Silver Nitrate Chemical Analysis

- Jul 21, 2017 -

Väritön, mauton läpinäkyvä kristalli tai valkoinen kide, Silver Nitrate karvas maku. Tiheys: 4,35, sulamispiste 212 ° C, kiehumispiste: 440 ° C. Käytetään valokuvaukseen, peileihin, Silver Nitrate hopeoitu, piilotettu ja ei-häipyvät musteet, tahrat, posliini, värjäys, etsaus norsunluun ja kemiallisen analyysin

Tärkeimpiä reagensseja, joita käytetään lääkinnällisesti virustentorjunta-aineina, Silver Nitrate astringentteja, vastasyntynyttä oftalmologista profylaksia ja eläinlääketieteellistä käyttöä haavana ja paikallisena tulehduksellisena hoitona.

Eläinkokeet voivat johtaa hemolyyttiseen anemiaan ja keuhkoödeemiin, hopeanitraatti toistaa pieniä annoksia hopea-injektiota, voi aiheuttaa anemiaa, myeloproliferaatiota, kudosta ja organogeneesiä, hopeanitraatti, erityisesti glomerulaarinen kellarimembraani, rauhoittava hopea, voi johtaa pohjamembraanin paksuuntumiseen.

Lyhytaikainen ihon ärsytys ja syövyttävä vaikutus hengitysteihin, keuhkoputkentulehdus,

Ihon hopea rauhallinen, yhteinen käsi, kyynärvarsi ja muut altistuvat osat, hopeanitraatti, joka osoittaa harmaita ja ruskeita mustia pisteitä, jotkut ihmiset näyttävät systeemistä ihoa hopea rauhoittava, tämä hopea rauhallinen muutos on usein kestävää, helppo häivyttää, Silver Nitrate vaikutusta hengityselimiin voi johtaa krooniseen keuhkoputkentulehdukseen.

Hopeanitraatti on vahva hapettava aine ja se on tulipalon vaara. Kun tuli on tulessa.

Ja orgaanisten aineiden rinnakkaiselo valon mustalla, jos vetysulfidi, hopeanitraatti valon kanssa tai ilman, on musta. Hopeanitraatti Hajoaa kuumentamalla ja hopealla.

Hopeanitraatin ottamisen jälkeen voi tiivistetyn suolaveden, hopeanitraatin ja 2% natriumkloridin inhalaatiota hitaasti hävittää hitaasti mahahuuhtelua, hopeanitraattia hopeakloridisaostuksen muodostumisen ja muun oireenmukaisen hoidon jälkeen. Ihon ja silmän limakalvon hopea rauhallinen, voidaan käyttää natriumtiosulfaattia ja kalium-ferricyanidiseosta, paikallista ihonsisäistä tai subconjunktivaalista injektiota, on tietty vaikutus.

Hopeanitraatin hajoamisen estämiseksi Silver Nitrate voidaan säilyttää ruskeissa pulloissa tai pimeissä säiliöissä matalassa lämpötilassa, ilmanvaihdossa, paljon orgaanisessa aineessa ja helposti hapettamalla materiaalia säilöntässä.

Hopeanitraatti orgaanisen aineksen harmaa musta, Silver-nitraatin hajoaminen hopeaa. Pure hopeanitraatti on stabiili valolle, mutta yleisen tuotteen puhtauden takia se ei riitä, sen vesiliuos ja kiinteä aine varastoidaan usein ruskeaan reagenssipulloon. Hopeanitraatti kuumennetaan 440 ° C: seen hajoamaan hopeaan, typpeen, happiin ja typpidioksidiin. Vesipitoinen liuos ja etanoliliuos olivat neutraaleja lakmusille ja niiden pH oli noin 6. Kiehumispiste oli 444 ° C (hajoaminen). On hapettumista. Orgaanisen aineen läsnä ollessa Silver Nitrate -valoisuus muuttuu harmaaksi tai harmahtavaksi mustaksi. Hopeanitraatti reagoi sarjan reagensseja saostukseen tai koordinointiin (ks. Koordinaatioyhdisteet). Esimerkiksi vetysulfidireaktiolla Silver-nitraatiksi muodostuu mustan hopeisen sulfidin Ag2S-saostus; kaliumkromaattireaktiolla, punertavan ruskean hopeakromaanin Ag2CrO4-saostumisen muodostuminen; dinatriumvetyfosfaattireaktiolla, Silver-nitraatilla keltaisen hopea-fosfaatin Ag3PO4-saostuksen muodostuminen; reaktio halogeeni-ioneilla, hopeanitraatti Muodostetaan hopeohalidi-AgX-sakka. Silver Nitrate Mutta myös alkalin rooli, ruskean mustan hopeaoksidin Ag2O-saostumisen muodostuminen; oksalaatti-ionien rooli valkoisen hopea-oksalaatin Ag2C2O4-saostumisen muodostamiseksi. Hopeanitraatti voi reagoida NH3: n, CN-, SCN-: n ja niin edelleen monimutkaisten ionien muodostamiseksi.


Pari:Hopeaa nanohiukkasten teknologian Seuraava:Epäorgaaninen yhdiste ominaisuuksia ja käyttötarkoituksia