Hopea nanolankojen ja Grafeeni voimien hipaista irtoseinä ilmaista

- Jan 09, 2017 -

Ettäkentän nanomateriaalienvying replaceindium-tinaoksidiksi (ITO)läpinäkyvä kapellimestarina, joka ohjaa näyttää pikseliätouch screen näytöt on saada tungosta. Olemme nähneet materiaaleja, kutenHiilinanoputket,hopea nanolankojen,jaGrafeeniedistää tämän sovelluksen kruununperillinen.

Nyt tutkijat Sussexin yliopistossa Englannissa on käyttöön vahva contenderinto taistelu korvata indiumtinaoksidista:hybridi materiaalia koostuu hopea nanolankojen, jotka liittyvät sekä Grafeeni.

"Hybridi materiaalia on paljon halvempaa, siitä, että tarvitaan vain murto-osa nanolankojen yleensä saavuttamiseksi ITO, ominaisuudet" selitti Alan Dalton, professori Sussexin yliopistossa ja jonka lab tehnyt tutkimuksen e-mail haastatteluIEEE taajuuksien. "Grafeeni toimii linkkereitä välillä nanolankojen, mikä tarkoittaa, että verkko ei tarvitse olla tiheä. Voimme tallettaa Grafeeni päälle suihkutetaan verkon nanolankojen elokuva laskeuman."

Vähentyessä kustannukset Tämä hybridi materiaali vs. silver nanolankojen omasta avaa mahdollisuuksia ottaen suurempi osuus avoin kapellimestari markkinoilla; on ennustettu, thatdemand nämä johtimet työntää myynnin aikaisemmin 900 miljoonaa dollaria mark vuoteen 2025 mennessä.

Tutkimuksessa kuvattu lehdessäNanokokoluokan, tutkijat osoittivat, että avain kyseisen aineiston toimittamisesta matemaattinen tekniikka, joka on käytetty aiemmin kuvaamaan, miten vaiheen muutosten kuten jäädyttäminen tapahtuu hyvin pienissä tiloissa.

"Tässä tutkimuksessa olemme soveltaneet matemaattinen tekniikka selvittää pienin subpixel koko teemme vaikuttamatta nanowire elektrodien ominaisuudet" selitti Matthew suuri, johtaa kirjailija kirjan lehdistötiedote. "Tulokset kertovat kuinka virittää meidän nanolankojen täyttämään tietyn hakemuksen."

Hopea nanolankojen on osoittautunut yksi lupaavimmista tilalle Ito. KutenCambriosjaSininen Nanoovat merkittävin kaupallisiin hankkeisiin hyödyntämällä tätä tekniikkaa.

"Hopea nanowire ja hopea nanowire – Grafeeni hybridit luultavasti toimivin vaihtoehtoja olemassa olevien teknologioiden," sanoi Dalton lehdistötiedotteessa.

Dalton uskoo, että uusi prosessi vähentää ei ole ainoastaan vähentää näiden aineiden tuotannon kustannukset, mutta myös vähentää energian kysyntään materiaalit, antaa sille hinnan ja suorituskyvyn etu kilpailijoihin nähden.

Dalton ja hänen lab on liittynyt forceswithM HOPEA, perustuu Oxfordissa, yhdessä, he haluavat soveltaa näitä viimeisimmät tutkimustulokset kaupallisiin hankkeisiin.


Pari:Miten johtava musteet kuluttajien vaatimukset Seuraava:Johtava painovärin markkinoilla 2016-2026: Ennusteet, teknologia, pelaajat