Hopean nanopartikkeli tappaa hiiva

- Aug 24, 2017 -

Hopean rahallinen arvo on pienempi kuin kulta, mutta infektion hoidossa ei voida aliarvioida hopean lääketieteellistä arvoa. Kun antibioottinen epäonnistuminen, kolloidinen hopea näyttää sen vaikutuksen. John Hapkinsin yliopiston Dr. Schauss uskoo, että kolloidinen hopea on luonnollinen lääke, joka kykenee "satoihin patogeeneihin". Minnan-yliopiston professori Menriques on osoittanut, että hopean nanopartikkelit voivat tappaa hiivat eri olosuhteissa ja niillä on hyvät sienilääkkeet. Suun tartunnan ehkäisy on erittäin tehokasta.

Hopean rahallinen arvo on alempi kuin kulta; mutta infektion hoidossa ei voida aliarvioida hopean lääketieteellistä arvoa; hätätilanteissa kolloidinen hopea on paitsi arvokkaampi kuin kulta ja tehokas.

Kun antibioottien vajaatoiminta, kolloidinen hopea sen vaikutuksesta; antibiootit hyökkäävät suolen hyviin tai huonoihin mikro-organismeihin, vahingoittavat immuunijärjestelmää. Antibioottinen yhden hyökkäyksen tila on altis bakteerivaihteluille. Itse asiassa antibioottien väärinkäyttö ja ei vakava resepti on aiheuttanut bakteereja torjumaan antibiootteja. Tämä on yleinen ongelma sairaalassa.

Toisaalta tohtori Alexander G. Schauss Johns Hopkinsin yliopistosta väittää, että kolloidinen hopea on luonnollinen lääke, joka on resistenttejä "sadoille patogeeneille"; monet lääkärit eivät löytäneet antibiootteja vuonna 1938 ennen kuin monet lääkärit käyttivät sitä tartunnan. Nykyään ihmiset menevät takaisin hopeaan, jotta he voivat käsitellä ongelmia, kuten bakteerien metamorfoosia.

Lääkärit kokeilevat hopea-nanopartikkeleita sieni-aiheuttavien suun infektioiden hoitoon? Candida albicans ja Candida glabrata aiheuttama hiiva-infektio ovat yleisiä hammasproteeteissa; joka johtaa kutinaan ja hammaslääketieteelliseen stomitiittiin - erittäin tuskallinen infektio, joka vaikuttaa 70%: iin protektsejä käyttävistä ihmisistä. Nämä tulenkestävät oraaliset infektiot mikrobit muodostavat nopeasti biofilmiä, ja antibiootit eivät tappaneet näitä sieniä kasvamaan, vaan ne todella auttavat niitä.

Syöminen, joka aiheutuu monista kokeellisesta ympäristöstä, keinotekoisen biofilmin jälkeen sylkeen, havaittu sieni-infektio muuttuu. He havaitsivat pian, että koko ei ole tärkeä, kaikissa olosuhteissa hopea-nanopartikkelit voivat tehokkaasti tappaa hiivan. Tässä tutkimuksessa määritetään selkeästi hopeanvastaiset ominaisuudet ja eri hiukkaskokoja voidaan käyttää erilaisissa prosesseissa.

Hopea nanohiukkaset voidaan luetella uusissa lääkkeissä ja niitä voidaan käyttää varotoimenpiteenä sairaaloissa. Hopea voi tulla suuhun auttamaan hammasproteesien kanssa biokalvon kasvun estämiseksi. Professori Henriques uskoo, että hopea-nanopartikkeleita voidaan jopa lisätä hammasproteeseihin tuottaen suojaavan kerroksen sieniä ja bakteereita vastaan, jotka kasvavat suussa.


Pari:Epäorgaaninen yhdiste, jota kutsutaan epäorgaaniseksi Seuraava:Hopean nanopartikkelin ympäristön turvallisuus