostavat nopeasti biofilmiä, ja antibiootit eivät tappaneet näitä sieniä, vaan ne ovat todella hyödyllisiä niille.

Minhen yliopiston professori Mariana Henriques ja hänen kollegansa testasivat eri kokoisia hopea-nanopartikkeleita analysoimaan näiden suun infektioiden vaikutuksia ja kiinnittämään huomiota näiden nanohiukkasten mahdolliseen kykyyn hallita niitä.

Henriques ja hänen kollegansa käyttivät sylkeä aiheuttaakseen erilaisia kokeellisia kontrolloituja ympäristöjä, kun keinotekoinen biofilmi sylkiin havaittiin muutoksia sieni-infektioissa. He havaitsivat pian, että koko ei ole tärkeä, kaikissa olosuhteissa hopea-nanopartikkelit voivat tehokkaasti tappaa hiivan. Tässä tutkimuksessa määritetään selkeästi hopeanvastaiset ominaisuudet ja eri hiukkaskokoja voidaan käyttää erilaisissa prosesseissa.

Hopea nanohiukkaset voidaan luetella uusissa lääkkeissä ja niitä voidaan käyttää varotoimenpiteenä sairaaloissa. Hopea voi tulla suuhun auttamaan hammasproteesien kanssa biokalvon kasvun estämiseksi. Professori Henriques uskoo, että hopea-nanopartikkeleita voidaan jopa lisätä hammasproteeseihin tuottaen suojaavan kerroksen sieniä ja bakteereita vastaan, jotka kasvavat suussa.

ominaisuudet

Nano-hopeiset hiukkaset sen hyvän johtavuuden vuoksi, niin että sillä on erittäin tärkeä asema mikroelektroniikan alalla. Nano-hopea -hiukkasten pintavaikutukset, kvantti-kokoiset vaikutukset, jne., Niin että sillä on myös joitain erityistarkoituksia, kuten pinnallisesti parannetut Raman-sovellukset, lääketieteelliset sovellukset.

1. Nano-hopea on hopeamainen materiaali, jonka partikkelikoko on alle 100 nm, tavallisesti 25-50 nm.

2. Nano-hopea suorituskyky ja sen hiukkaskoko ovat suoraan yhteydessä.

Tutkimus osoitti, että mitä pienempi hiukkaskoko, sitä voimakkaampi bakteerien haittavaikutus on.

ominaisuudet

Lyhytaikainen pesu ei vaikuta sen toimintaan; luonnollinen väri, voidaan käyttää väriä, sovellus ei vaikuta värjäykseen, voi täysin korvata lyijy, tinahitsaus, pitkäaikainen käyttö nano-hopea antibakteerinen muodostuu ruumiin hopea laskeuma on biologinen, haitalliset vaikutukset , liiallinen kerrostuminen ja jopa ilmeinen myrkytysilmiö, nano-hopea, joka on haihtuvaa ympäristölle, vaikuttaa tiettyyn ekologiseen ympäristöön, tappaa ympäristön hyödyllisissä bakteereissa, nano-hopea -saostusmuovituotteissa, kun ei enää ole sterilointitoimintoa , aika yleensä kolmessa kuukaudessa kuuteen kuukauteen, pitkäaikainen käyttö on haitallista keholle aiheuttaen myrkytysoireita, jotka vaikuttavat fyysiseen kehitykseen.


Pari:Hopea-nitraattiliuos Seuraava:Epäorgaaninen yhdiste, jota kutsutaan epäorgaaniseksi