Silver Nitrate Effect

- Jun 15, 2017 -

Väritön, mauton läpinäkyvä kristalli tai valkoinen kristalli, katkera maku. Tiheys: 4,35, sulamispiste 212 ° C, kiehumispiste: 440 ° C. Silver Nitrate Käytetään valokuvauksessa, peilissä, hopeassa, piilotetussa ja ei-häipymässä musteessa, värjäyksessä, posliinissa, värityksessä, Nitraattilääketieteellinen antivirus, supistava, vastasyntynyt silmätaudit Haavan ja paikallisen tulehduksen ehkäisy ja eläinlääketieteellinen hoito.

Eläinkokeet voivat johtaa hemolyyttiseen anemiaan ja keuhkoödeema, toistuvat pienet annokset hopea-injektiota, voivat aiheuttaa anemiaa, myeloproliferaatiota, kudosta ja organogeneesiä, erityisesti glomerulaarisen kellarimembraanin hopea rauhoittava, voi johtaa pohjamembraanin paksuneisuuteen.

Lyhytaikainen ihon ja limakalvojen ylitys on stimuloiva vaikutus ja syövyttävä vaikutus keuhkoputkitulehduksen aiheuttamaan hengitysteiden aiheuttamiin vaurioihin, hengitysteiden subkutaanisen hopea rauhoittava, hopea rauhallinen ilmenee ensin sidekalvossa, kun hopeanitraatin ruoansulatuskanavan limakalvo on korroosiota.

Ihon hopea rauhallinen, yhteinen käsi, kyynärvarren ja muiden alttiiden osien, joissa näkyy harmaita ja ruskeita mustia pisteitä, jotkut ihmiset näyttävät systeemistä ihoa hopea rauhoittava, tämä hopea rauhallinen muutos on usein kestävää, helppo häivyttää, vaikutus hengityselimiin voi johtaa krooniseen keuhkoputkentulehdus.

Hopeanitraatti on vahva hapettava aine ja se on tulipalon vaara. Kun tuli on tulessa.

Ja orgaanisen aineksen rinnakkaiselo vaalean mustan, hopeanitraatin kanssa, jos vetysulfidia, valon kanssa tai ilman, on musta. Voidaan hajottaa kuumentamalla ja hopealla.

Iho: Käytä suojavaatetusta ihokosketuksen välttämiseksi.


Silmät: kemialliset suojalasit.


Hengitys: On varustettava hengityssuojain, jotta estetään liian suuri hopeanitraattipöly tai sen seos.

Hopeanitraatin ottamisen jälkeen voi tiivistetyn suolaveden nopeasti hengittää ja 2% natriumkloridia injektoida hitaasti mahahuuhtelua, niin että muodostuu hopeakloridisaostus ja muuhun oireiseen hoitoon. Ihon ja silmän limakalvon hopea rauhallinen, voidaan käyttää natriumtiosulfaattia ja kalium-ferricyanidiseosta, paikallista ihonsisäistä tai subconjunctival-injektiota, on tietty vaikutus.

Hopeanitraatin hajoamisen estämiseksi Silver Nitrate voidaan säilyttää ruskeissa pulloissa tai pimeissä säiliöissä matalassa lämpötilassa, ilmanvaihdossa, paljon orgaanisessa aineessa ja helposti hapettamalla materiaalia säilöntässä.

Vuoto vuotaa, tulee käyttää suojamaskia ja käsineitä. Huuhtele vedellä ja laimenta jätevesi jätevesijärjestelmään.


Pari:Epäorgaanisen yhdisteen lähestymistapa Seuraava:Epäorgaaninen yhdiste voi tuottaa paljon lämpöä