Hopeanitraatti kemiallinen analyysi

- Jul 10, 2017 -

Väritön, mauton kristallinkirkas tai valkoinen kide hopeanitraatti karvas maku. Tiheys: 4,35, sulamispiste 212 ° C, kiehumispiste: 440 ° C. käytetään valokuvaus, peilit, hopeanitraatti hopea kullattu, piilossa ja ei-hiipumassa mustetta, tahroja, posliini, väritys, etsaus ivory ja kemiallisen määrittelyn perusteella

Tärkeää aineet, antivirus, adstringaatioon, vastasyntyneiden silmään ennaltaehkäisyyn ja eläinlääkekomitean haavan ja paikallista tulehdusta hoitoa lääketieteellisesti käytetään hopeanitraattia.

Eläinkokeista voi johtaa hemolyyttinen anemia ja keuhkopöhö, hopeanitraatti toistuvasti pieninä annoksina hopea injektio, voivat aiheuttaa anemiaa, myeloproliferation, hopeanitraatti kudosten ja organogenesis, erityisesti glomerulusten kellarissa kalvo hopeaa rauhallinen, voi aiheuttaa paksuuntumista kellarissa kalvo.

Lyhyen aikavälin yliannostus ihon ja limakalvojen on edistävä vaikutus ja korroosiota, hengitysteiden vaurioita keuhkoputkentulehdus, hopeanitraatti hengitysteiden submucosal hopea tyyni, rauhallinen ensimmäinen ilmestyi sidekalvon, jälkeen ottaen silver silver nitraatin ruoansulatuskanavan limakalvo on syövyttävä.

Iho hopea rauhallinen, hopeanitraatti yhteinen käsi, kyynärvarren ja altistuvat muualla osoittaa harmaa ja ruskea-mustia jotkut ilmeisesti systeeminen iho hopea rauhallinen, hopeanitraatti hopea rauhallinen muutos on usein pysyvää, helppo häviävät, vaikutus hengityselinsairaudet järjestelmä voi johtaa krooninen keuhkoputkentulehdus

Hopeanitraatti on voimakas hapettava aine ja uhkaavat. Kun palo on tulessa.

Ja orgaanisen aineksen rinnakkaiselon valoa asiaan voi olla musta nitraatti, jos rikkivetyä, kanssa tai ilman valoa on musta. Voidaan osittaa kuumentamalla ja hopea.

Iho: Käytettävä henkilökohtaista suojavaatetusta välttämään.

Silmät: kemikaalien turvallisuuden lasit.

Hengitysteitse: On varustettava hengityssuojainta estää liiallinen saanti hopeanitraatti tai sekoittamalla.

Otettuaan hopeanitraatti hopeanitraatti voivat nopeasti hengittäminen keskittynyt suolavettä ja 2 % natriumkloridia injektio hitaasti mahalaukun huuhtelu, jotta muodostumista hopeakloridi sateeseen ja muuta oireenmukaista hoitoa. Ihon ja silmien limakalvojen hopea rauhallinen tauti, hopeanitraatti voidaan käytetyt Natriumtiosulfaatilla ja kalium Ferrisyanidi seos, paikallinen nahansisäisessä tai Sidekalvonalaiset injektio, on tietty vaikutus.

Jotta hajoaminen hopeanitraattia, hopeanitraatti voidaan tallennettu, ruskea tai tumma pannaan säiliöihin, alhainen lämpötila, ilmanvaihto, hopeanitraatti paljon orgaanista ainesta ja helposti hapettaa materiaalin säilyttäminen. Menetelmä: II luokka.

Esiintyminen vuoto, pitäisi käyttää suojaavat naamarit ja käsineet. Huuhtele vedellä, laimenna jätevettä

Hopeanitraatti osalta orgaanisen aineksen harmaa musta, hopeanitraatti maatumisen hopeaa. Puhdas hopeanitraatti on vakaa valo, mutta tuotteen puhtauteen puutteessa yleensä vesiliuos ja kiinteiden pidetään usein ruskea reagenssin pulloissa. Hopeanitraatti kuumennetaan 440 ° C hajoavat hopea, typen, hapen ja typpidioksidin. Vesiliuoksen ja etanoli ratkaisu oli neutraali Litmus ja pH oli noin 6. 444 ° C (hajoaminen) kiehumispiste. On hapettuminen. Orgaanisen aineksen läsnäollessa valo tulee harmaa tai musta harmahtava. Hopeanitraatti reagoi sarjan reagenssit sateen tai koordinointi (ks. koordinoinnin yhdisteitä). Esimerkiksi kanssa rikkivetyä reaktio, hopeanitraatti muodostumista musta hopea rikkivetyä Ag2S sähkösuodatus; kaliumia kromaatti reaktio, muodostumista punertava ruskea hopea kromaatti Ag2CrO4 sähkösuodatus; natrium vety fosfaatti reaktio, muodostumista keltainen hopea fosfaatti Ag3PO4 sähkösuodatus; reaktio muodostaa hopea monimetallilamput AgX sakka halogeeni-ionien kanssa. Hopeanitraatti, mutta myös rooli alkalikäsittely, muodostumista ruskea musta hopeaoksidin Ag2O sähkösuodatus; rooli oksalaatti ioneja muodostaa valkoinen hopea oksalaatti Ag2C2O4 sademäärä. Hopeanitraatin ja NH3, CN - SCN - ja muita reaktioita eri ionien muodostuminen.


Pari:Hopeanitraatti hajottamaan ja sakka Seuraava:Hopea nanohiukkasten tärkeä sovellus arvo