Silver Nitrate Chemical Analysis

- Jun 01, 2017 -

Silver Nitrate Väritön, mauton läpinäkyvä kristalli tai valkoinen kide, katkera maku. Tiheys: 4,35, sulamispiste 212 Shan, kiehumispiste: 440 Shan. Käytetään kuva-, peili-, hopea-, piilotettuina ja haalistumattomana musteena, värjäyksessä, posliinina, värjäyksessä, norsunluutossa ja tärkeissä reagensseissa kemiallisessa analyysissä, virustentorjunta-aineena käytetty hopeanitraattilääke, supistava, vastasyntyneen silmän tulehduksen ehkäisy ja eläinlääketieteellinen haava Ja paikallinen tulehduskäsittely.

Eläinkokeet voivat johtaa hemolyyttiseen anemiaan ja keuhkoödeemiin, toistuvia pieniä annoksia hopea-injektioita, voi aiheuttaa anemiaa, luuytimen hyperplasiaa, hopea-nitraattikudoselimiä esiintyy. Hopeinen kyllästyminen, erityisesti munuaisten glomerulus-substraatti hopea rauhallinen voi johtaa kalvon paksuuntumiseen.

Lyhytaikainen liiallinen ihon limakalvolla on stimulaatiotoiminto ja syövyttävä vaikutus, hengitysteihin on vahinko suorituskyky on keuhkoputkentulehdus, hengitysteiden limakalvojen hopea sikiö, hopea sikiö esiintyy sidekalvossa ensimmäinen, hopeanitraatti virheellisesti jälkeen Hopeanitraatti, ruoansulatuskanavan limakalvolla on syövyttävyys.

Ihon hopea Hellävarainen, tavallinen käsi, kyynärvarsi ja muut altistuvat osat, joissa näkyy harmaita ja ruskehtavia mustia pisteitä, jotkut ihmiset näyttävät ihon hopeaan, Silver Nitrate hopea rauhallinen muutos on usein pitkäkestoinen, ei helppo haalata, vaikutus Hengityselin voi johtaa krooniseen keuhkoputkentulehdukseen.

Hopeanitraatti on vahva hapettimena, jossa on tulipalovaara. Palo vedellä.

Samanaikaisesti orgaanisen aineen, Silver Nitrate, kun valo on musta, jos on vetysulfidia, riippumatta siitä, ovatko valot tummennetut vai ei. Voidaan hajottaa hopeaan kuumentamalla.

Sen jälkeen, kun hopeanitraatti on virheellisesti paljastettu, se voi nopeasti hengittää väkevöityä suolavettä ja pestä vatsa 2-prosenttisella klooratuilla natriumhöyryillä hopeakloridipitoisuuden muodostumisen ja muiden oireiden hoitamiseksi. Ihon ja silmän limakalvo hopeaa, Silver Nitraattia voidaan käyttää natriumtiosulfaattia ja rauta-kaliumsyanidiseosta, paikallista intradermaalista tai sidekalvon injektiota, on tietty vaikutus.

Hopeanitraatin hajoamisen ehkäisemiseksi voidaan säilyttää ruskeissa pulloissa tai kevyissä säiliöissä matalassa lämpötilassa, ilmanvaihdossa, orgaanisina aineina ja helposti hapettamalla materiaalia säilyttäen

Vuotoissa ilmenee naamioita ja käsineitä. Huuhtele vedellä ja tyhjennä laimennettu jätevesi jätevesijärjestelmään.

Hopeanitraatti muuttuu hopeaksi, kun orgaaninen aine muuttuu harmaaksi ja mustaksi. Puhdas hopeanitraatti on stabiili valossa, mutta sen vesipitoinen liuos ja kiinteät aineet pidetään usein ruskeassa reagenssipullossa tuotteen yleisen puhtauden vuoksi. Hopeanitraatti hajoaa hopeaan, typpiin, happiin ja typpidioksidiin, kun se kuumennetaan 440 Shan: iin. Vesiliuoksella ja etanoliliuoksella on neutraali reaktio lakmukseen, hopeanitraatti, jonka pH on noin 6. Kiehumispiste 444 Shan (hajoaminen). Hapettava. Orgaanisen aineen läsnä ollessa, katso vaaleanharmaa tai harmaa-musta. Hopeanitraatti voi reagoida useiden reagenssien kanssa reaktioiden tai koordinointireaktioiden saostamiseksi (ks. Koordinaatioyhdisteet). Esimerkiksi vetysulfidireaktiolla muodostuu mustan hopeisen sulfidin Ag2s-saostus; Reaktio kaliumkromaatin kanssa, puna-ruskean kromi-hapon hopea-Ag2Crot-saostus; Reaktio natriumdivetyfosfaatin kanssa muodostaen keltaista hopea-fosfaatti-Ag3po4-sakkaa; Hopea-nitraattireaktio halogeeni-ionien kanssa muodostaen hopeahalidi-agx-sakkaa. Samoin voi olla alkaliaktiivisuus, joka muodostaa ruskean mustan hapettuneen hopea-Ag2o-sakka ja oksaalihapon juurien ioni-toiminta, joka muodostaa valkoisen oksaalihapon hopean Ag2C2o4-sakkaa jne. Hopeanitraatti voi reagoida NH3: n, CN: n, Scn: n ja niin edelleen erilaisten koordinointimolekyylien


Pari:Epäorgaaninen yhdiste voi tuottaa paljon lämpöä Seuraava:Hopean nanopartikkelia käytetään laajalti