Hopeanitraatti hajottamaan ja sakka

- Aug 16, 2017 -

Hopeanitraatti on vahva hapettimena syövyttäviä, ympäristön epäpuhtauksien. Hopeanitraatti joitakin orgaanisen aineksen tai rikki, fosfori, sekoitettu, hionta, vaikutus voidaan polttaa tai räjähti; hopeanitraatti on syövyttävä. Kun ihon värjätään hopeanitraattiliuosta, tulee mustia, hopeanitraattia, mikä johtuu muodostumista musta proteiini hopea.

Väritön, mauton kristallinkirkas tai valkoinen kide, karvas maku. Tiheys: 4,35, sulamispiste 212 ° C, kiehumispiste: 440 ° C. käytetään valokuvaus, peilit, hopeanitraatti hopea kullattu, piilossa ja ei-hiipumassa mustetta, tahroja, posliini, väritys, etsaus ivory ja kemiallisen määrittelyn perusteella

Tärkeää reagenssien lääketieteellisesti käyttää antivirus, hopeanitraatti adstringaatioon, vastasyntyneiden silmään ennaltaehkäisyyn ja eläinlääkekomitean haavan ja paikallista tulehdusta hoitoa.

Eläinkokeista voi johtaa hemolyyttinen anemia ja keuhkopöhö, toistuva pieninä annoksina hopea injektio voi aiheuttaa anemia, myeloproliferation, kudos ja organogenesis, hopeanitraatti erityisesti glomerulusten kellarissa kalvo silver rauhallinen, voi johtaa paksuuntumista kellarissa kalvo.

Lyhyen aikavälin liiallinen ihon ärsytystä ja syövyttävä vaikutus hengitysteissä keuhkoputkentulehdus,

Analyyttinen kemia sademäärä kloridi-ioneja hopeanitraatti työ viittaus hopeanitraatti natriumkloridiliuosta kalibrointiin. Epäorgaaniset teollisuuden muut silver valmistukseen suoloja. Elektroniikkateollisuuden käytetään hopeanitraattia uusi kaasu puhdistuslaitteita, johtava liimat, hopeoitua ja hansikkaat käsineet, A8x molekyyliseulojen valmistuksessa. Valokuva-alan valokuvausfilmit, Röntgenkuvien ja valokuvausfilmit ja muiden valokuvaus materiaalien valmistus. Galvanointiteollisuudessa käytetään hopean pinnoitus elektronisten komponenttien ja muut käsityöt ja käytetään myös hopea ja materiaalia peilit ja Termokset. Paristoalalla käytetään tuottamaan hopeaa ja sinkkiä paristot. Hopeanitraatti lääke sienitautien korroosiota agentti. Japanin kemianteollisuudessa värjäys hiukset ja niin edelleen. Analyyttinen kemia käytetään määrittämään klooria, bromia, jodia syanidia ja kyllästetty. [3]

Syanidi hopea, kuten hopea titrausliuoksella hopea, hopeointi hopea, karbatsolina disulfidi hopea, sulfosalicylic happo hopean pinnoitus ja muut tärkeimmät suolaa. Hopeanitraatti on silver ioneja lähde. Hopeanitraatti sisältöä hopeointi ratkaisu johtavuus, hajonta ja sateen määrä on tietty vaikutus. Yleinen annostus on 25-50g/L.

Hopeanitraatti vesiliuos on vähennettävä orgaanisten pelkistäjänä aldehydejä ja sokerit. Siis reagenssin testata aldehydejä ja sokerit. Myös määrittämiseen kloridi-ioneja, hopeanitraatti määrittäminen mangaani katalysaattori, galvanointikemikaalit, valokuvaus, posliini väritys.


Pari:Hopeanitraatti vahvistaa ilmanvaihto Seuraava:Hopeanitraatti kemiallinen analyysi