Hopean nanopartikkelin vuorovaikutus

- Jul 21, 2017 -

Metal hopea käytetään laajalti päivittäisessä elämässämme ja lääketieteellisessä hoidossa. Hopean nanopartikkeli Nanoteknologian läpimurron ansiosta Silver Nanoparticle nano-hopeahiukkaset (jäljempänä "AgNPs") ovat saaneet enemmän etuja. AgNP: n käytön lisääntyminen eri aloilla johtaa väistämättä nanomittakaavan hiukkasten mahdollisen riskin kasvuun, mikä herättää huolta ympäristöturvallisuudesta ja ihmisten terveydestä. Hopean nanopartikkeli Viime vuosina tutkijat ovat arvioineet AgNP: n toksisuutta ja pyrkivät tutkimaan solu- ja molekyylimyrkyllisyytensä.

Kun nanomateriaalit tulevat biologiseen järjestelmään, soluihin, solunsisäisiin organeleihin ja makromolekyyleihin (kuten proteiineihin, nukleiinihappoihin, hopean nanopartikkelipitoisiin lipideihin, hiilihydraatteihin) perustuvat sarja nanopartikkeli-biomolekyyliliittymiä. Dynamiikan, dynamiikan ja lämmönvaihdon vuorovaikutus tällä rajapinta-alueella voi vaikuttaa prosesseihin kuten proteiinikruunun muodostumiseen, solukosketukseen, plasmamembraanien sisääntuloon, hopean nanopartikkelikennon sisäänottoon ja biokatalyysiin, jotka kaikki määräävät nanomateriaalien läsnäolon Bioyhteensopivuus ja biohajoavuus.

Sytotoksisuus, kuten reaktiiviset happeaineet, DNA-vauriot, solunsisäisen entsyymiaktiivisuuden hopea-nanopartikkelimuutokset sekä apoptoosin ja nekroosin esiintyminen, on liittynyt AgNP: eiden in vivo indusoimaan maksatemyrkyllisyyteen. Pohjimmiltaan, kun solut joutuvat epäsuotuisiin olosuhteisiin, Silver Nanoparticle useita vakaan tilan prosesseja alkaa ylläpitää solujen eloonjäämistä, joista yksi on autophagy. Autophagy voi toimia solunpuhdistusprosessina, joka on välttämätön AgNP: n toksisuuden torjumiseksi, mutta ei ylläpidä autofagista aktiivisuutta, hopean nanopartikkelia, johon liittyy vähentynyt energia, joka voi vaikuttaa apoptoosin puhkeamiseen ja sen seurauksena maksavaurion vaurioitumiseen.

Ei ole selvää sytotoksista vaikutusta AgNP: eihin, jotka tulevat soluihin aktiivisen kuljetuksen (eli endosytoosin) avulla. Sitä vastoin AgNP: ien sisäistäminen, joka pääasiassa vaihdetaan lysosomaaliselle etäisyydelle endosytoosin kautta, on merkittävä toksinen vaikutus soluihin. Koska AgNP-endosytoosia pidetään riittävänä ja ei-välttämättömänä edellytyksenä sytotoksisuuden indusoimiseksi. Lisäksi hopea-nanopartikkelien AgNP: t voivat tuhota solukalvon eheyden indusoimalla lipidiperoksidaatiota ja siten tunkeutumaan suoraan solukalvoon.

Yhä useammat todisteet viittaavat siihen, että translaation jälkeiset modifikaatiot, erityisesti fosforylaatio, asetylaatio ja ubiquitinaatio, määräävät proteiinien aktiivisuuden ja / tai aggregaation, jotka osallistuvat autofagia ja hienosäädön autofagista vuoroveden kehittymiseen. Hopean nanopartikkeli Lisäntynyt solumyrkyllisyys voi johtaa posttranslationaalisen modifiointijärjestelmän romahtamiseen tai aiheuttaa epäspesifisen muunnoksen, jota ei tapahdu fysiologisissa olosuhteissa.

Ubiquitinaatiota on pidetty pitkään proteiinien kohtalon hallitsemiseksi, hopean nanopartikkeleina, joka on prosessi, jossa proteaasien hajottavat proteiinit on merkitty. Hopea-nanopartikkeli Viime aikoina on yhä enemmän todisteita siitä, että konjugoitujen ubikitiiniketjujen määritys määrittää autophagy-selektiivisyyden.

Autophagy-toimintahäiriö on rajattu, koska autofaginen hyperaktiivisuus tai autophagic vuorovesi on estetty ja tulokset ilmenevät autophagic kuljetus ja / tai lysosomaalinen toimintahäiriö, joka on tunnustettu apoptoosi ja autophagy Potilasvoimaa solukuoleman tunnetaan myös tyypin II ohjelmoitu solu kuolema. Viimeaikaiset in vitro -tutkimukset ovat osoittaneet, että AgNP: t myös puolestaan ​​estävät myöhemmän autofonisen vuoroveden (mikä voi olla seurausta lysosomaalisesta toimintahäiriöstä), joka voi häiritä normaalia solufysiologiaa. Hopean nanopartikkeli Lisäksi p62: n kertyminen pinnalle P62 näyttää edistävän normaalin solufysiologian ylläpitoa.


Pari:Epäorgaaninen yhdisteiden kehitys Seuraava:Hopeanitraatti vaara että