Hopeanitraatti voivat reagoida Alkali

- Sep 27, 2017 -

Hopeanitraatti on vahva hapettimena, syövyttävä, hopeanitraatti ympäristökuormituksen. Joidenkin orgaanisten tai rikki, fosfori sekoittaa hionta, vaikutus voidaan polttaa tai räjähti; hopeanitraatti on syövyttävä. Kun ihon värjätään hopeanitraattiliuosta, on mustia, mikä johtuu muodostumista musta proteiini hopea.

Hopeanitraatti on tiettyjä myrkyllisyys elin tuottaa vakavat korroosio ruoansulatuskanavassa, aikuisten hengenvaarallinen annos noin 10 grammaa. Kastaja hopeanitraatti voi aiheuttaa voimakasta vatsakipua, oksentelu, verinen uloste ja jopa ruoansulatuskanavan perforaatio. Voi aiheuttaa ihon ja silmien palovammoja. Pitkäaikainen altistuminen työntekijöiden tavaroiden näkyy systeeminen hopea oireyhtymä. Sisältyy: kehon ihon erilaisia pigmentti, harmaa-sininen tai matala kivi väri; silmien hopea aiheuttamasta silmävaurioita; hengitysteiden hopea rauhallinen aiheuttama krooninen keuhkoputkentulehdus ja niin edelleen.

Kiinni-toiminnossa tehostaa ilmanvaihtoa. Hopeanitraatti vastaan ratkaisun, kun toimija on käytettävä suojakäsineitä ja suojalasit, olisi luovuttava ei iholla.

Iho: Poista saastuneet vaatteet ja huuhtele huolellisesti vedellä ja saippualla.

Säilytä viileässä ja ilmastoidussa paikassa; on säilytettävä ruskea tai musta pullo. Kaukana Kuumenna. Vältettävä valoa. Säiliö lämpötila ei ole yli 30 ℃, suhteellinen kosteus enintään 80 prosenttia. Pakkauksen tulee olla sinetöity ja ei kostea. Olisi helppo (kanssa) hopeanitraatti pelkistin, polttoaineen, syötävä kemikaalien tallentaa erikseen, alkoholi, alkali, välttää varastointiin toisiinsa sekoitettuina.

Hopeanitraatti osalta orgaanisen aineksen harmaa musta, maatumisen hopeaa. Puhdas hopeanitraatti on vakaa valo, mutta koska yleinen tuotteen puhtaus ei ole tarpeeksi hopeanitraatti vesiliuos ja kiinteät tallennetaan usein ruskea reagenssin pullossa. Hopeanitraatti kuumennetaan 440 ° C hajoavat hopea, typen, hapen ja typpidioksidin. Vesiliuoksen ja etanoli ratkaisu oli neutraali Litmus ja pH oli noin 6. 444 ° C (hajoaminen) kiehumispiste. On hapettuminen. Orgaanisen aineksen läsnäollessa valo tulee harmaa tai musta harmahtava. Hopeanitraatti reagoi sarjan reagenssit sateen tai koordinointi (ks. koordinoinnin yhdisteitä). Esimerkiksi kanssa rikkivetyä reaktio, muodostumista musta hopea rikkivetyä Ag2S sähkösuodatus; kaliumia kromaatti reaktio, muodostumista punertava ruskea hopea kromaatti Ag2CrO4 sähkösuodatus; natrium vety fosfaatti reaktio, muodostumista keltainen hopea fosfaatti Ag3PO4 sähkösuodatus; Hopeanitraatti reaktio muodostaa hopea monimetallilamput AgX sakka halogeeni-ionien kanssa. Myös kanssa rooli alkalikäsittely, muodostumista ruskea musta hopeaoksidin Ag2O sähkösuodatus; rooli oksalaatti ioneja muodostaa valkoinen hopea oksalaatti Ag2C2O4 sademäärä. Hopeanitraatti voivat reagoida NH3, CN, SCN ja niin edelleen muodostavat eri koordinointi molekyylejä


Pari:Silver Nano materiaalia tuotteen ominaisuuksien Seuraava:Epäorgaaninen yhdiste käyttää hyvin laaja