Hopeaa nanohiukkasten teknologian

- Jul 31, 2017 -

Uudenlainen plasma implantti hopea hiukkasia, hopea nanohiukkasten DentaPlas pinnoite estää bakteeri-infektioiden aikana hampaiden istutus. Hopea nanohiukkasten pinnoite tekniikka on yhtä tehokas kuin perinteiset istutus tekniikka ja pidempi elinkaari.

Hammasimplantaation suurimpia ongelmia on bakteeri-infektio, joka johtaa rappeutumista leukaluu. Ja uusin tekniikka vähentää infektioriskiä tulevaisuudessa, hopea nanohiukkasten, joka voi parantaa implantti vaikutus. Saksan vuotuinen Hammasimplantaation määrä on huikea noin miljoona euroa vuodessa istutusta. Johtuu bakteeritartunta organisaation Silver nanohiukkasten antiikin istutus-mallineuletta on muutettava. Kun keinotekoinen hammas-istutus solun puolustus elimistön suojaa itseään kuin mikrobien tartunnan. Kun bakteerit läpi kehon immuunijärjestelmä, he nopeasti muodostavat kerroksen biofilmin titaani-implantti suojellaan hylkääminen pinnalla. Bakteerit tunkeutuvat implantti, hopea nanohiukkasten aiheuttaa tulehduksellinen reaktio ja aiheuttaa luun hajoamista.

Tämän uuden tyyppisen plasma pinnoite ei ole vain estää kasvun bakteereja, hopea nanohiukkasten vaan myös tekee implantin ja leuan luun nopeasti muodostaa kerroksen kestävämpiä luun. Hopea nanohiukkaset ovat läsnä pinnalla implantti, jotta tämä voidaan saavuttaa. Nanohiukkaset ja plasma polymeerillä on paksuus on vain noin 100 nanometriä, ja muutaman viikon kuluttua se voi myös hajottaa. Hopea nanohiukkasten ja tänä aikana, pieni määrä silver ioneja jatkaa julkaisu, hopea nanohiukkasten Niinpä tappaa bakteereja. Titaani implanttien ja näytteistä, jotka on istutettu testauksen aikana Silver nanohiukkasten DentaPlas pinnoite voi helposti desinfioida prosessi on antibakteerisia ominaisuuksia ja on hyvä tämän mukaisesti.

Paksuus aineellinen kerros, huokoisuus ja hopea hiukkasten pitoisuus voidaan mukauttaa tarvittaessa. Tämä mahdollistaa sitä, että hopea hiukkaset tunkeutuvat ulompi plasma-kerroksen läpi implantti voidaan säätää haluttu. Kun hopea hiukkasia on vapautettu, hopea nanohiukkasten hopea hiukkasia enää syöttää kudos, hopea nanohiukkasten, mikä tarkoittaa, että implantti ei tuottaa myrkyllisiä vaikutuksia. Plasma muovipäällystekonetta prototyyppi on nyt saatavilla.


Pari:Epäorgaaninen yhdiste luokittelu Seuraava:Silver Nitrate Chemical Analysis